Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Az nincs rajta.
Nekem volt egy Teclast x80h dual.v
bootos,de nem volt rajta vírus,vagy kémprogi,a droidban meg pár tyúklábas szoftver amiket kitakarítottam,nem is láttam kínai feliratot utána.
A Lark 4300-as akksija kb. annyit fog bírni amit írtatok a Teclast 4500-ös akkuja is ittenkörül produkált. -
gps76
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Akkor várni kell még vele,én is kivárok nyárig,mert a kínaiak is tudják hogy ki vannak éhezve az emberkék egy nem alapszintű windowsos tabletre,amit a Cherry széria már tud,igaz butitott procik lesznek bennük,de olyan különbség nem lesz a hibátlanhoz képest,hogy nagyon észrevennénk.
-
gps76
őstag
válasz
tejeskifly
üzenetére
Ami nemsoká elérhető a Teclast X1 Pro lesz,csak kérdés mennyiért. De gondolom nemsoká lecsengenek ezek a butitott 37xx sorozatúak, a Cherry-ből is lesz félresikerült,na akkor robbannak majd a kínai tabletek olcsón velük. Az biztos,hogy már a 3735 is kivált egy low-end,de modern notit,akkor ezek már igazán jók lesznek.
Mondjuk kíváncsi lennék az AMD-től is valami tabletbe való megoldásról,mert eléggé egyeduralom van windows tablet hardverben,hátha ráugrik a "vérszagra" az AMD,asztali dolgokban nagyon jó dolgokat csinál... -
gps76
őstag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem aki kötött már monitorra,tv-re win-es tabletet,hogy ha mondjuk a saját kijelzője 1280-at tud,FullHD vagy 1366-os monitoron mekkora valós felbontás fog látszani? Tehát éles lesz a kép vagy ilyen interpolált akármi?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Proxmox VE
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- iPad Air 10.9" M1 2022 - full doboz, garancia (118)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest