- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
Viktoár #245098 üzenetére
Legutóbb a marsos játékban lehetett gyűjteni egy keveset. Nagyobb eseményeknél bedobják majd, mint játékos csalogató. Éppenséggel belerakhatták volna a mostani maratonba is, de nem tették.Adhatnák BP tokenért is, hogy akinek már megvannak az értelmes tankok a listából, annak ne kelljen olyant megvenni, hogy fogyjanak a pontok, ami csak a port fogja a tartalékban, de nem valószínű. Néha a nagyobb eseményeknél beraknak pár száz alkatrészt, úgy látom ez lesz a módi.
Egyébként én ránéztem a maratonra, csak az időpontot írtam fel, de nem néztem még a részleteket, illetve megnéztem most egy cc elemzést róla. A tank egy rakás sz.r, a maraton meg az valami egészen viccesen nehéz, 50 szakaszt megcsinálni ilyen rövid idő alatt? Részemről ki is hagyom, illetve a maratontól függetlenül gurulok párat, ahogy szoktam. Ha 20-as szintig el tudom vinni, akkor megveszem rá szabad xp-ért a fejlesztett jutalmakat, annyit nagyjából megér, úgyis hegyekben áll a szabad xp. Értem én, hogy kell a pénz nagyon, de ez már undorítóan időigényes kérés egy rakás sz.r tankért, hogy majd megvegyem a maradékot. Hát nem teszem, amúgy is úgy tervezem, hogy semmihez közel fogok erre a játékra már költeni. Csak, ha valami nagy durranás tank jön, akkor esetleg. Ez nem az...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- 4K HDR kompatiblis Dune HD médialejátszó a tesztpadon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Apple TV eladó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest