Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Djsaba
senior tag
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Azt nem mondta, szóval térjünk vissza az eredeti tárgyra.
A kedves kolléga ezt ajánlotta, ez lehet a legjobb választás ebben az árkatben?
-
pengwin
addikt
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Szerintem ez a cikk csak újabb ékes példája annak, hogy az Indexnek és az Origónak nem kéne technológiával foglalkoznia...

Az Atomot ekézi végig a cikkben, hogy az milyen gyenge...
Odáig már nem jut el a "szagértő" úr, hogy valószínűleg az egycsatornás 1GB RAM a szűk keresztmetszet a gép hardverében.(#5228) premete
Köszi a kiegészítést!
Annyira szokatlan, hogy szóba kerül a Dell... kicsit "egzotikus" márka Mo.-n tabletek terén, ráadásul mivel sok ember, akinek Venue Pro tablete van, külföldről szerzi be, nem mertem ajánlani... nem tudom, mit forgalmaznak Mo.-n is. Pedig nekem is Dellem van...
(#5232) premete
Jó ez a billentyűzet, de nekem asztalon sose jön elő magától (ez gondolom feature), és egyszer egy rendszerfrissítés után teljesen elszállt, nem lehetett előhozni sehogy, vissza kellett állítani a frissítés előtti állapotba a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Odáig már nem jut el a "szagértő" úr, hogy valószínűleg az egycsatornás 1GB RAM a szűk keresztmetszet a gép hardverében.