- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
ddt500hu #46146 üzenetére
Németesen pontos a kv-4 nagyágyúja.
Nemrég vettem meg a kv-2-t, nagyon bejött a 107 milissel.
Az is hasonlóan pontos ágyú. Nagyokat lehet vele zúzni.
Ráadásul senki se vesz komolyan vele, mert csak a nyomik használják a trollágyú nélkül.Próbálkoztam a 152-essel is, de nem az én idegeimnek való a hosszú töltési ideje és a pontatlansága.
-
-
válasz
ddt500hu #46025 üzenetére
ok.. és ha nem 3 perc hanem 8 akkor mi van?
Jolet: kevés??? Mit csinálsz, leszedsz naponta 20-30 HD filmet? (és ha igen akkor mikor nézed meg őket?)
mondjuk én nem vagyok egy torrent guru, de nehéz elképzelnem, hogy ha 3-4 cuccot húzol plusz kétszerennyit töltesz vissza akkor kevés. -
joergie
őstag
válasz
ddt500hu #45685 üzenetére
Nincs klánom. nem is akarok. viszont azért végül jól sült el, összehoztam egy csapatot ilyen wn8-akkal, hogy 1300, 1600x2, 1900 meg én, és nagyon jól dolgoztak a srácok, odafigyeltek hogy tudjon lőni a másik is, takarták az egylövésest, fókuszoltak, büszke voltam rájuk
Én meg (előzetes megegyezés alapján) igyekeztem csak a killeket behúzni, nekik nem kellett.
esküszöm 2k+ wn8as emberekkel ez nem így működik. itt viszont volt csapatszellem, ami mentálisan sok pluszt ad az alapvetően gyengébb játékosoknak (kicsit rájátszottam , de így kell) -
Angel1981
veterán
válasz
ddt500hu #45480 üzenetére
Egyébként úgy értettem, hogy magadat is tudod ellenőrizni noobmeteren.
Megnézed, hogy adott időszakra átlagosan mekkora sebzést osztottál ki mekkora tierben, elosztod a kettőt, és ha megszorzod tízzel, akkor körülbelül megkapod a WN7 értékedet.
(Ismét leírom; csak körülbelül, mert a WN7 azért ennél kicsit bonyolultabb képlet.) -
törölt tag
válasz
ddt500hu #45449 üzenetére
A prók között is vannak csodák.
Éjjel Erlenbergen egy 30000 csatás 2300-as támadó azzal foglalkozott csata alatt, hogy a beforgatott KV-4-emet goldskúlóval lebontsa a frontpáncélon keresztül..
Pantherrel.
Két lövése sebzett, és kb. 20 pattant.
Miután kiszedtem mellőle az isu-t és a két is-3-at odamentem mellé és szétlőttem.
Persze reponrtolt, mert csaló vagyok. -
-
-
válasz
ddt500hu #45399 üzenetére
Megmondom őszintén ezt nem értem.....
Miért ér kevesebbet kis tierben 3-4 kill? Ott nem 15 killig játszák a játékot? Itt a menők is álandóan panaszkodnak a magas tierben játszó paradicsomokra, tehát ott is vannak bénák. Az alap tudás nyilván ott nagyobb, de pontosan az miatt, hogy ott a csapattárs is tapasztaltabb mint kis tierben, lent pedig az ellenfél is gyengébb nem értem miért ne érne ugyanannyit (a csata kimenetelének a szempontjából) ugyanaz a teljesítmény? -
uniqm1
tag
válasz
ddt500hu #45144 üzenetére
Ha továbbviszek srácokat, akkor szerintem inkább a Ferdinandról teszem, ezért kérdeztem.
HáGé: ezek szerint jól jön az álca, akkor az lesz. Még csak pár kört mentem vele, de erősen megtartósnak tűnik. Igaz, szerencsére nem kellett stock állapotban szenvednem vele, a Ferdiről megvolt minden.
Köszi a válaszokat! -
jano_77
nagyúr
válasz
ddt500hu #45011 üzenetére
Bázis körön belül volt az eset?
Mert ha nem, akkor vhogy megoldották, hogy mérlegeli a ban rendszer a vétlen és szándékos team kill-t! Ugyanis tegnap Obj.704-el sikerült kilőnöm a saját T21, aki befutott a lövésembe, amit egy IS7-nek szántam...azon nyomban elhalálozott szegényke. Mondjuk megérdemelte, mert végig kempelt Mountain Passon a gleccseres oldalon fent a hegyen, hiába kértem, hogy menjen spottolni le.
Nem kaptam ban-t.(#45070) dfsz34: nekem sajnos elég sokszor dobálja a 3-4-5 artys csatákat.
(#45073) diegho: előző accodat esetleg eladtad?
-
mcwolf79
veterán
válasz
ddt500hu #44902 üzenetére
Én most nyomtam 2 Tank ászt zsinórban a VK 30.01 (H) -val.
Mindkettő Top gun-os lett. Az egyikben 9-et lőttem ki, a másodikban csak 6-ot
[Ez a 2. menet. Az elsőről sajna már nincs meg a rep,mert kiléptem a játékból] -
scyllarus
veterán
válasz
ddt500hu #44529 üzenetére
Én csak 800+-t kaptam a GW Tiger-től a T29-ben
De a héten voltak fura élményeim. Az egész csatában a Grille lövéseit kerülgettem, szisztematikusan tudott rám vadászni, szakaszban lévő artyk találtak halálpontosan, de a csúcs az volt, amikor úgy szedtek ki, hogy konkrétan toltuk egymást az ellenfél papír angol medjével, ő nem sérült, nekem meg annyi. De nerfelték őket, persze....
-
Pete55555
addikt
válasz
ddt500hu #44284 üzenetére
Csak egyetérteni tudok diegho-val...
Egyébként: "Hevyel megyek előre. Kicsit beforgatom oszt jó van."
Ugye nem forgatod be az IS-3-at ?
Én meg sem tudom mondani egyébként mikor kaptam vele utoljára ammoracket - persze biztonságos elhelyezés skill van a lövésznek, de vizes lőszerrekesz nincs (szvsz felesleges)Más: Egy Valentine II-re lehet beruházok, 250 arany nem pénz érte. A matildák nem jönnek be. A sima Matildát szeretem T4-be, de a prémiumok szerintem nem nagy eresztések.
-
diegho
nagyúr
válasz
ddt500hu #44278 üzenetére
Leírom hogy látom. Vannak tankok, amikhez ész és skill kell. Ezek a mozgékony tankok kevés páncéllal. Vannak tankok, amikhez kevesebb ész és skill kell, ezek a jobban páncélozott, lassabb tankok.
Ha az IS-3al minden csatában ammoracket kapsz, akkor nem tudod hogyan kell vele játszani, mert az IS-3-al bizony eléggé redukálni lehet az ammorack sérülést, ha folyamatosan eldugod azt a 2 pontot, ahol állandóan sérülni szokott, persze nagy átütésű lövegekkel így is be tudják lőni, de az esélyét eléggé le lehet vinni.
-
-
diegho
nagyúr
-
-
dfsz34
őstag
válasz
ddt500hu #42658 üzenetére
Fontos információ lehet, hogy ki lő arannyal adott esetben. Ha pl több célpont közül lehet választani, akkor a gold spammer-t kell kiszedni elsőnek, mert veszélyesebb. Illetve pl foch esetében mindig számolok lepattanóval, de ha valaki aranyat köp, akkor tudom, hogy más taktika kell.
Ez csak két példa, ami hirtelen az eszembe jutott, de vannak más esetek is, amikor fontos tudni.
-
scyllarus
veterán
válasz
ddt500hu #42663 üzenetére
Én is agyaltam rajta sokat. Alapvetően mindig az ágyú irányába indulok, hiszen több sebzéssel könnyebb kifarmolni a másik modult, mint jó páncéllal
Amiatt gondolkozom a toronyban, hogy relatíve kevés xp kell hozzá és nagy előnyt ad. Így is hosszú lesz az a 44k xp azzal az ágyúval. Tegnap a KV-3-mal pattantam egy Nashorn brutális páncéljáról vele....
-
Pete55555
addikt
válasz
ddt500hu #42550 üzenetére
Hát igen, vannak gyengeségei, messziről nekem pontatlan az ágyú. (Mentségemre szóljon, nekem csak az E-50M a pontos
)
Ne állj be bokorba, írták is lentebb, ez is majdnem annyira nem TD, mint a Hellcat. WR-em nekem is szar volt vele, de mentem fun köröket.(#42551) Zeratul Már válaszoltak, de igen, irónia, kifejtettem 1-2 sorral fentebb, hogy nem egy "vérbeli" TD, sokszor medként lehet/kell használni.
(#42556) Remusz911 Én kihagyom ezt az ágat... Haladok a Lor40t-vel a Bat felé, most fogom megvenni a Cromwellt, E-50M-em meg már van, szóval lesz elég medem, orosz már nem kell
Próbáltam teszten a T-54-et, Obj 140-et, de annyira nem jöttek be. Nem rosszak, de nem nekem valók.(#42567) diegho Kő
Az a negatív WN7 érték odab@sz...Ilyet nem is láttam még.
(#42570) LZs?! Pontosan erre gondoltam Zerathulnak
(#42579) ddt500hu Grat. Látod, megy ez csak rá kell érezni
Ezt a hsz-t szépen összeszedtem
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
ddt500hu #42407 üzenetére
Hú, most engem is legyalázott a WG. Gondoltam én is meglépek a fossal. Hát nem. Az utolsó 15 meccsből hármat (3!) nyertünk. A mai nyerési százalékom is csak azért 40, mert a többi tankkal is mentem. A fos a mai napon kb. 20%-on van. Ma akkor lett elegem amikor 3xx kiosztott sebzés után, valahogyan a hegy mögött az arty kiszedett egy lövésből, és nem ammorack volt.
Az objektum 268-cal kiosztott 5-6-7 ezres csatáim is bukók lettek. Nincs mit tenni, ez van. A pénz jön (már megvehetnék bármit, csak nincs mit), az XP nem, sikerélmény meg semmi. Nagyon frusztráló. Egyszerűen nem engedi nyerni a fost. Ennyi, bele kell nyugodni.
-
jano_77
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
válasz
ddt500hu #41568 üzenetére
LOL
Minap 7-8 csatából nem tudtam leduplázni a tigrist. Meg ennyiből szintén nem tudtam leduplázni az is3-t.
Aztán van, hogy 10 meccs 9 win.
Aztán olyan, hogy fele win, fele lose. Viszont sikerül pl is3-l 3k fölé menni rendesen. M103-l 4k fölé.
Full random ez kérem. Minap dmaxal 4k fölé mentem.
A szép bene, hogy kb mindig ugyanúgy játszom. Aztán vagy adja vagy nem. Vagy van egy átlagos szintű csapat. Vagy mindenki hülye.
Ha nagyon kiakaszt játszom mással. Nem élethalál wotozni. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
ddt500hu #41411 üzenetére
Javaslom a billentyűzet kalapálást, optimális esetben anyagilag kedvezőbb alternatívával jár mint egy monitor panel/komplett monitor csere. Bár jómagam egy ízes káromkodás füzérrel kezelem a szituációkat és némi muzsikaszóval, a feszültség eltűnik és a hardver is szép állapotú marad.
-
Bingisz
addikt
válasz
ddt500hu #41003 üzenetére
Hát én mindig úgy látom, hogy ha sok a TD akkor van full camp, és általában olyankor lesz döntetlen a csata.
A táras tankokat (nem TD-ket), szerintem már sikerült kiegyensúlyozni, van előnyük és hátrányuk is.Az FV TD-nek meg az lenne az előnye hogy sokkal jobban tudja mozgatni a tornyát oldalirányba.
Amúgy az E3-nak még felépítményét is viszi a 450mm pen.
A felépítmény bal felső részén meg van egy 60 milis csík, a kukucskálónál, azt még AP-val is be lehet lőni simán.
-
dfsz34
őstag
válasz
ddt500hu #41003 üzenetére
E3-nak van egy relatív kicsi gyenge pontja a löveg felett balra, ha szemből nézed, 0:55-nél láthatod, hogy kell lőni a hull down e3-t, e4-nek meg az arca lőhető, az nagyobb célpont, azért könnyebb.
A csel az, hogy mindenki ösztönösön a tetejét lövi, a kitüremkedést, de látható a videóban is, hogy még közvetlen közelről sem lehet biztosan sebezni. szopacs.
Nekem az a gondom a kicsi gyenge pontokkal, hogy már 100-150m távolságról sem lehet minden lövést pontosan oda juttatni, biztos lesz lecsúszó és ezzel nem sebző és ő meg küldi a 850 alfát. Illetve sokszor nem tudom megvárni kényelmesen, hogy becélozzon és azért megy mellé.
A WTE témáról annyit, hogy most mentem vele 30 csatát és az értelmes játékosok he-vel kiütik a lövegét. Egyszer meg tudom javítani, aztán annyi. Nagy javítót nem viszek, mert kell a hely a tűzoltónak, mert ki is gyullad elég sokszor. Ráadásul nem csak simán sérül, hanem úgy ütik ki a löveget rendszeresen, hogy kb 5 másodpercig nem is használható.
Azóta én is mindig ezt csinálom, durr he vagy ha nem az van tárazva a sima vagy a gold is jó, pont a lövegébe és tádám, nem tud lőni és nekem van időm fedezékbe menni.
-
diegho
nagyúr
válasz
ddt500hu #40987 üzenetére
A T57 nem olyan erős, a Bat meg pláne.
Erre lenne szükség:
- FV183b - gold sebzést levenni
- E3 - kupolát gyengíteni
- O268 - dpm csökkentés
- F155 - páncélzat csökkentés, alfa csökkentés
- WTE100 - 4-es tár 45 sec töltés, 3 sec lövések között, 2 sec aim time
- E4 - jó ahogy van
- JPE100 - jó ahogy van -
zsolthee
senior tag
válasz
ddt500hu #40740 üzenetére
Mert sokan félnek attól, hogy meglövi őt. A közelharcot pedig egyértelmű kudarcnak fogja fel.
Jogos a kérdés akkor. Minek játszik? Miért nem játszik TD-vel.Rájöttem mit kéne csinálni. Tier5 felett egy "vizsga" minden egyes szintlépésnél. Mielőtt harcba lépnél az egyel magasabb járművel, jönne egy tutorial majd egy (vagy több kisebb) feladat: egy ellenséges heavy rátámad a csapatodban lévő alacsony HP-val rendelkező (azonos szintű) nehéz tankjára. Te egy med-ben ülsz. Mit csinálsz? Stb Ezt persze egy rövid játékban mindössze 4 tankkal amiből 3-at a gép irányít Te pedig a közepes tankban ülsz...vagy ilyesmi Attól függően , hogy mennyi pontot érsz el, osztályoz a gép.(lőttél-e weakspotot,mennyi volt a kiosztott sebzés és az elveszített HP aránya... ) Nem kell, hogy ez alapján soroljon be az MM vagy követelmény legyen a magasabb tierbe való ugráshoz, de a statisztikában látszódhatna. Többször meg lehetne próbálni(de csak egymás után néhányszor, aztán vége) és számolna egy átlagot.Ezen javítani csak később , a magasabb szintre történő lépéskor lehetne egy újabb "vizsgával", már természetesen a nehezebb szint tankaival.
A WG-nek ez nyilvánvalóan nem kifizetődő és a prém tankok is értelmüket veszítenék, de így legalább lehetne látni, hogy kinek mi a meglátása egy adott helyzetben, hogyan reagálna, mennyire ügyes.(#40743) Enzolord
Túl finoman fogalmaztál...de ja..
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ddt500hu #40532 üzenetére
Akkor hagyom így ahogy van, nincs semmi mod sem feltelepítve
Mondjuk nekem csak annyi kellene, hogy a menetek elején lévő csapatfelsorolásban meg tudjam különböztetni a könnyű, közepes és nehéz tankokat, de mondjuk nem annyira fontos - főleg ha a teljesítmény rovására menne.
-
törölt tag
válasz
ddt500hu #40525 üzenetére
Az előbb kaptam egy leppattanót a Nashornal menve.
Akkor tűnt fel, hogy kb. 30 méterre az oldalamra célozva áll egy alig hp-s isu.
Mire újra betöltött ráfordultam és kiszedtem.
A csata végéig csalózott és anyázott.HáGé : Félreérted, csak elment lemosni a járgányt, hogy jobban mutasson.
-
dfsz34
őstag
válasz
ddt500hu #40514 üzenetére
A beesési szög miatt. Az eleje meg a torony bizonyos része döntött lemez és furcsa ilyen lemezvastagság mellett, de tud pattintani. A tornya közepét kell lőni, ott nem fog pattintani vagy a torony alját, persze nagyobb távolságról már lecsúszhat a lövés és nem oda megy, akárhova is szánja az ember.
-
Antonius1978
addikt
válasz
ddt500hu #39841 üzenetére
Remelem hogy nem lesz olyan sok okos jatekos, aki kihasznalja ezt a gyenge pontot.Szerintem - de ki is probalhassuk - azert sikerult ez neked, mert - legalabbis a visszajatszasban - a Maus picitt lejjebb volt hozzad kepest, es igy a repeszek lefele pattantak.Ha meg szemtol-szembe vagy vele, tul magas, es igy a repeszek valoszinuleg lentrol felfele fognak pattanni.Azaz igy gondolom en, de ki tudja...
Oldalrol is kigyult ? Merolegesen lotted meg a tornyot ? Mert akkor az sem a legfaszabb...
Ha van kedved gyakorlohoz, a nevem ugyanez. -
Drenadar
veterán
válasz
ddt500hu #39841 üzenetére
és nem lehet hogy előzőleg valaki már kilyukasztotta?
Állítólag ha volt már előtte lyuk a páncélon a HE átmegy, ha a lyuk közelébe kapja. Vagy ez csak urban legend, és ilyet a program nem bírna el?Apropó HE...
adott a WT e100 tornya, ugye 20mm.
Adott a hesh HE, ami valami 110 pen átlagban valamint valami 550 sebzés. hogy az istenbe lehet, hogy csak ~150-et sebzett a toronyba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest