- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
T92 usa light 21 fonté. Dec1. Meg siman ugy voltam erzesre h minimu 1 het decemberig
-
wwenigma
Jómunkásember
Dear Nigmata,
Thank you for getting in touch with our Customer Support team about the unsportsmanlike behavior of your teammate on the battlefield and I am sorry that you have had this experience. :/
I understand that encountering such behavior is very disturbing and I can assure you that we are doing everything that is in our power to keep it out of the game.
Rest assured that I already took all proper measures for this case. Due to data privacy reasons I cannot tell you what the measures are, however we always act accordingly so that such mistakes are never repeated again. =)
As a side note: Please use our in-game report system in all such cases. This kind of players needs to be reported, as this way we will find them faster and take all proper actions as soon as possible in order to prevent such situations in the future.
Nohh, kis pihit kaphatott a nyomi bot...egyik körben artyt védtek Obj252+T34 párossal (asszem 3-3-9 leosztasban volt 10-9-8as, Prokhorovka 1 artyval), megkergettem oket T57 Heavy-vel. Utana meg az ST-I -em kitolta egy oraval kesobb az enemy elé a csata elején, errol ment replay supportnak persze.
-
jr1994
addikt
válasz
Barcelona95 #152495 üzenetére
Akkor menj közelebb, hátha úgy nem lőnek szét
Lakótársam ma vett 30 nap prémiumot. Elvileg most Tetrarch jár mellé, neki már megvolt és nem kapott semmi kompenzációt. Ő ráhagyta, de szerintetek nem lenne érdemes ezért írnia egy ticketet?
-
jr1994
addikt
válasz
Barcelona95 #152492 üzenetére
Nincs meg, de úgy tapasztalom hogy azzal hátul kellene maradni, közelről könnyű szétlőni a gyenge pontjait.
DDT: mi tetszik neked annyira a T28 HTC-ben?
-
ddt500hu
veterán
válasz
Barcelona95 #152492 üzenetére
Az jó mindenre ha meg van a nagy ágyú rá. Riszálni kell két lövés között.
-
Barcelona95
tag
A Tortával hogyan kell játszani? A camper játékmód a legmegfelelőbb?
Nem sokat mentem még vele, de az alapján sokkal jobbnak tartom az AT-15-t, mert az jobban pattintott, ez meg kb semmit, cserébe lomha is. -
jim bcs
nagyúr
válasz
SoulReaver #152456 üzenetére
(#152456) SoulReaver
Meg hát jobban tetszik na(#152457) jimmy74
Olvastam róla vegyeset és láttam több videót, az alapján bejön, de amit írsz az meg, hááát fene tudja. A T10 se erőművész mégis imádom az 1 csillagjával, annál is ugye az orr majdnem kompletten weak (elől has és torony alatt). Hátha felpofoznák egy kicsit az IS-4-et.(#152458) po1son
Na, csak meg kell venni mindkettőt, oszt majd pihen dísznek amelyik nem adja. -
h1mpi
félisten
Skill4ltu most áll 94,98%-on a 121B-vel
-
kchryss
veterán
válasz
inferno88 #152466 üzenetére
Jól gondolod. Én küldtem nekik egy képet a ft-os árról, megírtam nekik hogy hány ft 1 euró és kértem a kompenzációt. Kértek egy képet a banki számlatörténetből ahol látszik mennyit vontak le huf-ban és megkaptam a különbözetet, amit egyébként én ki is számoltam nekik előre, nehogy átverjenek.
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #152481 üzenetére
Ezt sm gondoltam volna, de most néztem meg - kösz az oldal nevét (bár elírtad, mert WOTZilla.com a pontos
) még nem ismertem - és nagy meglepetésemre az 59-16 a legnagyobb 3.153,95 és éppen 50 csatával adtam el
És az a legérdekesebb, hogy a T-34 kis orosz meddel is alacsonyabb, pedig azon 3. GM jelzés is fent van.
-
zodo
nagyúr
válasz
jr1994 #152469 üzenetére
Nem éreztem mikor nekikezdtem csak az ajánlott felszerelések közt láttam a célzás gyorsítót.
Most hogy mentem vele pár kört már biztos hogy lassan szűkül.
Nem tudom hol nézted de a gyári, alap lánc +310 kg bír amibe két felszerelés sem fér bele.Kösz hogy szóltál, álca még az ág elejétől végig ülő legénység végett maradt rajta.
Észre sem vettem hogy Emil I-el így toltam.h1mpi
Viccelsz
még a harmadát is alig ütőm meg a 75 csatás Strv 74 -el 1767 de nyilván nem egy ligában játszunk.
-
h1mpi
félisten
Egy kis esti játék. Kinek melyik tankkal van a legnagyobb véennyóca? 50+ csatás tankok játszanak
Wotzolla.com-on könnyen megleshető! Nekem a T71 DA 4642wn8!
-
Lanash
senior tag
Kösz mindenkinek, ezek szerint nem csak nekem van ez. Majd jobban vigyázok a huplikra, meg a dombokra.
u.i.: régen csak ru-m volt az nem csinált ilyet. Bár akkor más patch volt.
-
jr1994
addikt
válasz
Yofej75 #152476 üzenetére
Köszönjük, nagyon fontos volt hogy ezt leírd.
(#152473) Lanash: igen. De ne aggódj nem csak te vagy ilyen szerencsétlen, én pár napja BC-vel Sand River A0-ban menekülés közben lendületből felmásztam egy falra, repültem egyet és az oldalammal a földbe csapódva 1000 hp-ról kinyírtam magam. Ja és talán le lehetett volna hozni azt a csatát, de így esélytelen volt.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Yofej75 #152476 üzenetére
DURR defekt akkor bizonyára
Én Ru251-el borultam fel két csatában ugyan azon a ponton és nem értettem, de aztán rájöttem, hogy én voltam a farok, mert volt egy pici hupli és közvetlenül azon/arról legurulva kanyarodtam és már billentem is az oldalamra. Szerencsére mindkét esetben akkora lendülettel, hogy simán visszafordultam lánctalpra és mehettem is tovább. -
popey37
addikt
én meg még betennék még vagy 2 tiert, csomo artyt egy rakás új tier 11-12-es light tankot, persze mind op lenne. hagy szívjunk még többet.
elmehetne már a wg a büdös francba, nem kevés pénzt kültenek a játékosok a prémium cuccokra, erre mindig szarabbak mint a kifejleszthetők.
az accom elado ha valakit érdekel. a nick: popey46. -
Lanash
senior tag
Mitől lehet, hogy ma a 1375-el kétszer is felborultam. Kanyarodtam és bumm. Én rontok el valamit?
-
jano_77
nagyúr
Battya meg, hogy pont a születésnapomra lephettem volna meg magam a Defenderrel és elmulasztottam
(#152443) ddt500hu: megtaláltam, köszi az iránymutatást és zozyk-nak is!
Tier9 - Strv 103-0: jól lehet vele sebezni
Tier8 - Strv S1: megállja a helyét simán tier10-ben is
Egyébként az Strv 103 (tier10) TD jobb lesz mint a 9-es? Ha igen, mennyivel és miben?
-
Dareiosss
senior tag
Na de jó... Tegnap előtt vettem meg a Halálcsillagot teljes áron, most meg 30% os akcióban lesz, mekkora idióta vagyok, hogy nem néztem meg mi lesz a TOT. Tököm....2 milla kredit bukta...
-
jr1994
addikt
válasz
po1son #152460 üzenetére
Pár változtatással azért élnék:
-Type 5 (meg a 4-es) HE ágyút elvenni, nem lehet ellenük mit tenni max elszaladni
-Maus páncélt visszavenni a régi szintre, a DPM-jét tőlem megtarthatja
-TD-k egy minimális nerfet kaphatnának, de ott inkább a játékosokkal van baj akik játszanak velük
-artykat meg kivenniés jó is lenne a tier10.
(#152465) zodo: ha még érzed is hogy nagyon pontatlan, miért nem teszel rá célzórendszert? Szellőzés helyére elférne szerintem. Aztán ha meglesz a nagy lánc, oda meg mehetne optika. Illetve tanks.gg szerint ha jól látom nem is kéne bolti lánc, elbírja az alap is a modulokat, ennek járj utána. Nem is értem, még csak nem is pontatlanabb alap lánccal az Emil II, ez valami jófejség a WG-től vagy mi?
Az álcát igen gyorsan dobd le a legénységrőlhelyzetfelismerés +10m látótávot hoz, az mindenképp kéne, a többit nem tudom, én az Emil I-nél járok, két tagra sem választottam még ki a 4. skillt mert nem tudtam eldönteni mi legyen.
-
Az Strv S1-re black friday-kor hány forint volt kiírva? po1son összegfoglalója szerint is 7977 és nekem is ez rémlik. Most néztem a paypal-t és 27.8 eurot vontak le, ami 8700 forint. Ennyi nem lehet a kerekítési különbség.
Úgy emlékszem, hogy másnál is volt már ilyen huncutság a wg részéről.
Jól gondolom, hogy ha nyitok egy ticketet, akkor megkapom a különbözetet goldra váltva? -
zodo
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Yofej75 #152430 üzenetére
Ha nekiülök játszani akkor kb. 13:00-03:00....most itthon voltam szabin igy ez a masodik nap hogy egy 100csatás etapot tudtam nyomni de ez eléggé ritka.
Illetve ebben bennevan néha csata utan 10-15 perc hátradőlés és elmélkedés az élet nagy dolgairől amikor felcsesznek. :]
-
po1son
addikt
válasz
jim bcs #152453 üzenetére
is7 fényévekkel jobb, talán az egyik legjobban használható tier10es heavy tank jelenleg, hatalmas nagy előnyt jelent a nagy mobilitás, ha ezt kitudod használni okosan, akkor te irányítod a játékot.
jano_77 - hát vbaddicton találtam egy játékos listát link, de ebben nincs benne minden eu tulaj.
Százalékos alapon a gunmark 2. körül mozogsz gondolom?! -
jimmy74
őstag
válasz
jim bcs #152453 üzenetére
Méltatlan az is-4 helyzete ebben a játékban!.
Meglehet nézni a másik tankosban milyen tank is...
Èn azt mondom kezd el azt is mert lehet sokáig nem lesz így .
Szia volt arról is hogy t-9 és lesz ès vmi más lesz helyette felette..
Nagyon jól kell vele játszani hogy tényleg jó tanknak èrezze magát a játékos..
Nekem valahogy nem megy vele nem is vagyok unicum csak zöld player..
De az nálam kevés ehhez a tankhoz.
Könnyebben belövik szemből persze több is a weak spot elöl...
Lassú lassan fordul kevès alpha dmg ès ami nálam rengeteg hogy beszükülve is sokszor csak lánc v semmi..
4 skilles legénységgel se tudom hozni legalább az èleterejenek megfelelő átlag sebzèst.
Láttam rengeteg jó játékost játszani vele ès pattog akkor róla persze.. -
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
Razermazer #152450 üzenetére
Játékon belüli neved elárulod?
-
Razermazer
őstag
válasz
xAttilax #152442 üzenetére
Reaction:
"egy tankod van amit "saját erőből" húztál ki, a többi mind prem cucc, szóval igazából tier VIII-X-ben tanulsz éppen játszani gondolom nem valami op legénységgel..."
Nem is lesz több, időm, energiám fejlesztgetni nincs, sajnos azt kell mondanom, hogy nekem jól jött az agyonszidott prémtank rendszer, így kitudtam próbálni más nemzetek tankjait is tier 7-8-ban. Jól látod a német nehéz vonalat kezdtem el 0 wn8-al, meg is álltam, értelmét nem láttam tovább tigris 2-es, nem használható, feljebb meg csak rosszat olvasok tőletek a többiről is így kalap kabát. Másik saját erőből kihúzott a német td vonal, xp kredit megvan jpanther 2-re de megint zsákutca, a német vonal így is le van tolva, fehérorosz fejlesztőktől mit is várna az ember. Most kezdtem el a könnyű águkat leopard az élvezetes jól is megy vele, talán ru251-ig elviszem. A legénységgel nincs baj minden prémben 3-4-skillesek.
"Kevés csatád van, meg mindenki volt kezdő játékos, de lehet, hogy nem ez a legjobb út, többet kéne picit kisebb tankokkal nyomni. Ha ott lesznek masszív zöld kék tankjaid na akkor menni többet magasabb tierben.
Nyilván ez játék és mindenki azt csinál amit akar, csak így azért hiteltelen, hogy te szidod a csapatod.
Még egy dolog amihez igazából tényleg semmi közöm, mert a lové az szent, de amennyi prem tankot vettél abból kijött volna egy használt 1155-ös konfig vidi karival amin röhögve közepes- magas beállítás mellett megy a wot. (de ez tényleg csak egy észrevétel, mert a pénz az teljesen magánügy).Tényleg nem leszólni vagy beléd állni akartam, csak azért itt sok tapasztaltabb játékos nem mondja, hogy "legyen tiszta 8-as vagy 9-10-es ott azért tudják a dolgukat a többiek is nah" közben meg..."
Az irónia nem jött át ezek szerint, de legalább most megbeszéltük. Ezt a prémtank mennyiséget ne úgy nézd, hogy egyszerre lett véve apránként akcióban egy egy darab. Olcsóbb változatok is akadnak churchill 3, excelsior, su100y-nagy kedvenc, ezeket még nagyon kezdő szinten vásároltam, akcióban szintén nem is tételek. Toltam is velük, jól is ment, viszont sokat szakaszoztam barátokkal, és tier limit ide vagy oda(simán feldobja őket) high tierbe nem állják meg a helyüket, százalékok lementek a béka segge alá. Ezért van az ahogy kinéz a stat, lent is.
Gép árahát egy konfig vidikártyával azért ezeknek a tankoknak az árából nem jön ki bárhogy csavarom csűröm(már ami nekem megfelel 130k-150k-ért már van ami jó). Mellesleg volt csak eladtam,(vízhűtéssel modolva, minden kutyavalaga) mivel a munkám miatt mobilitás kellett és üzleti strapa lapos, ez van, majd nem lesz gond jövőre, ha még lesz elég kitartásom ezzel kikapcsolódni, remélem nem
. Szarásig legyen jól fizető meló, esélyes
Minden tiszteletem a jó játékosoké, igyekszem nem hátráltatni őket, hanem segíteni, remélem a közeljövőben jobb aránnyal.
Ez kibaszott hosszú lett
-
jano_77
nagyúr
válasz
xAttilax #152442 üzenetére
Strv S1-el 2K átlag dmg simán lőhető - még nekem is sikerül és tőlem biztosan vannak sokkal jobbak is a tankkal - tehát elég erős 1100 átlag dmg-re azt mondani, hogy "igen tudom mi a dolgom".
De hát mások vagyunk ezért szép ez az élet, hogy nem vagyunk egyformák. Én a 2K átlag dmg-el sem merem azt mondani, hogy jó vagyok a tankkal, max azt, hogy jól haladok vele.(#152443) ddt500hu: ezt hol, hogyan tudom megnézni? Kíváncsi lennék én is a legjobb 5 csatámra Strv S, Strv 103-0 és Emil II-el.
-
Viktoár
addikt
Kihagytam kb 3 hetet és most előfizetnék egy havi prémiumra gondolván hogy decemberben majd jól fog jönni az a kis plusz amit ad.
Most még van egy ilyen akció amivel nyernék egy garázs slotot is mert a kis tank menne a levesbe.
Vagy tudtok valamit előre amire érdemesebb várni ha 30 napos prémben gondolkozok?
-
xAttilax
őstag
válasz
Razermazer #152439 üzenetére
komolyan nem akarlak basztatni. De azért a jól megy erős túlzás
egy tankod van amit "saját erőből" húztál ki, a többi mind prem cucc, szóval igazából tier VIII-X-ben tanulsz éppen játszani gondolom nem valami op legénységgel...
Kevés csatád van, meg mindenki volt kezdő játékos, de lehet, hogy nem ez a legjobb út, többet kéne picit kisebb tankokkal nyomni. Ha ott lesznek masszív zöld kék tankjaid na akkor menni többet magasabb tierben.
Nyilván ez játék és mindenki azt csinál amit akar, csak így azért hiteltelen, hogy te szidod a csapatod.
Még egy dolog amihez igazából tényleg semmi közöm, mert a lové az szent, de amennyi prem tankot vettél abból kijött volna egy használt 1155-ös konfig vidi karival amin röhögve közepes- magas beállítás mellett megy a wot. (de ez tényleg csak egy észrevétel, mert a pénz az teljesen magánügy).Tényleg nem leszólni vagy beléd állni akartam, csak azért itt sok tapasztaltabb játékos nem mondja, hogy "legyen tiszta 8-as vagy 9-10-es ott azért tudják a dolgukat a többiek is nah" közben meg...
Amúgy meg tényleg nagyon szépen fejlődsz, 5k csatával ez szép eredmény.
-
Razermazer
őstag
Az biztos, sokszor fordít reménytelen helyzetet, tegnap is láttam tőle egy olyat, hogy ketten maradtak, egy td meg ő az object 140-ben, mondom most hal meg hát nem. Azt bírom, hogy olyan lazán szaladgál a tank csövek előtt, én már rég összeszarnám magam, és tuti kilőnek hát őt nem. És lehozta bassza meg nem sok szárazanyag tartalom maradt a tankba, de megcsinálta. Ahogy mondod kommentálja hogy miért nem lőnek rá mást néznek, ez miért lőtt rá stb.
Kedvenc szójárása !!!ridiculous!!!! -
Emu
őstag
válasz
Razermazer #152439 üzenetére
A célzás sok gyakorlással fejleszthető, azért nem kell irigyelni.
Én inkább azért nézem rendszeresen skill4tu-t, mert olyan szinten átlátja a csatát, amire én soha nem leszek képes. Mikor indul el...mikor marad...ha marad, miért stb. és hála istennek elég gyakran el is mondja, hogy mit miért csinált. Sok helyzetben azért bukom be a csatát, mert olyan helyzetben próbálok agresszíven játszani, amikor épp a kivárás a jó taktika.
-
Razermazer
őstag
válasz
xAttilax #152438 üzenetére
Megkockáztatom Strv-vel jah, one gunmark, másodikhoz azért kell még, 70%-on vagyok most, 50-48% között ingadozom 800 csatával(azért a városi térképek nem igazán valók neki, mikor megvettem sose kerültem városba 1-2 kivétellel mostanában rendszeresen, le is dolgoztam a 60%-om vele), még med el is, a kedvenc t54 mod 1 szuperzöld vagyok vele 51% 200-300-csata után szeretem. Löwe felejtős aranyos tank, csak nem való tier 10-be arty csemege, vannak vele jó köreim de nem jellemző. A többivel szar vagyok, nem is nagyon erőltetem, még talán a type 64 és amx 12t lent tier 6-ba, type 64-el van a legtöbb medalion, tankász, utána jön talán az strv.
De ugye azért én nem vagyok ász, támogatás nélkül, egyedül nem hozok le csatát high tierben(5-6-ban type64-el igen tegnap kétszer is). Legfőbb ok talán, de már írtam is, hogy a gépem nem igazán megfelelő erre a célra hd3000-el 30fps, ami beesik persze mikor amikor a legjobban kéne 16fps-re, nem találok el vele semmit. Addig hatszázszor kiszednek, biztos sokat számít majd egy sima futás, a fejlődésben, meg tanulok mostanában a saját hibáimból is, skill4tu-t nézem bírom a srác akcentusát, de ahogy tolja az brutál, laza és mindent eltalál, mindennel tud játszani ritka adottság. -
xAttilax
őstag
válasz
Razermazer #152433 üzenetére
és 9-10-be te is tudod a dolgod?
-
jano_77
nagyúr
Idén esetleg nem szivárgott ki az Adventi lista mint tavaly?
Egyetlen tank érdekel csak és azt Defendernek hívják! Szerintetek van rá némi esély, hogy betegyék és ne túl drágán!? -
Papooo
senior tag
válasz
Razermazer #152433 üzenetére
"ott azért tudják a dolgukat a többiek is nah"
Igen:
- Top heavy: Arty és bázisvédelem
- Light: Sniper
- TD: Kamikaze rush
- Med: Vanmagyar? vagy Kto PL? majd lemmingrush -
Razermazer
őstag
válasz
inferno88 #152431 üzenetére
Top tierként igen, ott csak az a probléma, ha a hatos/ötös tieres csapattársak, hogy is mondjam kicsit nagyon szarul játszanak.
Akkor aztán fel kell kötni a gatyát, mivel majdnem minden feladat rád hárul,(fel meg lecsévélni rohangálni egyik pozícióból a másikba annyira nem egyszerű ezzel az strv-vel. Már én is azt mondom hogy forgótornyos tda jobb) ha ne ad isten van még pár jobb játékos aki lejön seal club-ozni, akkor rendben minden. Sokszor inkább úgy vagyok vele, hogy legyen tiszta 8-as vagy 9-10-es ott azért tudják a dolgukat a többiek is nah. Huh de merész kijelentés volt, tiszta jó szándék vezérel, nem akarok megsérteni senkit.
-
Az Strv S1-gyel ma voltam először top tier,Paris pályán. Amilyen pusztítást rendeztem ott azzal. A szerencsétlenek pattogtam össze-vissza rólam, ebben a leosztásban ez egy igazi mészáros(nem a Lőrinc) még városban is.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Razermazer #152415 üzenetére
(#152416) jr1994 a WoT nem keverendő a bándzsidzsámpinggal
-
jr1994
addikt
Húú milyen nap volt ez! Szokásos két fős szakasz, 14-ből 12-t nyertünk, de úgy hogy most volt 4 szoros győzelem amihez nagyon kellettünk. Mentünk pár ászt is, szakasztársam IS7 és 7/1-gyel, nekem meg T-54-gyel jött össze. Aztán egyedül mentem párat az Emillel: 0/3 mind tier 10, kiléptem én is inkább.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
[HUN]Dani #152423 üzenetére
B-C 12t Obj260 LT-7.......hát, sirok. Keves vagyok en ide egyedül.
Lehet aludni kéne...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
[HUN]Dani #152421 üzenetére
Az a T110E4 szorzózásom volt....10-bol 3 melle tobbi kritikus. Aztan valahogy 5ödjere meglett...
AMX 13 105-tel is addig szivatott tegnap amig lementem 50% WR alá érdekesmod....nem volt olyan hogy T49/Sheridian melle lott volna a trollcsővel amikor full speeddel jott felem, 800 alatt nem kaptam ha talalkoztam veluk..
-
[HUN]Dani
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
Mondom leszorzózom KV-2 -t, régen vittem ki.
Malinovka-Prokhorovka-Highway....köszi WoT...
mod: B-C 12t is szorzo, elso meccs 10es Mines....aludni kene?
-
jr1994
addikt
válasz
Razermazer #152415 üzenetére
Meg sem fordul a fejedben hogy csak hülyéskednek? Meg van nyerve a csata, néha tök buli leugratni a szikláról. Én is szoktam néha.
-
Razermazer
őstag
Mondjuk én egy liberte-nek, vagy egy t44-100-nak is őrülnék, ha nem lesz bent a táras csoda, meglátjuk nem lesz tragédia ha nem kerül bele.
Ilyen nincsen és mégis van és ez high tier
eszem faszom megáll[akár végig is megnézhető]
-
wwenigma
Jómunkásember
Elegem van mar a nyomorek csalokbol vazzeg. Minden egyes loves ammorekk egyes nyomorekoktol baccameg!
Tegnap is volt az este folyaman 100 csatabol kb 3-4 gyerek......
-
zodo
nagyúr
válasz
Lanash #152401 üzenetére
Utoljára Augusztusban volt a shop-ban míg 17-ben összesen 4x volt elérhető.
Ha a kalendáriumba nem is fér bele (24 tank vagy valamilyen csomag) akkor mindenképpen várható valamikor az év elején.Azért ilyenkor fel-fel bukkan egy-egy ritkaság mint pl.: IS-3A esetleg valamelyik új korábban teszten járt lesz bedobva mint pl.: prémium lightok
Idén prém shopban elérhető tankokat listáztam.
Sajnos belecsúsztak a fejlesztési fában lévők is mire feleszméltem hogy az nem lényeges.
Árakat nem írtam max. milyen "alkalom" végett kerültek be vagy épp kizárólag valamilyen csomagban. -
zodo
nagyúr
válasz
HellGreg #152405 üzenetére
Nincs még kint a weboldalon (gondolom ez a feltétel min. kell hozzá) , viszont idén játékon belül is elérhető lesz a naptár.
Szerk: Ja de mégis kint van
Szerk 2: Nem hiszem hogy aranyért vásárolhatnál mert eddig sem lehetett csak annyi hogy automatikusan megnyílik dec. 1-15 közt míg dec. 15. és jan. 2 közt megtekinthető lesz valamilyen Speciális fülön.
-
HellGreg
őstag
Idén nem leakelték meg az adventi naptárat?
-
po1son
addikt
válasz
kchryss #152396 üzenetére
Nézelődtem neten, de ahogy notika is írta nincsen publikus lista már elég régóta.
Ez a januári volt az utolsó, amit közé tettek normálisan, de már ez sem elérhető 100%-osan.
Pedig nem lenne nagy munka csinálni egy olyan játékos adatbázist, ahol például lehetne szűrni, hogy csak a banned profilokat mutassa. -
Greentea
senior tag
Remélem nem a hétvégén lesz a leárazás 10-es tankokra.. -
Lanash
senior tag
Lorr. 40 t kapható lesz szerintetek idén?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro