- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mistadabolin
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Először is elnézést, ha volt már a téma, kerestem utána, de lehet, hogy véletlen átugrottam.
A 2016-os Office helyesírás ellenőrzője rossz, ahogy van. Rengeteg hibátlan szót hibásnak jelez, és jócskán akad hibás szó, ami szerinte helyes. Szinte mindegyik elődje sokkal pontosabb és használhatóbb.
Visszaváltani, cserélni nem szeretnék, mint ahogy szógyűjtésbe sem akarok kezdeni.
A Microsoft támogató oldala annyit jelzett vissza egy méltatlankodó sorstársunknak, miután végigvonszolta a sablon-bla-blán (frissíts, indítsd újra, telepítsd újra, stb.), hogy a probléma továbbítva van a fejlesztők elé. Ugyaninnen megtudtam azt is, hogy a cég, amelyik korábban ezt csinálta (Morphologic), már nem dolgozik nekik.
Valakinek van valami ötlete arra, hogyan lehetne a 2007-2010-2013-as Office valamelyikéből átvonszolni az ellenőrző programokat a 2016-ba?
Vagy valami egyéb alternatíva, mint beépülő modulok, stb.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Amazfit Active okosóra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Visszaváltani, cserélni nem szeretnék, mint ahogy szógyűjtésbe sem akarok kezdeni.