- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
localhost #2099 üzenetére
Nem érted. Van olyan lehetőség, hogy ha mondjuk 5-6 szót írsz is egy sorba, akkor is sorkizárva fogja odarakni és kihúzza margóig, független hogy utolsó vagy köztes sor és a köv sort kezdő szó még beleférne az előző végére. Van ennek valami metódusa, csak nem tudom mi.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném megcsinálni Word 2010-ben, hogy a sorkizárás mindenféleképpen a sor végéig kihúzza a szavakat akár nagy térközökkel is.
Most van egy sorom, amiből kitöröltem egy szót, de a sor szavai maradtak a helyükön, nem húzza azokat ki a sor végéig azon egy szó eltűnése után sem. Ezt hogyan lehetne módosítani? Fontos és sürgős lenne.
Előre is köszönöm!
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Hogy kell úgy oldalszámozni, hogy pl. az első 8 oldalt ne számozza, a többit viszont igen (9-el kezdődjön, tehát mint ha sorszámoztuk volna az első 8-at is)
-
MPM
tag
Helló! Egy kis formázáshoz kellene segítség. Egy ilyen sort szeretnék összehozni (2013-as wordben):
Beírtam a három képletet három különböző egyenletbe, de:
1. Nem tudom hogyan lehetne betájolni őket, hogy így helyezkedjenek el (szemmel láthatólag bal oldalt, középen, jobb oldalt) ha tab-ot/szóközt/akármit rakok utánuk összemennek a képletek valamiért, ami nem jó (úgy, hogy a betűméret nem változik elvileg, de lehet látni hogy mégis). A behúzást kellene manuálisan állítgatni?
2. a sor végére az egyenletet jelző számot hogyan tudnám odarakni, hogy ne tolódjon az egész sor, ha már azok jól vannak pozicionálva? (pl más esetben egy egyenlet van, az egész sor középre van zárva, de ugye a végére kellene a jelzőszám, ha odaírom, akkor már az egyenlet nem középen lesz, hanem balra eltolódik.
Ha tud valaki segíteni, azt nagyon megköszönném!
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2092 üzenetére
Nem emlékszem, hogy 2010 esetén .dot vagy .dotm a kiterjesztése az alap sablonnak, ezt majd aktualizáld.
startmenü-->keresőbe gépeld be, hogy "normal.dotm"
A "Fájlok" között megjelenő normal.dotm -en egy jobb klikk, majd megnyitás. (Ha kettőt kattintasz rá, akkor üres doksit nyit a Word, nem a normal.dotm-et nyitja meg.)
Ha megnyitottad, és a fájl neve fent a fejlécben a normal.dotm, akkor állítsd be a kívánt betűtípust, méretet, egyebeket.
Mentés, bezárás.
Ezután minden "Üres dokumentum" ezzel a beállítással indul majd. -
KMT
addikt
válasz
kőbaltazár #2092 üzenetére
Remélem, a kérdésed nem úgy érted, hogy: "hogy az új üres lap más betűtípussal, és betűnagysággal jelenjen meg" .. mint a már megnyitott lapé. Hanem a "más" helyett "adott"at akartál írni.
-
kőbaltazár
tag
Sziasztok!
Word 2010-ben hol lehet beállítani, hogy az új üres lap más betűtípussal, és betűnagysággal jelenjen meg?
Üdv és köszi -
gyga
senior tag
Word körlevél excel ből kap adatokat. Az lenne a kérdés, hogy volna egy adatmező ahova az excelben írt számokból betűvel kiírt szám kellene. Lehet-e a wordben valahogy beállítani, hogy ne számokat írjon hanem betűkkel írja ki.
-
válasz
kőbaltazár #2086 üzenetére
Nem írtad milyen Office-t használsz, de 2010-2013-ban Kezdőlap fül/Szerkesztés csoport/Kijelölés lenyíló/Objektumok kijelölése
Ha sikerült kijelölni, akkor jobb egér a képen/szöveg körbefuttatása->szoros, majd ismét jobb egér a képen/előrehozás->előrehozás -
DrojDtroll
veterán
válasz
kőbaltazár #2086 üzenetére
Így látatlanba nem egyszerű ezt megmondani. Nem lehet, hogy a kép előtt van valami és mindig arra kattintasz?
-
kőbaltazár
tag
Sziasztok!
Beillesztettem egy képet a dokumentumba, és egyszerüen nem tudom kiválasztani formázáshoz.
Mit kellene csinálnom?
Üdv, és köszi -
Sasos
senior tag
válasz
zulu_mester #2083 üzenetére
Ha jegyzettömbbe illeszted az adott szöveget akkor mi történik? Ott is kockák lesznek a karakterek helyén?
-
zulu_mester
tag
Sziasztok!
A Word 2013-ban egy olyan hibával futottam össze, amit eddig sosem tapasztaltam. Egy PDF-ből kimásolt szöveget illesztenék be a dokumentumba, de a szöveg helyett csak kis téglalapok jelennek meg. A PDF dokumentum egy részének az átmásolásával van a probléma, mert ugyanebből a PDF-ből, ugyanabba a dokumentumba már lett kimásolva szöveg.
Mi lehet az oka és hogyan szüntethető meg a leggyorsabban? -
Savanya12
csendes tag
Sziasztok!
Word 2010 e-mail körlevélnél (Outlook-al kiküldve) hogyan lehet csatolmányt küldeni?
Az alap levelezés már megvan, de 2010-es Wordnél nem tudok csatolmányt hozzáadni a körlevelekhez. A körlevél tartalma egyedi, de a csatolmány ugyan az.
Mi a megoldás?
-
DrojDtroll
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz
DrojDtroll #2079 üzenetére
Szerencsére azóta már megoldódott a dolog egy egyszerűbb txt konvertálással, majd ott összehúzással. Amikor magán a dokumentumon akartam módosítgatni, a gépem szépen behalt.
Csöppet nagy volt az oldalszám.
-
KubanitoS
veterán
válasz
DrojDtroll #2075 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, ki fogom próbálni és majd zaklatlak, ha nem megy.
-
DrojDtroll
veterán
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehetne összehúzni a szöveget egy durván széttördelt word dokumentumban? A kérdéses dokumentum most 5000 oldalas, és van, hogy csak egy pár szó van oldalanként.
-
kőbaltazár
tag
Hali!
A 2003 asban nem találtam rá megoldást, így felraktam a 2007 est, és már kezdem megszokni.
Annyit kérdeznék még ehhez, hogy ha pl 20 pontot kéne hozzá adni, akkor ne úgy legyen, hogy egy nyomás egy pont, hanem az egér nyomvatartásával ezt felgyorsítsuk.
Üdv és köszi! -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Adott egy függőlegesen kétszínű háttér amire majd 4 db képet szeretnék beszúrni de úgy, hogy átvegye a mögött levő háttér színét.
Ezt hogy lehet megoldani?
Paintben ment de már ott sem találom.
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2066 üzenetére
Megfogtál, az nincs a gépemen már egy jó ideje, de ITT talán meglesz a megoldás.
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2064 üzenetére
Fejlesztőeszközök fül-->Makrók gomb-->az adott makró kijelöl-->szerkesztés gomb megnyom. A makró neve az első sorban van, rendszerint egy Sub után és egy () előtt. Ott átírhatod arra, amire szeretnéd.
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2062 üzenetére
Gyorselérési eszköztár testreszabása, vagy Menüszalag testreszabása attól függően, hogy hova kell a gomb. A választható parancsok helye legördülőből válaszd ki a makrók-at, és már teheted is a helyére a kijelölt makrót. Menüszalag esetén, ha jól dereng, akkor csak új csoportba engedi berakni, így az ilyeneket és a gyorselérési eszköztárra szoktam kicsapni, így mindig kéznél vannak.
Szerk: Mentés gyanánt én a makrókat txt-be szoktam menteni (szerkesztőben kijelöl, copy-paste) egy beszédes fájlnévvel és akkor megvan ha kell. Ha újratelepítesz, akkor makrók-->Létrehozás és a txtből copy paste és bekerül a helyére. Lehet, hogy van jobb megoldás is, ezt nem tudom.
-
kőbaltazár
tag
Köszönöm nagyon jól működik.
Az elején nem adtam meg semmi bill. kombinációt, és semmi parancsikont.
Ezt utóag tudom módosítani, vagy újra rögzíteni kell?
(Még sosem csináltam makrót, csak hallottam hogy van ilyen.)
Mit kell elmentenem, hogy ha újratelepítés után ez megmaradjon?
Üdv és köszi -
Sasos
senior tag
válasz
Petyyyyy #2060 üzenetére
Ha tutira akarsz menni, akkor a sablonba (normal.dotm) kell menteni egy makrót ami minden nyitásnál beállítja a nézetet.
normal.dotm megnyit, Alt+F11 megnyom. A bal oldali menüben a "ThisDocument"-re duplakatt. A felugró ablakba bemásolod ezt:
Private Sub Document_New()
'
' Set view
With ActiveDocument.ActiveWindow.View
.Type = wdPrintView
.Zoom.PageFit = wdPageFitBestFit
End With
End Sub
Kisablak becsuk, a VBA szerkesztő mentés ikonjára katt, VBA szerkesztő becsuk, normal.dotm becsuk.Innentől, ha Word indít üres dokumentummal, akkor automatikusan nyomtatási elrendezés lesz, oldalszélességhez igazítva.
Ha megnyitáshoz is akarod, akkor rakd be még egyszer, csak Private Sub Document_Open() legyen az eleje. Ha nem oldal szélességre, hanem egy oldalra akarod állítani, akkor a .Zoom PageFit értéke wdPageFitFullPage legyen.
-
Sasos
senior tag
válasz
Petyyyyy #2055 üzenetére
Nem tudom, hogy jól értem-e a problémát, de ha igen akkor: Nézet fül, Nagyítás rész, Egy oldal, vagy lapszélesség beállít és kész, nem kell nagyítgatni. A beállítást a Word megjegyzi, így minden indításkor így indul, egészen addig, míg egy másik gépen, más beállítással erőltetett doksiba nem fut a kollegina. Akkor megint két kattintással beállítható.
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2056 üzenetére
Igen.
Rögzíts egy makrót amiben állítod a megadott mező értékét.
Nyisd meg a makrót szerkesztésre és ezt:
.SpaceBefore = fix szám
cseréld le erre:
.SpaceBefore = Selection.ParagraphFormat.SpaceBefore + 1
Ahányszor futtatod, annyiszor fogja egyel növelni az értéket. -
localhost
Közösségépítő
válasz
kőbaltazár #2051 üzenetére
Mi a pontos feladat?
Szerintem ilyen nincs.
Igen, a NORMÁL sablonban levő normál stílus minden paraméterét, így az XYZ pont a bekezdés után értékét is lehet módosítani. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Petyyyyy #2052 üzenetére
ZÁRÓJELBEN:
amíg keressük és megtaláljuk a megoldást, mondd a kolleginának, hogy localhost üzeni, hogy a nagyítás lesegeslegeslegegyszerűbb módja: bal kezével leüti a CTRL billentyűt, s míg lenyomva tartja azt, a jobb kezével az egérgörgőn gördít egyetlenegyet magától elfelé irányban.
(ez cca 0.6 - 0.7 másodperc) + az az idő amíg megkeresi, melyik a CTRL billentyű :-)
Dolgozunk a problémáján amit roppantul irigylek! - de tényleg!
-
Petyyyyy
addikt
Üdv!
Segítségetek kérném: hogy tudom beállítani, hogy egy arra alkalmas (szélesvásznú) monitoron ne több oldalas módban jelenjen meg a doksi megnyitáskor, hanem csak egyetlen oldal látszódjon, függetlenül a nagyítás mértékétől?
Pl. FHD felbontású monitoron 100% nagyításon két oldalt tesz egymás mellé, 120%-ra nagyítva már csak a "normál" egy oldal jelenik meg. Ezt szeretném kiküszöbölni, mert az egyik kollegina nem óhajt állandóan nagyítgatni.
PS.: Word 2010, Win7 -
kőbaltazár
tag
Sziasztok!
Word 2003 ban létezik valami billentyűparancs vagy makró ami 1 ponttal növeli a bekezdésközt?
Vagy az alapbeállított hatot lehet valamiképpen csökkenteni?
Üdv és köszi -
clergy
csendes tag
Sziasztok!
2013-as wordben van olyan lehetőség, hogy amikor a szövegben írom, hogy pl " mint az a 4.1. ábrán is látható" akkor itt az ábra számozás is egy hivatkozás legyen? Pl ha új ábrát szúrok be elé, akkor ugye a kép alatt automatikusan ugrik a szám, de ezt kövesse az azzal megegyező szöveg is.
Előre köszönöm. -
-
mkbla
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2046 üzenetére
Igen köszönöm aktuális, de az a képen látható dolog továbbra is inaktiv, semmit nem tudok bepipálni meg csinálni vele....
-
"Abban tudna valaki nekem segítséget nyújtani, hogy lehetne megoldani mondjuk 2010-es wordben(vagy akármelyikben), hogy le tudjam védeni a fejlécet és láblécet, hogy ne tudjanak bele módosítani? hanem csak a szöveget tudják a lapon írni és kész?"
Nem tudom még aktuális-e a dolog, de azért leírom(nem bonyolult), hátha másnak is jól jön.
1. Hozd létre a doksit, szerkeszd meg a kívánt módon az Élőfejet és Élőlábat ill. az x oldalt
2. Dokumentumtörzsön állva (tehát ne az Élőfejben vagy Élőlábban legyél) CTRL+A (ezzel az összes oldal kijelölésre kerül)
3. Véleményezés fül/Védelem csoport/Szerkesztés korlátozása
4. Használd a képen látható beállításokat és katt az Igen, bekapcsolom a dokumentumvédelmet
5. Adj meg jelszót és OKézd le -
mkbla
senior tag
válasz
localhost #2043 üzenetére
most tovább foglalatoskodtam a témával, a lábléc betűtípusai sem jók, a speciális karaktereket átírja. A fejléc tartalomvezérlőbe a képet beraktam. Viszont ha előhozom a dokumentumvédelmet akkor azon minden továbbra is inaktív.
Még majd futok vele pár kört, de nem teljesen vágom mi lehet a baja...
-
mkbla
senior tag
válasz
localhost #2043 üzenetére
Most belenéztem, először inaktív volt. Aztán olvasgattam még hogy akkor konvertálni is kell, ezt megtettem, innentől már tudtam beilleszteni tartalomvezérlőket. A lábléc az jónak tűnik, viszont a fejlécben van kép és szöveg is, a szöveg betűtípusával formátumával nem vagyok kibékülve. Még beszélek kolléganővel és megmutatom neki hogy mit csináljon a lappal, aztán remélem sikerül valamire jutni
-
mkbla
senior tag
válasz
localhost #2040 üzenetére
Köszönöm a segítséget, mindenképp megnézem, mondjuk csak a főnöknek van 13-as word, másoknál 2003-2010ig minden összevissza. Olvastam én is ezeket a tartalomvezérlőket én is de nem találtam sehol. Persze itt is az lenne a lényeg, hogy az adott céges lap fejlécét és láblécét ne lehessen módosítani senkinek ami ki van adva (mert persze pár emberkének sikerült, és most emiatt a rendszergazdát kell szívatni a hülyeségekkel)...
Jövő héten amit lesz rá időm utánanézek, és letesztelgetem amiket mondtál, hátha megtalálom
-
localhost
Közösségépítő
Idézek szó szerint a Zasszonytól:
"A leírás Word 2013-ra vonatkozik.
Azt nem tudom, hogy kizárólag csak az élőfej, élőláb hogyan védhető le, de ha mondjuk az élőfejbe és az élőlábba tartalomvezérlőt szúrsz be (Fejlesztőeszközök szalag - Vezérlőelem csoport) és abba helyezed el a képet vagy szöveget, akkor a tartalomvezérlő tulajdonságainál beállítható a nem törölhető, illetve a nem szerkeszthető opció. Ezzel megakadályozhatod, hogy kitöröljék, illetve módosíthassák a képet vagy a szöveget.
A másik módszer, hogy űrlapot készítesz, és csak az adott bekezdések szerkesztését engedélyezed. Így az élőfej és élőláb teljesen védett lesz." -
Sasos
senior tag
-
Telda
addikt
Hali!
Meg lehet azt makróval (vagy bármi mással) csinálni, hogy van egy folyamatos szövegem és minden szó után van egy ・ (egy ilyen pont) és ennél a pontnál nyomjon egy entert, mármint új sort kezdjen?
-
mkbla
senior tag
Üdv Mindenki!
Abban tudna valaki nekem segítséget nyújtani, hogy lehetne megoldani mondjuk 2010-es wordben(vagy akármelyikben), hogy le tudjam védeni a fejlécet és láblécet, hogy ne tudjanak bele módosítani? hanem csak a szöveget tudják a lapon írni és kész? Mint egy céges lap sablon, ahol a fejlécben van a logo, láblécben az elérhetőségek amikhez senki nem tud belenyúlni módosítani? Erre milyen megoldást lehetne találni?
Előre is köszönöm -
baanis99
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy szkennelt PDF dokumentum, amit ABBYY FineReader segítségével szerkeszthető Word doksivá alakítottam. Ha elválasztás volt a sorok végén, a szavakba tesz egy ilyet ami a képen van. Kérdésem: mi ez, és hogyan lehetne eltüntetni? Egyesével kitörölni több száz oldalon keresztül reménytelen.
A válaszokat előre köszönöm!Szerk.: 2013-as Word
-
Teejay83
tag
Sziasztok
2010-es verzióban beállítottam háttérként egy képet a dokumentumban és szeretném elmenteni pdf formátumba,de valamiért nem jól kezeli le mert a háttér többszörözve jelenik meg kis méretekben, hogy lehet ezt kiküszöbölni??
-
Kal-El
senior tag
Nagyon köszi!
Jónak tűnik. De ugye, ez majd csak akkor derül ki, ha újra lesz telepítve a gép -
Kal-El
senior tag
Hello!
Nem tudja valaki, hogy lehetne kimenteni a Word beállításait? Különösképp a helyesírás ellenőrző szótárába felvett szavakat. (2007-es Office) Illetve, ha nem lehet, akkor valamelyik újabb változatban lehet-e? -
Sasos
senior tag
válasz
jhos910 #2025 üzenetére
Beágyazott betűtípus okozza a problémát valószínűleg. Aki eredetileg csinálta a doksit, az nem mentette bele a használt betűtípusokat? Ha igen, akkor a beágyazott betűtípus csak nyomtatásra és előnézetre van engedélyezve. Itt van némi infó a betűtípusok engedélyeiről beágyazás esetére.
A megoldás valószínűleg az lehet, hogy tiltod a fontok mentését a fájlba. Majd teljesen elölről formázod a dokumentumot.
-
jhos910
senior tag
Sziasztok, nem tudjátok mitől lehet ez?
Kellett egy csomó doksit formáznom a minap és néhánynál ezt írja ki de mivel mindet ugyan úgy mentettem ki ezért fogalmam sincs mitől lehet. Gugli se nagyon dobott ki értelmes találatot.Köszi előre is!
-
smallmer
őstag
Sziasztok, azt hogyan tudom beállítani wordben, hogy a szavakat ne válassza el hanem ha nem fér ki az adott sorban akkor rakja az egész szót a következőbe?
-
DrojDtroll
veterán
-
xors
senior tag
Sziasztok!
Oklevelet készítek, a design meg a szöveg megvan már, csupán annyi lenne a kérdésem, hogy lehetne megoldani, hogy ne egyesével kelljen a neveket, meg hogy miért kapta ráirogatni, hanem egy adatbázisból, vagy excel táblából valahogy át lehessen rakni, nyomtatás előtt. -
Sasos
senior tag
Ami (fél) megoldás lehet, hogy készítesz egy makrót, amiben a "régi" karakterre keresel és cseréled az "új" megfelelőjére. Persze egymás után fusson le az összes érintett karakter cseréje, a teljes dokumentumon. Így benyitás után 2 kattintással, makróindítással lecseréltethetőek talán az érintett karakterek.
-
wwhy
veterán
Több kört futottam már ezzel a problémával, de még mindig nincs rá megoldás
Esetleg valakinek ötlete, tippje -
spe88
senior tag
Igen hasonlóra gondolok, csak itt az abaj, hogy közbe kell iktatni egy egyenletszerkesztő programot! Mert mint tudjuk a Word-é hulladék a Mathtype határeset, de jobb kéne és olyan, ami tudja azt, amit leírtál.
Elég komplex számolások vannak excelben és nem csupán a vég-, hanem a részeredményeket is cserélni kell, ami az adott képeltben van. A képletet meg nem tudom megírni Worddel az említettek miatt!
-
spe88
senior tag
Hali,
Tud valaki olyan programot, ami helyettesíti a Mathtype-ot és használható?
Konkrétan létezik olyan progi, ami úgy beépül a Wordbe hogy azt Wordben lehessen módosítani? Ne egy képfájlt szúrjon be Wordbe!
Egyébként arra lenne szükségem, hogy egy adott Excel fájl celláinak az értékét a program kezelje, ezáltal a Wordben is megváltozzon a Matek programból előtte bemásolt adat!Folyamatosan változó excel cella adatokat kéne exportálni Wordbe, de úgy, hogy ezek komoly képletekben vannak benne, amit Worddel halál, vagy egyáltalán nem is lehetséges "begépelni", MathType-pal is viszonylag macerás, de ott tudtommal nem lehet Excel cellatartományokat megadni...
(Tehát, tőlem aztán lehet akár képfájl is a Wordben, csak változzon az adott adat, amit a Wordbe épülő matekporgram az Excel adott celláiból szed ki.)
Remélem érthető voltam
Köszi
-
localhost
Közösségépítő
válasz
JamesHolden #2010 üzenetére
Beépített funkcióban ilyen nincsen. Talán valami külső program...
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok,
Létezik Word-ben olyan beállítás, hogy a tálca vagy bezár gombbal nem a tálcára teszi le az adott dokumentumot hanem az óra melletti területre? És onnan is lehessen 1 kattintással megnyitni?
Köszi
-
Sasos
senior tag
válasz
hoffman_ #2007 üzenetére
Szia!
Lapelrendezés-->Oldalbeállítás-->Töréspontok-->Szakasztörés
Beszúrod a megfelelő szakasztörést a kívánt helyre, majd a láblécbe duplán kattintva a Tervezés fülön, a navigációnál csatolod az előző szakaszhoz. Így azt is beleveszi a számozásba, de ott nem lesz oldalszám, ha csak annak a szakasznak is be nem állítod külön.Már ha jól értem, hogy mi a terv...
Szerk: Én 2013-at használok, de 2010 alatt se lesz nagyon másként emlékeim szerint...
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
sos-ben tudna valaki segíteni, hogy hogy oldhatnám meg, hogy az oldalszámozást ne az első oldaltól kezdje? pontosabban van 3 külön doksim, amit be kell szúrnom elé, külön nyomtatva, oldalszám nélkül. az oldalszámozás magában az általam írt cuccban a 4. oldaltól kellene, hogy kezdődjön, 4-s számmal. nézegettem már a google-t, de csak nem tudom tető alá hozni, amit találok.
köszi előre is!
ui.: 2010-es Word.
-
PumpkinSeed
addikt
Nem tudja valaki, hogy lehet függőlegesen középre igazítani a dokumentumomban csak egy oldalt? Azt megtaláltam, hogy az összeset hogyan lehet, de nekem csak egyet kellene.
-
Sasos
senior tag
Most "Word 97-2003-as dokumentum" formátum. Ha Word dokumentumként elmentem (docx), majd azt visszamentem 97-2003 formátumra (doc), akkor eltűnik a makró, de nem tudom, hogy a formázások esetleg módosulnak-e itt-ott. Ezért lett volna jó az adott dokumentumból kilőni a makrókat, projekteket.
-
Madwe
nagyúr
Sziasztok. Nem tudom itt tudtok e segíteni, jobb topikot hirtelen nem találtam...
Wordből szeretnénk kiküldeni egy körlevelet karácsonyi jókívánságokkal. Lenne egy háttérkép, amin lenne a szöveg. Nem csatolmányként szeretnénk küldeni. Az első probléma már megoldva: a háttérképet mindig átméretezte a kliens az ablak szélessége által: körbefolyatást választva alul felül opcióval ez megoldható, hogy fix legyen a kép.
A megoldatlan problémánk: outlookban rendesen jelenik meg, azonban gmailben, iosen tesztelve a kép külön jelenik meg, a szöveg alatta lesz, nem "rajta". Erre esetleg van valami ötletetek?
Köszi!
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #1994 üzenetére
Sziasztok!
Hogyan lehet az oldal felét megjeleníteni mondjuk egy hosszant vonallal, hogy addig dolgozhatok, formázhatok?
Egy üdvölőkártyáról lenne szó, aminek csak az egyik felére nyomtatnánk.Tárgytalan.
Más: 2013-ban, hogy lehet teljesen kikapcsolni a korrektúrát, nyomonkövetést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- Sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest