- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sir Pocok #1099 üzenetére
Hali!
Az a leírás természetesen jó, valami "apróságon" átsiklottál. Az egészen nem megyek végig, de 2 tipikus hiba
1. szakasztörés előtt nem lehet oldaltörés(utána, "mögötte" igen)
2. a Csatolás az előzőhöz opciót elfelejtetted kikapcsolni
(ha bármely oldalra állsz, amit szakasztöréssel tettél új lapra, akkor ez alapértelmezésben be van "kapcsolva")Fire.
UI: Ja és még egy lehetőség van, hogy a fenti 2 dolog rendben van, csak egyszerűen el kellene távolítani az oldalszámot, a nem kívánt oldalakról...
-
Sir Pocok
őstag
A következő a gondom:
Van 30 oldalas dokumentum, aminek az első és utolsó 4 oldalára nem szeretnék oldalszámot. A számozás a 5. oldaltól indulna.
Találtam egy leírást[link]
Már betudom állítani, hogy az ötödik oldaltól kezdje a számozást de az bajom, hogy az 1-4 oldalon is van számozás.
Pl:
Tartalomjegyzék 1-4 oldal
Tárgyalás: 1- 22 oldal
Befejezés 1-4 oldalHogy tudnám eltüntetni az első és az utolsó szakasz számozását?
Köszi a segítséget!
-
válasz
Fire/SOUL/CD #1097 üzenetére
Hm zsir
Mar csak azt kell kigoogleznom honnan szedhetek Microsoft Equation 3.0-at. (Bar elvileg ezt fel kellett volna raknia off. 2003 telepitonek, nem vagom miert nem tett igy. Lehet megis 2007 lesz belole)
Szerk.: Ja kozbe szerkesztettel ^^ Igy mar vagom. Zsir
Thx
-
válasz
Fire/SOUL/CD #1095 üzenetére
Hm. 2003-at hasznalok mivel 2007-tol undorodom. De ha nem lesz mas lehetosegem, felrakom a 2007-et. (igy legalabb mar a lehetosegem megvan a negalt betuk letrehozasara
)
Koszi a segitseget
-
válasz
Fire/SOUL/CD #1093 üzenetére
Digitalis technika beadandot keszitek. Ilyenek krealasaval van gondom word-be, mert otletem sincs a negalt betuk letrehozasara.
-
-
Udv!
Lehet valahogy nega'lt karaktereket letrehozni word-ben? pl.:
-
Scorpion
tag
Sziasztok!
Van 1-2 problémám a wordben (2003). Háttérbe beszerkesztek egy képet. Megírom hozzá a szöveget, aztán nyomtatnám ki. Amikor kinyomtatom, akkor kapásból két problémába ütközök bele. Az első az, hogy a papír szélein vannak fehéren maradt részek úgy, hogy a margókat teljesen kitoltam a szélekre. A fehér részek sem egyforma méretűek. Hogy lehet azt elérni, hogy az egész A4-es papír ki legyen töltve?
A másik még idegesítőbb gond az az, hogy nem egy nagy képet nyomtat ki háttérként, hanem sok kicsi mozaikot. Pedig a wordben szépen el van rendezve. 1 nagy képként (háttérbe beállítva). A szöveget rendben nyomtatja hozzá. Mit csináljak, hogy 1 nagyot nyomtasson a háttérbe? Egyébként a kép mérete 840X1188 tehát még az sem mondható, hogy kicsi a kép alapból és ezért mozaikosan nyomtatja.
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
hedda7
csendes tag
Üdv!
Olyan problémám van a lábjegyzetekkel, hogy bizonyos szakaszonként kellene újrakezdődnie, viszont nem minden szakasznál.
Vannak a fő fejezetek, ahol újból kell indulnia, az alfejezeteknél folytatólagosan, viszont ott is kellett szakasztörést csinálnom, mert élőfejben szerepelnie kell az aktuális alfejezet címének.
Próbáltam kijelöléssel játszadozni és úgy állítani, de eredménytelenül.Tudtok erre valami megoldást?
-
frankie!
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #1088 üzenetére
KÖSZÖNÖM SZÉPEN
-
válasz
frankie! #1087 üzenetére
Hali!
KEZDŐLAP/STÍLUSOK csoport/NORMAL-on jobb katt/MÓDOSÍTÁS...
A megjelenő ablak elég egyértelmű(FORMÁTUM lenyíló segítségével lehet a betűtípustt, bekezdést, tabulátort, stb, stb beállítani), csak az ablak alján a SABLONON ALAPÚLÓ ÚJ DOKUMENTUMOKBA lehetőséget válasz az OK előtt...Fire.
-
frankie!
őstag
Hol tudnám beállítani 2007-ben az új dokumentumok alapértelmezett betűtípusát, bekezdés típusát, stb.?
-
KMT
addikt
Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy az élőlábnál a "páros és páratlan oldal eltérő" beállítás csak egy szakaszra vonatkozzon? Ez a töcs program az egész dokumentumra alkalmazza.
Vagy az is megoldás lenne, ha egy-egy (kb random) oldal élőlábát (amúgy oldalszámnak használom) el lehetne tüntetni.
2007-es Word. És még mindig fos.Szerk:
Ja most látom a (#1084)-t. Hogy kell alkalmazni? -
dosaa
csendes tag
Sziasztok!
A köv problémám egy word fájllal.
Van egy adott szöveg amit formázni kellene. Kb a 2. oldal formázásától a köv problémám van:
Ha bárhol kijelölök egy szót, az azon végrehajtott módosítás, pl dölt, félkövérré tétel az egész szövegen végrehajtódik és az első oldalon végrehajtott módosítások pl tabulátorok is törlődnek.Mi lehet a hiba? Már próbáltam, hogy az egész szöveget új doc-ba másolom át, de az sem segített.
Köszönöm a segítséget
-
ALI_G
veterán
Tudom, hogy már írtátok párszor, de nekem akkor se akar sikerülni, hogy egy több oldalas dokumentumon belül úgy legyen megszámozva az egész, hogy az első 4 oldal alján ne látszódjon a számozás, de az 5. oldalon az 5-ös szerepeljen és az utolsó 5 oldal szintén ne legyen megszámozva.
Írtátok, hogy oldal törést kell berakni. Igaz, hogy az 2007-es word kompatibilis módban van, mert office XP-vel kompatibilisnek kell legyen. Szóval beraktam a 4. és 65. oldalra egy-egy Page-brake-et, de ezután is az egész dokumentumot számozza be.
-
norbiphu
őstag
vízszintesen szorzás: =PRODUCT(LEFT)
(vagy ha nem akarsz minden balra lévő mezőt összeszorozni akkor megadhatsz tartományt mint az excelben, pl A1:E1)
függőlegesen összeadás: =SUM(ABOVE)+ arra figyelj, hogyha frissíted a táblázatokat a word nem számolja újra az összegmezők értékeit.
-
KrAt
veterán
Üdv!
Word2003, azt írja: a szótár betelt.. Azaz ha hibás egy szó, nem lehet hozzáadni, ergo aláhúzza. Mi a megoldás?
-
nRu3
addikt
Sziasztok , valakinél látam anno egy táblázatban a word automatikusan a számmüveleteket el tudta végezni ősszeadás-szorzás , soronként, oszloponként, csak én ezt sehol nem találom amivel ezt az opciot életre tudnám kelteni, az ember pedig nem hajlandó elárolni hogy pusztulna meg
Ha valaki tudná az jó lenne, megkönyitené a dolgomat.
-
FragMaster
addikt
válasz
FragMaster #1071 üzenetére
Megoldva közben, csak a józan paraszti ész ne tűnne el folyton
-
FragMaster
addikt
Sziasztok. Egy iszonyat láma problémám lenne. Tartalomjegyzéket szeretnék beszúrni, de nem boldogulok vele sehogy sem. Beszúrás/Hivatkozás/Tárgymutató és tartalomjegyzék-be bemegyek, elvégzem a szükséges beállításokat, de csak ezt a hibaüzenetet kapom: "Hiba! Nincsenek tárgymutató-bejegyzések.". Hogyan tudnám a fejezeteket belepasszírozni?
-
Grass
aktív tag
Köszi srácok!
Egy kisebb levelet kéne írni hogy miért akarok GT be menni, és nektek hála már kész is. -
Tosee
őstag
nyiss meg word-ben egy .pdf fájlt, és garantáltan megkapod a kívánt karaktereket!
Utána mentsd el (mentés másként) word dokumentumként, és kész a .doc vagy docx fájl!
Hibaüzenet a megnyitásnál nem lesz, de kérni fogja, hogy válaszd ki a kódolást (nem találsz olyat ami jó lenne)! -
-
Grass
aktív tag
Szükségem lenne egy olyan word fájlra, amit ha megnyitok, akkor tele van mindenféle jellel, kb mintha kínai dokumentumot szeretnék megnyitni a nélkül hogy feltelepíteném a szükséges font készletet. Csak minden esetben legyen tele kis kockákkal vagy akármivel. Esetleg valami hibaüzenetet is kidobhatna.
Tud valaki ebben segíteni? -
Torry
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #1065 üzenetére
Végül megtaláltam a megoldást.
És igen, ugyanez amit te mutattál, szóval köszönöm! -
-
Torry
addikt
Hi all!
Olyan problémám lenne, hogy képet szeretnék beszúrni de úgy, hogy a szövegbe egyáltalán ne barmoljon bele. Na most ugye ezt a körbefuttatással tudom elérni, csak ezzel az a gond, hogyha egyszer rányomok, akkor már nem tudom igazítani a képet, mert nem bírom a képet kijelölni, csak a szöveget.
Erre van valakinek valami ötlete?Előre is kösz!
-
Timyyy
őstag
Nincs nyomtatóm, csak a másik géphez van. Mindegy, nem zavar, csak gondoltam feldobom
Az amúgy miért van, hogy ha az msn-ben megy a videohívás, akkor az office nem működik? Meg akarok nyitni pl egy word dokumentumot és befagy a mappa, meg az asztal... -
localhost
Közösségépítő
válasz
Fire/SOUL/CD #1061 üzenetére
Nem, nem! Én az ÁLLÓ / FEKVŐ problémát már évek óta ismerem. A megoldást nem, csak a jelenséget!
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Fire/SOUL/CD #1059 üzenetére
Ez már régóta ilyen
-
Hali!
Nem feltétlenül a WORD a bugos, nem lehet esetleg, hogy egy "komolyabb" printer került a gépre? (Alsó tálca, oldaltálca ilyen adagoló, olyan adagoló, stb)
Ilyenkor előfordulhat, hogy egy olyan lapadagoló van kijelölve alapértelmezettként, amikor igaz amit a képen látsz...Fire.
-
Timyyy
őstag
-
Cyberslider
őstag
Hi all
Van egy szórólap félém amit még 3-4 éve csináltam, passz..., és a beszúrt képet, ami egy ellipszisbe van "ágyazva" a 2007, illetve itt az egyik 2003 is (talán az SP3 miatt, én nem tudom) rosszul jelenít meg. Sajnos igy is nyomtat. Érdekes, mert számos 2003-as word, más gépeken hiba nélkül jeleníti meg, persze amikor készült, akkor is jó volt. Nem értem ezt az egészet, nem vagyok egy word guru, és azoknál ahol hibás, egyszerüen nem tudom beállítani megfelelően. Négyzet szerűen bedob egy kis fehér kitöltést, mintha a sorrendel lenne vmi bibi, de lövésem sincs hogy miért jó az 1iket, és miért nem a másikon.
Itt egy kép, talán látszik miről is van szó:
Mi lehet a probléma..?
-
csikosdapro
tag
válasz
csikosdapro #1055 üzenetére
vagy azt csak excelben lehet
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Kérdésem, hogy MS Office Enterprise Word-ben hogy lehet megcsinálni "lapfülesre", nem tudom hogy írjam, hogy alul lehessen választani hogy melyiket akarom és mind 1 dokumentumon belül legyen, remélem érthető valamelyest
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1053 üzenetére
Működött, köszi!
-
válasz
mr_ricsi #1052 üzenetére
Hali!
Ezt már kérték korábban és írtam hozzá MACRO-t. Lehetőleg úgy indítsd a WORD-öt, hogy pl TotalCommanderből üss ENTERT a doksin(tehát ne a wordot elöször és oda töltöd be utólag a doksit)
Ez esetben ugyanabban a könyvtárba kerül a 39 db doksi(1.doc, 2.doc.....39.doc néven)
Figyelmesen olvasd el a linkek tartalmát!!!Fire.
-
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
Alkottam egy 39 oldalas körlevelet. A 39-ből 1-1 oldalanként mind más-más személynek szól, és emailhez csatoltan kellene elküldenem.
Hogyan lehetne megoldani, hogy a Word oldalanként mentse külön-külön fájlba a doksit?Köszi!
-
animatrix11
őstag
üdv
Kaptam egy word dokumentumot, ahol legördülő menük vannak beállítva, de a dokumentum védelem be van kapcsolva, ha kikapcsolom, akkor tudok változtatni rajta, viszont a legördülő menü már nem működik, hogy tudom ugy visszaállítani, hogy megint lehetssen használni változtatás után?
a választ előre is thx
-
válasz
-KoKeSz- #1049 üzenetére
Hali!
Az a kép az nem grafikus objektum véletlenül? Mert a jól látható pixelekből erre lehet következtetni.
Ha az akkor azt nem tudod kicserélni, max valami grafikai programmal tudod kitörölni illetve módosítani.
Ez a kép nem nagy bonyolultságú, úgyhogy a helyedben megrajzolnám az elejétől kezdve, a Word adta rajzeszközökkel...Fire.
-
-KoKeSz-
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1048 üzenetére
-
-
-KoKeSz-
tag
Hello!
Szükségem lenne egy olyan nyílra ami hullámos vagy cikk-cakkos
és nem egyenes! Hol találom?
-
qpakcovboy
őstag
Hali!
Olyan problémával állok szemben, hogy a world a netről leszedett doksikban az Ő-ő betű helyére egy kis kockát rak. Ha én viszem be a szöveget akkor nem csinál ilyet (XP SP2 + World 2003. 11.8106.8107).
Eddig ilyen gondom nem volt, szerintem az automatikus frissítés miatt lett ilyen. Tud valaki rá megoldást?
-
sziasztok!
ismét egy problémával találkoztam. a word-öm egyszercsak elkezdte szótagokra bontani a sorok végén a szavakat,nem kezdi őket új sorba. a súgó a szótag, és elválaszt szavakra nem dob ki érdemi segítséget. meg tudnátok mondani hogyan állíthatom vissza a régi rendszert?
köszönöm
mod: hihetetlen h negyed óra keresés után akkor találom meg, miután itt kérdezek
-
hali!
egy zavaró word-ös problémám lenne. anno a 2003-as és xp-s változatokban a pont után automatikusan nagy betűre váltotta a következő mondat elejét, viszont a 2007-esben ezt nem hajlandó megtenni nekem. hogyan tudnám ezt beállítani?
köszönöm -
Szaszati
tag
Fajl > Tulajdonsagok-nal a harmadik tabon (Statisztika) irja a dokumentum keszitesi idejet. Ezt bemasolod a masodik tabon (Osszegzes) valamelyik mezobe. Ezutan Eszkozok > Beallitasok > Nyomtatas tabon kipipalod a Dokumentum tulajdonsagai negyzetet, ez ki fogja nyomtatni (elvileg
) az Osszegzes lapot, amire bemasoltad a keszites datumat.
-
gyga
senior tag
sziasztok.
a kérdés a következő van egy régi word dokumentum, hogy tudom úgy kinyomtatni hogy a készítés dátuma rajta legyen -
petymeg
addikt
sziasztok!
csináltam egy baromságot! kilépéskor nem mentettem el egy doksit! biztonsági mentést honnan tudom előszedni?
-
R
senior tag
a sor elso betujet capitalra alakito okossagot hol lehet kikapcsolni?
-
HodyDEATH
tag
Sziasztok!!
Lenne egy kis gondom.. azt szeretném tudni, hogy wordbe, hogyan lehet megoldani azt, hogy létrehozok egy fájlt megcsinálom amit akarok elmentem és ugye bedátumozza.. na most van egy csomó infó házi és barátnőmmel ketten csináljuk. .viszont a tanár 1est ad ha ugyanazt küldjük be.. és ne mtudom,hogyan lehetne eltüntetni a nyomokat.. vagyis csak1feladatra kb 20percel többet írnák dátumra, hogy akkor lett módosítva. vagy keletkezett.. vagy ha bármi megoldást tudtok nagyon fontos lenne... köszönöm előre is. ja és nem csak wordbe, excel stb...
-
tolts.hu
őstag
hali, az automata elválasztást hol találom??
-
Kim81
csendes tag
Sziasztok!
Megoldva a négy sarkos probléma:
Start menü/Minden program/Microsoft Office/Microsoft Office eszközök/Microsoft Office 2003 nyelvi beállításai
Innen az engedélyezett nyelvek közül mindent ki kell venni, amit nem használunk (nekem speciel a koreai volt itt a magyar és az angol (egyesült királysági) mellett, és a koreait távolítottam el) => és meglepő, de MŰKÖDIK!!! -
Kim81
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is az a problémám, mint dpetiba-nak: akármilyen Word doksit nyitok meg (akár üreset is), a 4 sarkában megjelenik valami L-betű szerű jel.
[link]Emellett nem lehet dupla kattintással megnyitni az élőfejet és élőlábat.
Újraraktam az egész gépet, és 3 napig jó is volt, mígnem az imént megnyitottam egy e-amiben kapott doc-ot, és újra visszatértek a sarkokba a kis margójelek. Ráadásul terjed a dolog, pendrive-on valahogy átvittem 2 másik gépre is. Egy csomó víruskereső semmit nem talál, úgyhogy tanácstalan vagyok.
Amit lúzer javasolt (eszk/beáll/megjelenítés/szövegrészhatárok), nem működik.
dpetiba, Neked sikerült már megoldanod? -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Azt hogy lehet kikapcsolni Word(2003),hogy a sor elején a betűket mindig nagyra javítsa. Azt akarom,hogy csak akkor legyen nagybetű,ha én akarom!
-
aleister
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1020 üzenetére
Igazából ez nem feltétlenül hiba. Az én darabolásomból is származtak néha ilyenek, ugyanis javarészt táblázatokból áll a doksi, és azok alja után valamiért a sörtörés átcsúszik néha a következő oldalra.
Egyébként nyomdába kell. Oldalanként kérik a belíveket, és elég macerás majd 200 oldalt szétkopipésztezni.szerk: Ráadásul ha csinálok egy inputot az elejére, akkor a ciklusváltozódhoz (asszem i) egy bekérés eredményét adva, akár egy adott oldalszámtól is mehet a menet, úgyhogy tényleg jó kis stuff ez. ::sör::
-
válasz
aleister #1019 üzenetére
Hali!
Szivesen!
Annyit még azért hozzátennék(elfelejtettem írni), hogy azért van egy kis "hibája" a proginak.
Ha egy oldal végén nem oldaltörés van, hanem csak úgy átcsúszik a következő oldalra, akkor egy plusz üres lapot berak pluszba a mentett fájlba...
De ez csak egy kis szépséghiba... könnyen orvosolhatóFire.
-
aleister
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1016 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Nagyon klafa! Egy kicsit keresgélnem kellett a fájlokat, mert a dokumentumok könyvtár alá mentette. Rengeteget segítettél.
Ha html, css esetleg flash témában elakadnál, keress meg bátran. -
-
capafog23
őstag
Hogy lehet olyat csinálni egy lap aljára, ami a hirdetéseken szokott lenni mondjuk buszmegállóba, így fel van osztva az alja kis cetlikre amiket le lehet tépni!?
-
válasz
aleister #1015 üzenetére
Hali!
Neked nem kell semmi VBA programozás tudás hozzá. Lépésenként:
1. Nyisd meg a dokumentumot, amit fel akarsz darabolni(csak azt!!!)
2. Üsd le az ALT+F11 billentyű kombinációt, ezzel belépsz a VBA-ba
3. Hozz létre egy modult, ahogy az alábbi képen látszik4. másold ki a forráskódot(lejebb találod majd) és illeszd be ide és futtasd, ahogy az alábbi képen látszik
5. ha befejezte a munkát(eltart egy ideig, mert direkt úgy írtam, hogy lásd miközben dolgozik, ezért viszont lassabb) és becsukod a VBA editor illetve a wordot akkor NE MENTS SEMMILYEN MÓDOSÍTÁST, HA KÉRDEZI!!!
6. A makró létrehoz(abba a könyvtárba ahol az eredeti doksi volt) 1.doc, 2.doc, 3.doc...stb fájlokat. AZONBAN: Nem nézem azt, hogy létezik-e ilyen fájl már a könyvtárban, tehát erre figyelj, mert kérdés nélkül felülír minden azonos nevű fájlt!!!(1.doc, 2.doc...stb)
Itt a forrás:
Sub Fire_Document_Splitter()
Dim Pages
Dim MyRange As Range
Dim OriginalDoc As Document
Dim SpilittedDoc As Document
Set OriginalDoc = ActiveDocument
Set MyRange = OriginalDoc.Range
'Application.ScreenUpdating = False
Pages = OriginalDoc.Content.ComputeStatistics(wdStatisticPages)
Selection.GoTo What:=wdGoToPage, Which:=wdGoToFirst
For i = 1 To Pages
If i = Pages Then
MyRange.End = ActiveDocument.Range.End
Else
Selection.GoTo wdGoToPage, wdGoToAbsolute, i + 1
MyRange.End = Selection.Start
End If
MyRange.Copy
Set SpilittedDoc = Documents.Add
SpilittedDoc.Range.Paste
SpilittedDoc.Range.Find.Execute Findtext:="^m", ReplaceWith:=""
SpilittedDoc.SaveAs FileName:=i & ".doc"
SpilittedDoc.Close
MyRange.Collapse wdCollapseEnd
Next i
Application.ScreenUpdating = True
Set OriginalDoc = Nothing
Set SpilittedDoc = Nothing
Set MyRange = Nothing
End SubFire.
-
aleister
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1014 üzenetére
Nagyon régen használtam visual basic-et. Utána nézek a dolognak...illetve megköszönném neked is ha leírnád mit-hogyan.
-
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Wordben van arra valami egyszerű lehetőség, hogy egy x oldalas doksit oldalanként mentsek el? Tehát a többszázoldal.doc-ból legyen 1.doc, 2.doc... x.doc.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Előre is bocsi, ha valahol volt már, nem találtam:
a kérdésem az lenne, hogy a word-ben (2003) el tudom-e érni valahogy, hogy összehasonlítson egy régi és egy új szöveget, és a változásokat valahogy megjelenítse, mondjuk úgy mint a korrektúránál: áthúzással, plusz kiemeléssel esetleg buborékokkal.
Minden megoldás érdekel.
-
parafa
csendes tag
megvan, hátha valakinek szüksége lesz rá:
Egyszerűen megkereshetjük és cserélhetjük a különleges karaktereket és a dokumentum elemeit, például az oldaltöréseket és a tabulátorokat.
Kattintsunk a Szerkesztés menü Keresés vagy Csere parancsára.
Ha a Speciális gomb nem látható, kattintsunk az Egyebek gombra.
A Keresett szöveg mezőben hajtsuk végre a következő lépések egyikét:
Az elem listából való kiválasztásához kattintsunk a SpSpeciális gombra, és válasszuk ki a kívánt elemet.
Írjuk be az elem kódját közvetlenül a Keresett szöveg mezőbe.
Ha cserét szeretnénk végrehajtani, írjuk be az új elemet a Csere erre mezőbe.
Kattintsunk a Következő, a Csere vagy Az összes cseréje gombra.juppijé
-
parafa
csendes tag
80 oldalas Word szövegben szavak, mondatok között van néhány ezer TAB, amit ki kellene szednem. Szóközre cserével ugye nem megy, mert a tab-ot nem veszi be, hanem továbbugrik a program a következő mezőre. Egyben törölni nem sikerült. Egyessével meg nem akarom mind a sokezret
Van tippetek?
Köszönöm!
-
Prozac
aktív tag
Én első nekifutásra megpróbálnám más gépen, esetleg más szoftververzióval is kinyomtatni.
Nem tudom milyen nyomtatót használsz, de driver-frissítés vagy másik nyomtató is szóba jöhet.A különböző gyártók PCL nyelvi megvalósításai is bekavarhatnak...
Esetleg PostScript próba, ha támogatott.. -
Gomez
aktív tag
Üdvözlet mindenkinek!
A következő a problémám:
Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a képtelen vagyok rendesen kinyomtatni olyan oldalakat, amelyekre félig-meddig áttetsző téglalap alakzatokat illesztettem be: ezek mindig teljesen átlátszatlanul jelennek meg nyomtatásban (pdf-be nyomtatva is) annak ellenére, hogy a nyomtatási képben még látszik az áttetsző "effekt".
Mivel lehet a gond? Valami rosszul van beállítva?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Prozac
aktív tag
Kénytelen vagyok újra feltenni a kérdésemet, mert valahogy senki tud választ eddig.
A Word körlevél funkciójának segítségével szeretnék egyedi kör email-t kiküldeni.
A funkció megy is, de nem tudom hogyan lehet csatolni a mindenkinek szánt anyagot a kör emailhez.. -
lúzer
veterán
van:
címsor1
címsor2
címsor3hogy lehet megcsinálni, ha ezekre formázok egy szöveget akkor:
1. címsor1
1.1. címsor2
1.1.1 címsor3
1.1.2 címsor3
formátumú legyen, mert nem akarom elhinni hogy egyenként kell rábökni, meg szintet beállítani
mag ha újat szúrok be, nem számozódik át az egész, azért is külön kell klattyintani2007-es
-
Prozac
aktív tag
Akkor nagyjából ahogy mondtam:
Első lépésként cseréld le az összes tabulátort a Csere funkcióval, úgy hogy az amire cseréled oda ne írj semmit
Második lépésként minden dupla sorvégjelet cserélj le egyre. Ezt ismételd addig, amíg azt írja nem történt több csere.
Ezzel eltűnik majd az összes tabulálálás és az összes üres sor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged