- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanislav84
tag
válasz
h1mpi #137018 üzenetére
Plusz gazdaságilag is elég keményen hazavágja az embert ha mondjuk átlagosan 1 hétig 5 órában, óránként 5-6 csatát megy az ember tier10-ben, és még nyerni is akar, akkor a gold lőszert is be fogja tölteni előszeretettel, akkor elég veszteségesek lesznek a csaták kredithozam tekintetében.
Márpedig írták, hogy ugyanolyan lesz a kredithozam és a veszteség is, mint random csatákban, azzal a különbséggel, hogy ha elértél egy nagyobb ligabesorolást, akkor kapsz extra kreditet. A gond csak az, hogy ami kreditet kapsz, az eltörpül amellett, mint amennyit ráköltöttél, hogy elérj a szintre.
szerk.: véleményem szerint minimalizálni kéne a kredit veszteséget a ranked meccseken éppen ezért is (prémium fogyó cikk épp eleget visz el).
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #136991 üzenetére
Nem stimmel az egész. Úgy van ahogy jr1994 írta. Az azonos szintű és típusú tankoknak egyforma az elvárt értéke. Így például az összes 6-os mednél 745.25 az elvárt átlag sebzés. Ez a cromwell b esetében 114-gyel a rudy esetében 127-tel kevesebb mint az előző verzióban.
-
Gyuri27
félisten
válasz
h1mpi #136713 üzenetére
Én is jól haladtam ( kereken 0). Egy faja 30%-s wr-t produkáltam. Nekem ma full botokat dobott a gép.
T25 pilótával folyamat t10 néha t9. T8 csak mint a mesében. Még jó, hogy jó az mm.
Mondjuk az első 5-6 lose strikénél fölbasztam az agyam. Aztán már minden mindegy volt.kchryss: hagyjuk már ezt a sablon. Most van játékos még se sikerül rendesen csapatot összerakni.
Legalábbis úgy nem ahogy a nagykönyvben meg van írva. -
Imilenni
addikt
válasz
h1mpi #136627 üzenetére
Éppen ezért semmitsem jelent a WN8.
Ha egy kis butagyerek most megy ezzel a kombóval full gold-al, olyan szépen felhúzza a statját hogy csak nah.
Aztán meg majd itt nyáladdzanak hogy hú nézd a WN8-am jobb vagyok nálad nekem van igazam.Vicc. Ez már régóta nem játék, vagyis amit látok fórumokon.
Szinte mindenhol mutogatják a statukat hogy hű, ha én azt mondom 2x2=5 akkor bizony nekem van igazam mert nagyobb az e-f&szom. -
rlazol
veterán
válasz
h1mpi #136491 üzenetére
A light a sebzéssel az arty a stunnal is segíti a csapatát, mégse jelenik meg a WN8ban. Olyan is sokszor van, hogy az utolsóként túlélő még 2-3 ebző lövést bevisz, amikor eszetlenül ráront a sok hp éhes győztes. Így top közeli sebző lesz, mégse feltétlenül azért, mert jól játszott.
-
Viktoár
addikt
válasz
h1mpi #136404 üzenetére
Hát igazad van de szerintem így is zuhant pár százalékot a népszerűségük.Ha figyelembe vesszük hogy mennyi embernek nem tetszik az új játékmenet illetve hogy folyamatos szerverproblémák vannak aligha tudják elintézni 1-2 prémnappal.Már ha egyátalán lesz ilyen "felajánlás" a részükről.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
h1mpi #136325 üzenetére
Omg. Én ilyen 500.000-et és az is elég a kövi akcióig, igaz, nem játszom nagyon gyakran. Viszont most észrevettem, hogy a javító folyik a leggyosabban. A többiből van még vagy közel 80-80, míg ebből 15.
Prém nélkül amúgy mivel kéne farmolni prém tankok hiányában? Az egyetlen prémem a Pz. T25, de abból sem tudok meccsenként 20-25k átlagnál többet kicsikarni.
SoulReaver: Ja, de a mostani rendszer se jobb, csak másban rossz, ahogy valamelyik kolléga modta. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
h1mpi #136323 üzenetére
Tegnap ugy neztem szép lassan megtalálják az emberek hova lehet menni és mire kell figyelni az új szabályokkal, de idő amig áthelyeződik a heatmap.Lassú tankok egyelőre felejtősek, bár azért aa Type5-tel ma majd kimegyek körülnézni.
Masreszt repeszpáncél használatát meg kéne tanulni az embereknek, eddig is jo szolgálatot tett (Type5-re kitárazott két BC 155 58, valami 1000HP-t tudtak levakarni rolam még előző verzioban
)
IMIIKE1998: eddig meg csak medekkel lehetett menni, golddal szétszivattak barkit szemből, agyatlanul. Ha igy nezzuk, bővült a játszható osztályok száma.
-
Gyuri27
félisten
válasz
h1mpi #136307 üzenetére
Persze, hogy jó a statod. Koreai kisgyerek húzza. Ha meg te jáccol csak a premartygoldspam.
Jadro: ugye?
Rendes ember eleve nem artyzna. De legalább nem írogatna ide.
Zolee_70: szerintem a hosszú hétvége így fog elmenni. Értelmesebb eventeknél sokan vannak. A szokásos 20-30 eu1, 30-40 eu2 pingek a duplájára, triplájára ugranak. Ez még a jobbik eset. Mert ha mégtöbben vannak meg még magasabb a ping.
-
adrian360
őstag
válasz
h1mpi #136192 üzenetére
stug IV-ért nem kár, azt nem tudnád becserélni, csak t6-tól van csere. én is gyorsan lecseréltem a HTC-t egy panther m10-re, míg meg nem gondolják magukat
jött gold az álcafestésekért is úgyhogy ez most nagyon akciós volt
szerk :
hétvégi akció
65k xp -> 1nap prémium
legénység képzés és fogyóeszköz akció -
stork13
aktív tag
válasz
h1mpi #135747 üzenetére
Le lehet azt majd vinni 1.83 s-re.
Ennél a Crusader betegebb, 1.82 BIA és venti nélkül (1.74 azokkal). Löveg kb ugyanaz, csak a RoF több egy picit.
@135751: Churchill III: Tornya a löveg körül ~75mm, mellette a lapos részen ~90 mm.
Tipikus menni kell és DPM-ből megenni, akit lehet tank.Más:
Próbálgatom a rég elfelejtett prémtankokat és kicsit meglepődtem. Rengetegen játszanak T5-ben jellemzően T67-tel.
Nézegettem az embereket és most már az 1-2k-s csataszám ebben a tankban meg sem lep. 5-8 k meccsen azért még meglepődöm. -
stork13
aktív tag
válasz
h1mpi #135607 üzenetére
Őszintém, miről szól a játék a játékosok egy részének?
Beül a tankba, nézi a virágokat, lepkéket, megy vele, forgatja a tornyát. Ha pirosat lát, akkor arra fordítja a csövet és lő egyet-kettőt. Kb ennyiben ki is merül. Ez kb egy betanított maki szint.
Sokakat nem is érdekel a fejlődés, csak leül és kikapcsolja magát 1-2 órára, mindegy milyen eredménnyel.
Akkor minek invesztáljanak bele még egy kis agymunkát is? -
superfly2
tag
válasz
h1mpi #135335 üzenetére
Érdekes, én ritkán látok olyan artistát aki mozog a csapattal együtt... Nem hiszem hogy az olyan artisok vannak többségben akik mozognak a csapattal együtt, mégis sokszor top sebzők egy csatában...
De akkor is miért kéne hogy lássa? Pont úgy lenne értelme hogy azok is csak 565m-ig lássanak mint a többi tank, ha már nem tudod honnan lő csak kapod az égből az áldást.. -
Gyuri27
félisten
válasz
h1mpi #135296 üzenetére
Az eddigi med meta még inkább elterjed. 85-s fessel 7,5-s töltés? 1600 dpm? Az mi?
Így ezzel az ágyúval se snipe nem lesz (kicsi pen, sok aim, 0,36 pontosság). Se burst nem lesz (kevés a dpm).
Érdekelne a lightokat 9.18-tól mire szánják?
Eddig se sokat lightoztam. De ha kész lesz az a nyomorult t55a egyáltalán nem is fogom elővenni. -
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #135261 üzenetére
Tegnap osztag nyomulásban e3-mal (375 pen apcr lőszer), 2x lőttem 0 dmg kritikust egy batchat-nek.
(#135257) @ooloo:
3-as tankok a legrosszabbak a játékban. Mivel rengetegen játszanak 5-ös szinten így marha sokszor dobálja fel őket 5-ös csatába és talán 3-as és 5-ös tankok között van a legnagyobb szakadék. -
rlazol
veterán
válasz
h1mpi #135144 üzenetére
Ezt írta
valakiscyllarus pár napja, aki még a routert is beazonosította.szerk.:
Meg is van -
Emu
őstag
válasz
h1mpi #134906 üzenetére
Majd amikor átkerülsz a másik oldalra, és nekiáll trollkodni az rng...
Lőttem már RU-ba 200 környékit, Grillére sebzés nélküli kritikust, azonban ettől függetlenül nagyon nagy fun ez a tank. Legjobb mikor nekiállnak ellened csűrni csavarni a tankot, de így is úgy is megkapja az adagját -
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #134836 üzenetére
Tegnap a kis T-34 orosz meddel toltam, miután a fontosabb tankokat ledupláztam, mert szerettem volna a legénységet húzni benne - 200%-os bónusszal - illetve szerettem volna a 3. gun mark-ot elérni rá. 94,25%-ig jutottam sajnos csak.
(#134851) Viktoár: ez sajnos szerintem mindenkinél jelenség és elvileg az új 9.18-as pöccsel majd javítanak rajta - hiszem, ha látom. De ne panaszkodj emiatt, mert rögtön jönnek az "okosok" és leszednek a 10 körmödről.
(nekem is rendszeres, hogy full heavy csapat csap össze szinte full med csapattal vagy heavy+TD vs med)
-
SoulReaver
veterán
válasz
h1mpi #134832 üzenetére
ITT a replay, ha érdekel..
Annyira sokat nem arty-zok, hogy két csík is legyen a csövön
(#134835) jozefgucci1
Volt motiválás...
Sasa végig elakart porlasztani az M40/44 -el..
Imilenni (#134837)
(senior tag)A 90mm löveg átlag sebzése 240, + - 25 %, szóval nem nagy szám vele olyat lőni.
-
lacibacsi
addikt
válasz
h1mpi #134818 üzenetére
Mentem pár kört Sandbox-on... Biztosan azért, mert én csak egy noob vagyok, de nekem valahogy nagyon nem fekszik ez az új játékmód. Kellő gyakorlással lehet, hogy belejönnék, de most elég katyvasznak tűnik. 30 vs. 30, de a nagyobb pálya miatt sokkal kevesebbnek hat az egész, amihez hozzájön még az is, hogy a tagok fele sem tudja, hogy merre is kellene indulnia és ott mit is kellene csinálnia. Biztosan kiforrja még magát a rendszer, de ebben az állapotában elég felejtős...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robogó, kismotor
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest