Új hozzászólás Aktív témák

• Razermazer

őstag

Srácok kérdés, ti mit használtok a leopard PT-A-n?
    4 skilles csajok vannak benne sia természetesen megvan, most per pill töltésgyorsító, cézásgyorsító és venti van fent, a látótávom 447(parancsnok látotáv növelést már megkapta), ha ventit lecserélem akkor 487-re nő érdemes?.
    Még adtam nekik csokit, bevásároltam belőle míg tart az akció, így ventivel, sia-val csokival, a töltés 8.15, a célzás 1.68, a pontosság 0.28-még a legyet is 300-méteren kívűl :DDD . viszont ha optikát rakok rá akkor ugye ezek romlanak nem nagyon de romlik, töltés 8.32-re, célzás 1.72-re, pontosság 0.29-re. Csak azért gondoltam erre mivel a spotter tankok tökéletesen megbízhatatlanok, így legalább tudnék magamnak célt találni és lőni míg amúgy rá vagyok utalva másra, hogy villant valamit vagy nem.
    Nem rossz most ez a 447-sem, de érzem néha a hiányt, mivel páncél híján sniper td üzemben működünk, miután a helyzet úgy adja akkor meg kivégzőként, sebességnek hála, iszkiri is lehetséges egy egy fenékbe lövés után. Az ágyú piszok jó talán az strv-nek van ennél jobb apcr lövedék sebessége, ha jól tudom az 1500 környékén van, ennek pedig 1478, nem nagyon kell a robogó robik elé célozni, láncot szakít vagy kimar belőlük 450-et. Az új orosz csodatankoktól sem félek az átütés elegendő 268 az apcr ha jön egy type akkor ott a heat 330-a ami a ruszkik ellen nem sokat ér rétegelt páncél) persze kellő távolságból közelről csak legvégső esetben. Viszont elég nehéz feltornászni a százalékot, csapataink valahol hátul megrekednek és halnak 3 percen belül skill4tu pedig nem én vagyok, hogy lehozzam a 15/1-et,(az az egy kill általában én voltam nem menőzésből írom de sebezni sebeztek a többiek is csak kilőni már nem. Az ellenfél 1/3-a alig élve játszotta végig a játékot, persze rejtőzködve.) megyek inkább a damage-ra jók lesznek a csíkok az ágyúra. Ha így haladok még a leopard 1 is meglesz márciusba, első 10-es tank és egy ideig szerintem az utolsó is. Kicsit le fogom tenni pihenni, nehogy megunjam, most élvezem minden percét a PT-A-nak csak maradjon ez így.

Új hozzászólás Aktív témák