Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
r3dsnake #5053 üzenetére
Nem tudom, miért baj, ha létezik ez a kategória...
Csak lényegesen gyengébb hardverű androidos tableteket lehet kapni annyiért, amennyiért ezeket az 1+16GB-os wintabokat adják. Ameddig android vonalon nem lesz alap a 4 magos Atom SoC, 2GB RAM, 32GB tárhely a 30 ezres kategóriában, addig nem baj, ha létezik az alsó árkategóriában alternatíva Win8-cal. Aki 30 ezerért vesz tabletet, az nem mindenes gépnek szánja szerintem (bár én is tudom, hogy vannak gémer géppet sze'etnék 40 ezerbő'-típusú népek is...)
Igen, a rendszer sokkal többre képes 2+32 (vagy 64) GB-tal, de alap (csak tabletes) felhasználásra elég lehet a kevesebb is, mint NGA esete bizonyítja. Ráadásul úgy emlékszem neki volt Miix 2 10-e is, szóval azt se lehet mondani, hogy nincs összehasonlítási alapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest