- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
Igen, csak ugye kockáztattál. Most bejött máskor meg nem fog.
Nekem meg olyan foglalásos ügyem volt, hogy nagyon durva lemming horda indult pearl river-en jobbra. Középre senki, balra megy csak a scout. Kész. Mindegy, ilyenkor csatlakozni kell hozzájuk. Igen ám, de a 10-12 tank (volt arty is, meg pár kempelő) támadása elakadt 2, azaz két ellenfélen. Abból az egyik egy hull down t34, ami tényleg kemény dió, de ennyi tank csak ott áll és vár? A legrosszabb az, hogy az fv arty elkezdte lőni őket és láttam, hogy ebből nagy baj lesz, megindultam. STA-1 puhatestű szutyok, ugye nem rush-ra lett kitalálva, ki is szedtek hamar, de legalább megindult a horda és a túlerő legyűrte azt az oldalt. XP-t ugye szinte alig kaptam, mert a mi lett volna ha esetekre nem jár semmi.
Hatalmas veszteségek után két tank eléri a bázis, ellenség meg a mi bázisunk körül, nincs gyors tankjuk és ott bohóckodnak. Egyik saját tankunk foglalt, a másik elindult vadászni, de már mindenki ordított neki a chat-ben, hogy foglaljon, akkor sem, aztán nagy duzzogva visszament, de már késő volt. Visszaért az ellenfél a foglalásból még volt kb 5 másodperc.
Sokan be akarják mindenki beállítani a foglalást valami alantas dolognak, amit csak a noobok csinálnak. Ez egy óriási tévedés. A WG rendszerében a győzelemért komoly bónusz jár és ha valaki ezt kockáztatja az önös érdekei miatt, akkor őt megilleti a kritika. Vannak helyzetek, amikor a foglalással biztonságosabb győzni, persze az lehet nézőpont kérdése, hogy kinek hol van a határvonal.
Nem tudom, hogy használsz-e például xwm-t, de az, hogy lesebzett az ellenség, még nem sokat jelent, mert ha egy jó játékos jön szembe, akkor szétszed jó eséllyel. Pontosan tudja a töltés idődet, ami elég hosszú, ha a troll ágyúval mész stb. De egyébként ha átlagos játékos jön, akkor sem érdemes túl sokat kockáztatni.
-
Valentin90
tag
Nekem megvan az SP, kreditfarmolás végett tartom. Ha veszek prémiumot akkor 1 nap alatt kb olyan 1.1 milliót farmolok össze vele, ergo jól adja eléggé a pénzt.
Ha rám hallgatsz akkor viszont egy ideig még ne vegyél 8as szintű prémtankot.
Ahogyan többen is leírták előttem, hagyd, hogy kiforrjon a játékstílusod! Tapasztald meg, hogy Neked mennyire fekszik a közelharc a magasabb szintű csatákban, mennyire fekszik a sniperkedés. T7től kezdve egészen más lesz a játék stílusa mint alacsonyabb szinten. Nem árt képben lenni, mert 7-8000, esetleg 12000 Ftot kiadni egy tankért nagyon nagyon sok pénz. Ha nem jön be akkor csak a bosszankodás marad...Ha minden áron szeretnél prémtankot (és persze a közel jövőben miért ne szeretnél?) akkor én a következőt tudom javasolni.
1: Mindenképpen olyan tankot vegyél aminek kedvezményes az MM-je (IS6, SP, FCM50t, Jagtiger 8.8)
2: Lehetőleg olyat vegyél ami leginkább megfelel a játékstílusodnakÉn igazából egyetlen prémtankot tartok "érdemesnek" megvásárolni a játék jelenlegi állapotában, ez pedig az FCM50t.
-
dfsz34
őstag
A T26E4 nagyon jól adja a kreditet, de meg kell tanulni vele tényleg jól játszani, mert a 170 pen nagyon el fog keseríteni az elején és a DPM is átlagos, szóval az ágyú gyengécske alap lőszerrel. Esetleg használsz arany lőszert, azzal megöl bárkit, de sokba kerül. Itt van fent 3 SP csatám, megnézheted kb mit ad, milyen sebzésre, de egyszóval azt mondom, hogy jó. Bővebben nagyon jól adja a kreditet.
A JT8.8-nak szenzációs az ágyúja, azzal sebzés probléma nincs, akár még egy kezdő is fel tudja vele aprítani az ellenfelet. A JT adja talán a legjobban a kreditet, ha kihasználod az ágyúját.
De a gyenge pontokat egy idő után megtanulja az ember, viszont egy nagyobb gondot látok velük, hogy iszonyat lassúak, mind az SP mind a JT8.8. Ezekkel a tankokkal lehet, hogy a kreditet jól lehet termelni, de az egész olyan favágó, dögunalmas lesz egy idő után. Kimaradnak egy csomó helyzetből, nem lehet velük odaérni stb., dögunalom kempelés, maximum jó helyezkedéssel lehet valamit javítani a helyzeten, de nem tudom, hogy ki hogyan van vele, szeretek odaérni, ahol akció folyik éppen.
Érted, lehet, hogy most még okés mindegyik, de később, ha már jobban játszol, akkor határozott igényed lesz a sebesség iránt, hacsak nem vagy gyárilag kempelős fajta. Aki ráérez egyszer a sebességre az utána már nem akar visszalépni.
Ha pénzért kéne vegyek komolyabb (tier7-8) prém tankot, csakis e25. Gyors, iszonyat RoF, ha megtanulja jól használni az ember akkor embertelen módon hozza kreditet, az SP szintjét simán el lehet érni vele, a JT-től lemarad, de nem jelentősen egyébként, mivel nagyon komoly spot sebzés is jön általában hozzá. Mindennek a tetejébe a csaták érdekesek, ezzel oda kell menni, ahol folyik az akció, ezáltal alig van vele unalmas csata.
Lehet, hogy ez most még nem szempont, de sok száz csata után nagyon nem mindegy, hogy úgy van vele az ember, hogy ba...a m+, már megint mennem kell vele, mert kell a kredit (sp, jt8.8, t34 stb), vagy alig várja, hogy mehessen vele (e25). Nekem ez a véleményem és várom az e25 akciót, talán karácsonykor.
-
szallasi007
őstag
T26E4 = ha bírod a max 30 km/h akkor nem rossz, sokan nem tudják hol kell lőni - és kb sebességre olyan mint a Black Prince, 100 csatával számolva kb 5,5-6 milliót szedtem össze, ami nem mondható jónak szerintem de nekem farmolásra teljesen jó. Én napi másfél két órát játszok egy hónapja van meg a SuperPershing. A statom kb az átlag sárga de már közel a ZÖD
Ha tudod dugd el az alját, én törekszem arra hogy a képébe másszak az nmy-nek (már ha nem tudja hol kell lőni, és még mindig elég sokan nem tudják), ha nem tudok közel menni akkor meg TD üzemmód. Két pattintás után majdnem mindenki menekülőre fogja és nyert ügyed van.
Ha 1200+ dmg és kis spot (ami 3-4-500-at jelent) meg van, akkor nettó 70 k körül termel - ebből látszik hogy nem vagyok valami nagy player mert nekem nincs meg vele a 7m tiszta haszon 100 csata alatt.
Tier limit is megéri max 2-3 9es egy csatában de az is már ritka nekem.Hogy gazdagítsam Serb-éket most gondolkozom T-34en, csak sokallom az árát.
-
Bad Pritt
félisten
Ez nem mindig igaz, pl. a SU-100Y-nak kiemelkedő ágyúja van a szintjén, ahogy a Dicker Maxnak is, a Pz. IV. Schmalturmnak pedig ugyanolyan, mint a tiertársainak, a SU-122-44 pedig egy az egyben megkapta a SU-152 jobbik 122-es ágyúját.
A prémtankok általában középre vannak súlyozva saját tierjükben, erősebbek, mint egy teljesen stock fejlesztési fában található tank, de gyengébbek, mint ugyanaz fullra kifejlesztve.
Azt is érdemes tudni, hogy általában az átütés alapján lehet látni, hogy egy tank kap-e prémium matchmakinget, vagy nem, kis átütéssel értelemszerűen kap, míg naggyal (SU-100Y, Dicker Max, Löwe, T34) nem.
A Churchill III, Jagdtiger 8.8 és az FCM három olyan tank, amiknek elég magas átütésük van és mellé könnyített MM, ami elég nagy előny, gyakorlatilag nem kell szorult helyzetben sem aranyat használni (meg a Matilda Black Prince még ilyen, de olyat ne vegyél).
(#69164) Assimilator: Azt rosszul hallottad, az AMX M4 ágyúja van rajta a szörnyen hosszú célzásidő nélkül. Nagyon kompetens
heavymed azon a szinten. -
törölt tag
Churchill 3 kell neked.
Orosz heavy legényképzésre jó, és csak max. hatosokkal tesz össze.
Nem annyira jó kredittermelő mint egy nyolcas prém, de jól hozza a lóvét.
Játékélménynek sem utolsó, hogy ha top vagy, akkor hatalmas vérengzést lehet művelni az ellen tankjai között. -
scyllarus
veterán
A prém US T8 az T34, a T-34 az orosz T5-ös med. Nem kötözködés, csak így egyből látszik majd, melyikről beszélsz éppen
Azt is számítsd bele, hogy milyen legénységet akarsz húzni a "normál" tankjaidba, mert a kreditfarmoláson kívül arra is használatosak. Tehát a T34-ben remekül tudod majd húzni a T29-T32 stb. legénységét. -
törölt tag
A KV-3 nekem a halálom volt.
Nem vagyok (nagyon) sz@r játékos, de azzal egyszerűen nem ment.
A Pls uninstall wot, és a Play Barbie next time beszólásokra még csak haragudni se tudtam.Az ász meglett vele, de úgy, hogy elindultam kilövetni magam, és lőttem mindenre ami mozgott, de még a kilövetéshez is balfék voltam, és túléltem a csatát.
Átszenvedtem magam rajta, és az utána jövők bőséggel kárpótoltak.
-
Assimilator
őstag
Szerintem igencsak jó tank.
Én nagyon szerettem. Bírja az ütést rendesen és elég jól sebez.
Az átütése nem a legjobb, de hát minden tanknak van gyenge pontja.
Utána a KV-4 még jobb, szerintem.vhw: Én azért írtam azt, mert nekem az van. Szerintem a mai piacon is van olyan prém tank ami játszható és jól hoz.
-
törölt tag
Ha van prémed, és nem játszol nagyon vacakul, akkor simán.
Nekem a Cromwell vagy a Panther (amik ugye nem prémtankok), simán hoznak nettó 15-30000 között csatánként.
Egy jobb kör persze még ennél is többet hozhat.
A prémtanok meg még ennél is jobban tejelnek.
Nekem egy farmnapon, amikor csak lóvéra megyek, csatánként kb. 25000-es átlag nettó bevétel jön ki csatánként, akkor ha 40% körüli a wr-em. -
Djuree
félisten
t8-as prém tankok. napi 1 milla megvan. type-al pl. 50k haszon egy átlagos körön. van kv-5 is de ritkán használom őket, így is megvan a napi 150-200k haszon ha csak simán játszok. persze prém accal. gondolkozok egy jt8.8-on vagy egy t34-en is, bár nem nagyon lenne elővéve de régen vettem már prém tankot.
régen kv-val farmoltam, azzal is jól jön a pénz. -
FoBCRaistlin
őstag
Így van, KV-1 az egyik megoldás, vagy beruházni egy értelmes premtankra.
nekem SP van, amivel is már lehet keresni szépen.
Lehet anno rosszul tettem, hogy az SP-t nem cseréltem le valami jobb cuccra.
Bár tudom használni normál AP-val is, de tény, egyszerűbb egy Löwe vagy T34 kredit farmolásra. -
-
vhw
addikt
Ha jobban belejösz és szeretsz prem tankokkal menni, akkor nem olyan nagy probléma.
Én már nem is emlékszem rá mikor vettem elő utoljára kényszerből prem tankot.
Sokszor kifejezetten szórakozásból játszom velük, mert nincs kedvem tankokat grindelni, pláne ha stock... - aztán csak gyűlik a kredit... -
zsolthee
senior tag
Gondolom itt senki sem ezen a helyzeten volt felháborodva.
Ha a HP-m vagy a tankom tulajdonsága azt kívánja, hogy maradjak a körben, akkor maradok.
Ha viszont látom, hogy a csapat szépen körbeveszi a megmaradt ellenség utolsó pozícióját és folyamatosan szorítják, akkor valószínűleg ki is szedik. Ilyenkor egy pillanatra kicsusszanok 95%-nál a foglalókörből, majd vissza.Foglaltam is meg nem is.
Tegnap tier 8-ban én maradtam IS3-mal a végén + egy arty. Az ellenségnél 1 arty, aki időközben elinult és a pálya közepén járt. A mi tüzérünk úgy döntött, hogy levadássza. Nagyon jól játszott a srác és TopGun-ja is volt már. Viszont vérszagra ment és belehalt. Én húztam tovább a zászlót amikor is megjelent az arty. A lövéshez ki kellett jönnöm a körből, hogy jól be tudjam célozni. Nyertünk 15-14-re. Klántársam kérdezte, hogy miért nem húztam be a zászlót a "Megszállóért"? Mondom: olyan már van, nekem a legfontosabb a dmg.9.3-ban majd lehet a mellett püfölni. Már arra is kapsz plecsnit ha betöltöd lőszert...
-
scyllarus
veterán
Gratulálok! Ugye, hogy lehet ennyit sebezni a kis ágyúval?
Egy kérdés: álcaháló? Én binot használok, T6-os csatában, ahol ajánlott távolságot tartani a nagyoktól, én hasznosabbnak látom. Sőt lejjebb is, a Matilda nem az a pörgő-forgó tank, gyakran állok vele, és a +25% látótáv nagy meglepit okozhat a közeledőknek. Igazából medre inkább optikát szoktam, de ez annyira lassú, hogy jobban bevált a távcső. -
Valentin90
tag
Ez függ attól is, hogy melyik tankágat szeretnéd továbbvinni. A Jumboból ki lehet fejleszteni a T29et, ami a 7es szintű amerikai heavy tank. Én emiatt a Jumboval mentem és talán az eddigi legkellemesebb csalódásom volt az a tank. Nagyon erős a frontpáncélja, a lövegpajzsa pedig nevetve eszi meg a KV1Sek, ISek lövését. Remekül lehet vele hulldown-ozni. Az más kérdés, hogy T8as csatákban megsütheted a tudományodat, mivel a penje nagyon alacsony. Ezt kompenzálva viszonylag ritkán kaptam T8as csatákat.
-
rlazol
veterán
a legénység átlagszintje határozza meg.
itt viszont eltűnődtem: ha van 4 100-as legényem, az átlag 100. ha elkezdem az 5-en, akkor, amíg az is el nem éri a 100-at, az átlag 100 alatt lesz. sőt, ha van 1 legény 100-on, annak az átlaga is 100.
Tudom, h jobb, ha többen vannak 100-on javításból és álcából, de pontosan hogy működik ez?
-
Chris0321
veterán
Én a Ferdi felől mentem a JT felé, egyrészt a 6 fős legénység miatt mentem arra másrészt a hasonló jelleg miatt. Így is nehéz volt megszokni a JT-t mert lomhább és nagyobb mint a Ferdi. A JP2 is ki van már fejlesztve rég de még nem vettem meg. Szóval szerintem a Ferdi lenne a jobb választás. Ha jól tudom még megy a teszt szerver menj fel és próbáld ki őket a saját tapasztalat a legjobb.
-
törölt tag
A Ferdi nagy lassú és páncélozott, de szinte mindenki golddal lövi, erről nem is beszélve hogy a legnyomibb scout is szétkap, ha mögéd tud kerülni.
Legénység szempontjából praktikusabb, mert 6 fős mint a JT.A JP2 egy jó mobilitással, de vékonyabb páncélzattal ellátott vas,
A hátránya hogy csak 5 fős a legénysége, így amikor meglesz a JT, egy legénységi tagod le lesz maradva a többitől.Megvolt mindkettő, de a Ferdit hamar eladtam, mert a JP2 mozgékonyságával többre mentem mint a plusz páncélzattal.
-
Chris0321
veterán
Ezért kellett volna átállítanod aranyról kreditre mikor beraktad a nagy javítót én mindíg így teszek ha goldért is vehető fogyóeszközt rakok be valamelyik tankba. Így ha elfogy a kreditem bánja. Ha tornyot cserélek vagy ágyút akkor is leellenörzöm mit akar a játék berakni. Plusz mindíg beállítom a lőszerek sorrendjét, hogy nekem megfelelő sorrenden legyen.
-
-
Valentin90
tag
Oldalt át lehet vinni a KV1St, szemből már jóval nehezebb. Akkor tudsz biztosra menni, hogyha a tank elején lévő sofőrnyílást (alias postaláda) belövöd. Ott gyakorlatilag bármi átviszi, csak annyi a probléma, hogy 100-150 méter felett már szinte lehetetlen "tudatosan" belőni. Azért sem könnyű sajnos a Matildával Mastert szerezni mert egy nagyon lassú tankról van szó, nem tudod gyakran váltogatni a pozíciódat, úgy van igazán esélyed (mint ahogyan a replayben is látszódott) ha az ellenfél belerohan az ágyúdba. Olyan csaták meg viszonylag ritkán adódnak.
-
Valentin90
tag
Az medálok xp követelményét általában csak körülbelülre lehet behatárolni, mert minden héten változnak a feltételek. Ha visszalapozol, pár oldallal hátrébb belinkeltem egy Matilda Master medálos kört. Nekem ott 1190 bázis xp-re adta meg a Mastert. Aznap mentem még Matildával párat is olyan 1007 xp-re kaptam 1st classt. Ezen a héten kb olyan 1050-1080 környékére saccolnám a Matildával a master medál kritériumot.
-
scyllarus
veterán
Sokra. Nem tudom, nekem jónéhányszor megvolt vele az ace, a csúcs xp-m 1518 volt vele.
SHiZUOKA: én is utáltam a T-34-85-öt, el is adtam annak idején. Aztán kb két éve a hónap tankja volt a 2 T-34 (akkor kínai nem volt még, asszem), visszavettem farmolni, kifulloztam és a kedvenc tankom azóta is
A top ágyú nélkül valóban más tank.
-
PR0JECTNR56
addikt
Csak, hogy ne mindig az ekézést kapja az MM, ma egészen kellemes körök voltak, viszonylag korrekt módon kibalanszolt csatákkal. Időközben, a korábban számomra meglehetősen utált T-34-85-el is meglett a tank-ász medál, ennek a tanknak egyértelműen a top lövegére van a legnagyobb szüksége.
Ha ezt valaki megszerzi, utána meglehetősen eredményes játékot lehet vele bemutatni, mivel minden tulajdonságában illik a medium taktikához és remek összhangban van a hordozó platformmal, tehát magával a tankkal.
Az itt linkelt csata során még hiányzik a top motorom és lánctalpam, feltételezhetőleg, az a +100 lóerő azonos súly mellett jelentős segítséget a jelent a tank "legnagyobb hiányosságának" a kijavításában, ami a mobilitás/gyorsulás/fordulási sebesség. Alapvetően kijelenthető, hogy a tier 6-os medium sorozatban azért elég kellemes meglepetések vannak, a Chi-To mellett úgy érzem beérik a másik kedvencem ezen a szinten a T-34-85 személyében.
A visszajátszás itt tekinthető meg. -
Angel1981
veterán
Bocs, de Matildával ez még nagyon nagyon messze van a Mastertől...
510 bázis XP-t kaptál, ez egy gyenge 2. class.
Matildával még ha csupa T6-os vasba versz bele 1020-at 3-4 killel, akkor sem biztos a Master.Nem lelombozni akartalak, csak "helyretenni".
Kitartás, és előbb-utóbb meglesz! -
S.Copperpot
tag
Nem az XVM írja a napi statot a noti centerbe, hanem a Vitiris statisztika mod. Itt nézz körül: http://www.wothungary.hu/statisztika-modok
Ha félreértettelek, és a csata indulásakor meg a TAB-ra feljövő ablakban kiírt nyerési esélyre gondolsz, azt az XVM csinálja, és úgy tudod bekapcsolni, hogy megkeresed az xvm.xc file-t a res_mods\xvm\configs könyvtárban, és átírod a "battleLoading", "statisticForm" és a "battleResults" szekcióknál a "showChances" értékét "true"-ra (itt idézőjelek nélkül). A "statisticForm"-nál van még egy "showChancesLive" lehetőség is, ez egy másik értéket is fog adni csata közben a még ki nem lőtt tankok alapján.
(közben megnéztem, hogy mire válaszolsz, és az első bekezdés szól a kérdésedről
)
-
wanted5
őstag
De te a magyarországi átlagos gépre gondolsz? Mert azon nem hiszem hogy élvezhetően elfutna.
Ok, itt a fórum te is, meg sokan mások nyilván értenek valamelyest a számítógépekhez, de, amíg rengeteg helyen látok, számtech boltokban 20-30-40 ezer forintért használt komplett számítógépeket, úgy hogy az van melléírva, hogy játékra is tökéletes ... addig nem hiszem, hogy a magyar átlag gépeken simán elfutna.
Mert az a baj, hogy a fentit rengetegen el is hiszik, ugye nem értenek hozzá, és ha véletlen el is indul a játék, de ugye szaggat, azt ők nem is gondolják hibának, hiszen az a számítógép játékra is jó.
Ez a tipikus átlagfelhasználó, és ne gondold, hogy kevés van az ilyen esetekből, itt a fórumon sok hozzáértő összetömörül, de rengetegen vannak akik kb ennyire értenek csak egy számítógéphez. -
mno
tag
Persze, ha mutatja magát, nem mozog és el is találod
Nagyon jó TD a JgPz4, de átütése a halála, 132-171 pen, kategóriatársainak a sima pct-je üt akkorát mint neki a goldja.Tier 6-7 ellen nagyon jó, de tier 8ban szenvedős. Meg lehet oldani persze ott is szituációkat, de városi pályákon és egyéb nem kifejezett "TD" pályákon tier 8 ellen nagyon gondolkozni kell hogy mit kell tenni, hogy ne legyen átlag alatti csata. De szerencsére tierjében és 7esek ellen ügyesen használva szinte OP jó legénységgel, csak mindenki siet Jagdpantherre legtöbbször, gyorsan túllépnek rajta. Én nagyon élvezem, E25el azonos skill kiosztású legénység fő oka hogy közel 800 csatát mentem vele, és jól is megy, 64% win, 1550 körüli átlagsebzés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- Lenovo Flex 2025-07-26-ig Garis Hibrid Laptop Tablet 14" FullHD Érintős Ryzen 7 5700U 512GB SSD
- Samsung Watch 6 Classic 47mm BT patika állapot gyári gari 2026.06.25-ig
- iPhone 4 és 4S főleg alkatrésznek
- LG UM7100PLB 60" (152 cm) 4K HDR Smart UHD TV eladó
- Dell XPS 13 9310 i7 11 gen, 16gb, 1 TB SSD,Érintős kijelző, 2 hónap garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest