Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• han_lev

senior tag

válasz pengwin #4428 üzenetére

A proci stimmel, a dual boot stimmel.
    Nos elvileg a win miatt vettem. A driverek rajta vannak .. valahol.. és távlati célom, hogy az androidot majd valmikor leszedem róla, medrt minek. Arra ott a jó kis teló. soha nem fogok kilépni, belépni zöldrobottal. SOk idő, és nincs értelme. Szépen megy rajta a win, de a tárhely miatt kellene.

Win 7 alatt már rég átparticionáltam volna, bár azt mondják, hogy a biosz ne piszkáléjam. Valahol ott van beállítva a dualboot. MAga a biosz nem okozna gondot, hiszem már a 486-os procik kora óta bóklászok különböző bioszokban egy egy telepítés kapcsán, de a tablet számomra win alatt új világ. Azt sem tudom, hogy lépjek bele egy bioszba.
    Látta videókat, hogy tesznek fel win 8-at tabletre. Használni kell a parancssoros navigálást is, ami szintén nem lesz gond, mivel használtam már, és hát ugye mi még nasicpascallal kezdtünk az általános iskolába, meg win3.1-el.. :D

szóval egy kis kezdeti lökés kellene. olvasgatok, böngészkedek. de ez valami olyan, int mikor a pdan kellett a korábbi symbianos világból átküzdenem magam win 6osra. :Y

De megküzdök vele. .

:U

Új hozzászólás Aktív témák