Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Blue Eagle
őstag
Köszi a válaszokat nektek! Háát még sokat kell sportolnom a T-28-cal a KV-1 -ig, de ott lebeg hiszen nagyon megcéloztam. A Stug III G most meg is lesz a Hetzerből. Párhuzamosan nyomatom a kettőt, bár a Hetzerrel kicsit ügyesebb vagyok (már ahogy tőlem telik) meg jobban is bírom a nagy, 105 mm-es durrantója miatt. Sokat olvasgattam, stb ahogy ezt tanácsoltátok. Valóban jobban képben vagyok, ill. kezdeketek. Köszönet is érte, nekik-nektek!
-
Nálam tegnap este ugyan ez volt csak én ARty-val toltam az ilyen 1000 alatti WN8 köröket. Aztán én is átálltam E25 re amivel jól szokott menni és nem adta 1600 WN8 ) Aztán lementem Tier6-ba Helcat-re ,de azzal még rosszabb lett . Akkor léptem ki amikor két csatát mentem Tier2-ben és 81-et sikerült sebeznem csatánként

-
sebijani1982
senior tag
Szerencsés MM a Jagdtiger 8.8-nak a Tier limit mellé????
Bőven tud érvényesülni a JT 8.8 ,bármilyen csatában (megfelelő csapattal, akik nem mögötted kempelnek, hiába vagy A0-ban), ha sebzel 1000-1500 körül, akkor már nettó 20-as körül vagy. Látótávra gyúrva meg a spotból is lehet hatalmas lóvét szakítani. Csokit is használok benne, így mindig 20 ezerrel több a fenntartás, de kb 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hány mínuszos köröm volt.
Persze nem az első sorban fogsz vele harcolni, illetve, ha átjut egy med vagy light a blokádon, akkor kb vége, mert nem fogod tudni leforogni, ha melléd tud vágódni.
4-5 másodpercenként lősz, ha nagy tank jön, akkor fogod és láncon tartod amíg a többiek megeszik. Az igaz, hogy csapat nélkül nem sokat tudsz tenni, de ésszel a második vagy harmadik sorból használva brutális.
Airfielden Maus-t sikerült vele láncon tartani tegnapelőtt.
-
Igazad van ,de pont , hogy prém tank esetében lehetne csapkodni az asztalt mert azért ugye bizonyítottan fizettél , míg egyéb esetben a WG nyugodtan mondhatná , hogy " ez egy ingyenes játék " ők pedig fejlesztik nekünk .Nekem utolsó prém tankom az E25 volt . Előtte is csak a TYp59-et vettem pénzért .
Sith .. Azért játszom a játékkal , mert még zárt bétában kezdtem aztán első pillanattól prémmel tolom ami nem kevés pénz volt így csak abban az esetben válnék meg tőle ha olyan konkurenciát találnék ami többet ad mint ez .Valamint a klánunk ami már 2002 óta megvan változatlan formában csak Medal of Honor AA val kezdetük is ezzel játszik és csapatban azért jókat lehet néha menni .
-
jr1994
addikt
Odamentél a mező közepére és csodálkozol hogy csak egyet tudtál lőni?

G3 jobb alján az a sarok baromi jó hull down hely T32-nek onnan garantálom hogy eredményesebb lettél volna. Vannak szenvedős -2 tier csaták de ennek nem kellett volna annak lennie.
Tesla93: nemár hogy a 320 pen nem elég a Bélára. Pofánlövöd azt csak pislog mint hal a szatyorban...
-
rlazol
veterán
h1mpi: lehet, h még csak nem volt kifejlesztve a nagyobb cső.
Blue Eagle: a többiek által linkelteken kívül nézegess replayeket és keress szakasztársat. A statjaid alapján a light nem az eseted egyelőre, szerintem koncentrálj azokra a tankokra, amikkel jobban megy a játék.
-
-
-
-
-
Viccelsz T37-el imádtam szivatni a nagyokat . Amikor el voltak foglalva szépen sebeztem őket oldalról vagy éppen láncon tartottam a csapatnak . Tier 8 ban csináltam vele a tank ászt 2000 feletti sebzéssel és 3K spottal bukó csatában . A buldogot most vettem , de még rá kell éreznem 15 csatám van vele az teljesen más .
-
mtade
aktív tag
Én egyre inkább rákapok...
Mióta leszoktam arról, hogy rögtön az elején bevágok a sűrűjébe, egyre élvezetesebb.
Indulásnál, ha legalább citrom az ellen scoutja, és van artynk, bevárom, mire megjelenik a bázis környékén, és levadászom. Ha nem, akkor is várok egy kicsit, mire kialakul a felállás, és utána sunyiskodok be az ellen heavy mögé, és adok a púzójának, ha kell arannyal.
Nem tuti, hogy így kel csinálni, de nekem többé-kevésbé elkezdett működni...
Az ELC AMX egy kicsit más, azt egy gyors TDnek használom, és ha valahol kell spot, ott teszek egy-két tiszteletkört...
szerk: megnéztem, chaffee és elc amx is kb 1800as wn8 nálam...
-
sith7
félisten
Nem lehetetlen csak sok idő, jó csapatleosztás, és sok szerencse kell hozzá ... ott már lehet, hogy lesz néhány olyan küldetés, ami tank ász kategóriát fog követelni, az adott tankkal
A jó csapatleosztás jelenthet 14 tomato - t is rajtad kívül, ami mondjuk egy lőjj ki 4 med -et küldetésnél nem hátrány, hanem haszon ... szóval sok mindentől függ ... szerintem
[Hun]Dani
MT, TD, HT kész van..
Azért az se rossz, GG !

-
-
[HUN]Dani
őstag
Az igazság az, hogy nem annyira kemény, mint az kívülről látszik. Tornya és az oldala eszméletlen gyenge. Kupolát ~200, tornyot ~270 pennel belövik. Oldalát is könnyen átviszik ~200 átütéssel már. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki átvált arany lőszerre akkor kb. célzás nélkül nagyobb távolságról is belövik simán. Itt nyilván a magasabb szintű tankokra gondolok akiknek 300+ átütésű gold lőszerjük van.
Az ágyúja se valami fergeteges ezzel a 13s újratöltési idővel, ami mellé jön még a hatalmas sziluett - artyk imádják a tankot - gyér fordulási sebesség és még sorolhatnám. Nincs még E-75-öm, de szerintem jobb, mint a Béla.Ettől függetlenül nekem tetszik a tank és addig biztosan meg is tartom amíg nincs kifejlesztve a Maus, ez pedig nem az elkövetkező néhány hétbe lesz.

-
SoulReaver
veterán
Én nem tudok jól gazdálkodni ebben a játékban.. Amelyik ágat elkezdtem eddig, mindig csak a 10-es tank maradt meg a végére... Az is-3 al is csak azért mentem annyi csatát, mert mikor ki fulloztam anno, nem adta, aztán vissza vettem és azzal fejlődtem sokat.
Most is csak a kedvenc tankjaim vannak a garázsban, E5, 50B, 268, obj140 és a kis m7 még jelenleg... most a free-t húzom, hogy átlépjem a t21-et, megveszem a t71-et, ha az jó akkor meghagyom, bár kitudja, aztán T57 hevy a végére
E-100 -at nagyon bánom, hogy eladtam, annak még mindig a barakkban sinylődnek a legénykéi, IS-7 et nem bánom, hogy eladtam... Amikor én mentem vele, gyulladt, robbant, nem oda lőtt, amikor más megy vele, kapás lövés 400 méterről, golyóálló....(de lehet én vagyok a béna) Azóta jobban adják a mozgékony tankok.(#84408) Zsolt_72
Ezt is hülye voltam, hogy eladtam... De jól ment vele a szekér..

-
szbalogh
addikt
Parancsolj. De nem vagyok profi csak egyengetem vele a statom, meg jól jön eventekhez

-
Stigma.HC
senior tag
Én csak arra, hogy meg is lépik és ha igen akkor lesz e valami nyilvános lista.
Innen amúgy van még olyan ember aki nem csinálja a küldetéseket? Mert igazából csak a 260 érdekelne és a többivel már nincs is kedvem szenvedni. Csak be vannak kapcsolva és majd lassan teljesülnek ha úgy alakul.
-
-
Habib[HUN]
senior tag
A zoom engem személy szerint zavart egy idő után. Így én kiszedtem. Néha persze jól jött volna, viszont jobb így nélküle.
Ha beépítenének gyárilag egy dmg számlálót, akkor nem is kéne semmilyen mod számomra a játékban. Az se létszükséglet, csak egy kellemes plusz. A minimap pl már egész korrekt lett. Célkereszt mod nélkül is el lehet lenni. Amíg csak vizuálisan változtatja meg a modder (jobban néz ki), addig nincs nagyon bajom velük. A szögszámítós, páncél mérős már kicsit azért kicsit túlzásnak érzem.
Semmi bajom a modderkedéssel. A Skyrim nálam is agyig van rakva mindenfélével. Viszont egy ilyen játéknál, ahol az ember előnyt tud vele szerezni egy másik játékossal szemben necces néhány. Ha a WG komolyan gondolná az E sportot, akkor tenne a dolog ellen. Így viszont gyakorlatilag az ember azt használ amit akar... Csak az ember becsületére van bízva mit és hogy használ. -
rlazol
veterán
jobban belegondolva azt, h kifejezetten TÉGED szívat, még meg is értem.
Ha én RNG/MM lennék én is szívatnálak... 
szidni spec én is szidom rendesen
, kérdezd meg balage-t, de sose gondolnám, h manipulált.Értem én a logikát, de van egy másik oldal is: ha eleget szívat, megunod és nem fizetsz többet. Ha meg kiderül, h manipulált (ami előbb-utóbb kiderül, az a csoda, h eddig tudtak annyit fizetni a folyamatosan cserélődő programozóknak, h nem derült ki), mindenki otthagyja ÉS beperli őket.
-
Habib[HUN]
senior tag
Azzal hogy berakják a mod pack-ba az még nem feltétlenül tekinthető a fer játék részének. Az én szúrós szememnek ez már bőven a cheat fogalma. Annak egy könnyed még határesettel benyelhető kategóriája, de számomra már ez is elítélendő. Ahogy nem szeretem az új arty nézet modot sem.
Ez már szerintem szürke zóna. Elvégre ha egy tüzérnek már annyi esze sincs, hogy megbecsülje a célzott tank mozgását, akkor az összes sztereotípia illik rá. Nem is sima klikker, hanem hikomat klikker
-
rlazol
veterán
ez az a hsz, amire már-már flame szintű, hiszen tudod, h erre sokan - köztük én is - érzékenyen reagálunk.
ezek az összeesküvés elméletek nagyon nem állják meg a helyüket. egyszerűen nem lehet az MM-be azt beleírni, h na, most lesznek az egyéni küldik és akkor az eddiek mellett azt is vedd figyelembe, h akinek kék a szeme, és MED-del jön, annak legyen arty, ha az a küldije, akinek barna annak meg csak akkor legyen, ha nem az a küldije, de akkor jó sok.
egyszerre néhány 100, max 1-2 ezer játékos vár csatára. MINDEGYIK küldin van! Gondolkodj egy kicsit programozói fejjel, szervezői szinten, statisztikailag hányan akarnak abban a pillanatban 3 artys csatába kerülni, hányan akarnak 2 medet ölni, hányan akarnak +tieres tankot ölni? Egyszerűen nem lehet mindenkinek az ez irányú igényét figyelembe venni se pro se kontra.
És a legfőbb kérdés: Mi haszna lenne ebből a WG-nek? Főleg jól fizető játékosok esetén?érdekes módon, amióta egyre jobb napi WN8 mutatókat posztolsz és büszkén írod, h régóta nem volt 1000 alatt, azóta nem panaszkodsz manipulált RNG-re.
erre se panaszkodik senki, akinek elsőre összejön vmelyik. -
jagada
addikt
-
jano_77
nagyúr
Pedig hidd el nagyon jó tank a M103....én megtartottam egyik legjobb tanknak tartom a játékban. Sajnos a tank statom ráment arra, hogy 2 nap alatt húztam ki belőle a T110E5-öt, mert éppen akkor akciós volt és mindenképp akcióban akartam megvenni a tier 10-est, de kezd vissza jönni pl a WR pozitívba (50% fölé).
(#84154) Kakumix: igen az így van, hogy tier 10-ig eljutva már 3. skill húzódik általában a tankokban.
Viszont a T57 HT ugye ebből a szempontból más, mert med-ről vált át heavy-re. -
SoulReaver
veterán
Szerintem annak nem lenne értelme, mert akinek van már E5 a garázsban, az ugyanúgy képezheti vissza valami másba. Meg most kiveszik az M7 ből őket?
amúgy is az E5 5db legénységes, honnan kaparjak elő még egy 2 skilles embert bele, ha nem lenne? Szóval nem tudom mit akarnak majd, de majd kiderül.SoulRiver: A 110 kínai tank... - mimimimi? XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Pánik a memóriapiacon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

T28 proto fílingje van t7-ben. Páncélja távolról ér valami közelről semmit. Mindkét oldalán befigyel 1-1 r2d2 amit elég könnyen belőnek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?