Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalyy
tag
Szóval, bejelentkező password resetelésre nincs megoldás?
-
zalyy
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
De csak kell legyen valami módja. Valaki ötlet?

-
zalyy
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
De ez a baj, se másodlagos email, se microsoft accountba nem tudok belépni online se.

-
zalyy
tag
Sziasztok! Újraraktam egy Chuwi Vi8 tabletet, és elfelejtettem milyen microsoft account jelszót adtam, hogy tudnám resetelni vagy valami? Kösz!
-
zalyy
tag
Szernitetek ilyen microusb to hdmi kábellel tv-re kötni szerintetek érdemes? Egyáltalán lehetne?
http://www.aqua.hu/files/pix-image/19/logilink-micro-usb-hdmi-mhl-adapter-ua0142-114911.jpg
-
zalyy
tag
Sziasztok! Megjött a Chuwi Vi8 windows tablet, átalakítót nem küldtek úgyhogy vettem és van két kérdésem.
1. Baj az ha az átalakító fejben kicsit kotyog az adapter? Nem kell nagyra gondolni csak éppen 1-2 millimétert ha mozdul nem szeretném felgyújtani a házat.
2. Másik azt írták 1,83ghz-en lesz alapból közben 1,33on van vagy mennyin, hogy tudom húzni gondolom biosba de van leírás erről, mert nem nagyon találtam és egy ekkora húzás tehát az a 0,50 ghz mennyit vesz az akkuidőből?
3. Tudtok valami egér alternatívát? Pl ágyban használni. -
zalyy
tag
Hmm nemtudom, hogy csináljam, 10 inches kellene és lehetőleg a kereten belül szállítással mindennel, mert igen hanem akkor már még egy kicsit ráköltenék és kapok érte egy rendes márkát de arra meg nincs igény ennyi lenne a keret sajna.
-
zalyy
tag
Sziasztok! Windows 8.1-es tabletet szeretnék venni kínai és rendes is jó. Maximum 80 ezer amit rászánnék.
10 inch, 2GB ram és billentyűzet vagy olyan komolyabb csatolhatós billentyűzet mousepaddal a minimumom tehát ezt adják vele. Mit tudtok ajánlani? Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest