Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Bocsi, lehet félreérthető volt a "mér" miatt.
már-t akartam írni. Vagyis : igen a wifi meg a kékfog tényleg alapfelszereltség.Az hogy az atomokban integrálva van, azt nem tudtam, azt tudom, hogy a VGA integrált az biztos.
Nekem nem hiányzik a 3G. A kolléga mondta hogy neki olyan kell amiben legalább 3G van, erre mondtam, hogy abban már van wifi és Bluetouth is. én sem láttam még olyat, hogy ne legyen, bár valamikor az őskorban... lehet.
De ha az embernek van mobilja, akkor azon manapság már alap hotspot, és ott lehet internetet osztani. Persze erős aksi kell hozzá. No lehet kényelmi szempont is a 3G, de akkor már nem keres az ember olcsó tabletet, mert ha van lé külön internetkártyára, akkor van okmolyabb tabletre is (azt hiszem, bár ezalól is lehetnek kivételek, senkit sem szeretnék megsérteni )
Szóval: béke van

Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Parfüm topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Arc Raiders
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest