Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
üzenetére
(#4137) r3dsnake
Tök jó, hogy ezt így tudjátok
... érdekes módon én az elmúlt majdnem 4 évben csak libreoffice-t használtam az egyetemi dolgaim megírásához, 3,5 évig linuxon, az utóbbi pár hónapban win8 alatt, és soha semmilyen problémám nem volt vele!
Beadandóimat, házi dolgozataimat, és most a szakdolgozatomat írtam/írom rajta angolul, és eddig 100%-os megbízhatósággal működik, simán ment vele a formázás MLA-re, APA-re és Chicago-ra is, pedig ezekben aztán minden utolsó hülyeséget meghatároznak a formával kapcsolatban.
Régebbi (2003-as, .doc) Office formátummal tökéletesen kompatibilis, egyrészt egyetemen ezt szeretik, másrészt én úgyis mindent pdf-ben küldök el, mert elegánsabb, és a LibreOffice simán átkonvertál .doc-ot és .odt-t is pdf-be, és nem barmolja szét a formázást...
Szerintem 4 éve is jó, megbízható programcsomag volt, azóta pedig csak jobb lett. De azért tetszik, hogy azok megmondják a tutit, akik életükben legfeljebb egyszer, mondjuk 6-7 éve láttak OO-t...
És ugyanez megy a linux-szal kapcsolatban is, na ott is olyanok okoskodnak, akik még nem láttak egy linux distrót sem az utóbbi 5-6 évben... Romkocsmák félhomályában merengő bölcsészként én tudtam kezelni a linuxot, és nem volt bajom az FOS OS-ekkel, programokkal, szóval annyira mégse szar és használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- PC Architech NOVA Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... érdekes módon én az elmúlt majdnem 4 évben csak libreoffice-t használtam az egyetemi dolgaim megírásához, 3,5 évig linuxon, az utóbbi pár hónapban win8 alatt, és soha semmilyen problémám nem volt vele!
És ugyanez megy a linux-szal kapcsolatban is, na ott is olyanok okoskodnak, akik még nem láttak egy linux distrót sem az utóbbi 5-6 évben... Romkocsmák félhomályában merengő bölcsészként én tudtam kezelni a linuxot, és nem volt bajom az FOS OS-ekkel, programokkal, szóval annyira mégse szar és használhatatlan.