Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Ugyan senki nem kérdezte, de leírom, hátha valakinek jól jön.
Lark Ultimate 8i tabletem van, amin ugye Windows 8.1 Binggel rendszer volt előtelepítve. Korábban nem tudtam frissíteni Windows 10-re, mert a 16GB-os táhelyen nem tudtam annyi helyet felszabadítani, hogy a telepítő lefusson (a külső tárhelyre se tudott rákérdezni, mert hibával kilépett)
A legújabb Windows 10 kiadást, a novemberi frissítéssel kiadottat (1511-es verziójú, 10586 build), már aktiválhatjuk Windows 7, 8 és 8.1 kulcsokkal is. Tegnap kipróbáltam és sikerült is a tiszta telepítés, majd a Windows is aktiválódott.
Egyedüli hátránya a tiszta telepítésnek, hogy elég sok mindent nem ismert fel a Windows. Nem működött az érintőképernyő, nem mutatta az akkumulátor állását, stb. A WiFi szerencsére ment. A Windows Update ugyan pár eszközhöz letöltötte a meghajtóprogramokat, de nem mindenhez. Szerencsére a Lark tablet topikban találtam egy ZIP-et az összes meghajtóval, így már minden működik.
Előtte persze csináltam 8.1 visszaállító USB-meghajtót, illetve teljes rendszermentést is az összes partícióról. Szerencsére nem kellett egyiket se kipróbálnom
.TLDR : 10586-os Windows 10-nél kihagyható az Upgrade, tiszta telepítés után is aktiválódik, de a telepítéshez kell külső billentyűzet, egér és a meghajtóprogramok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- GL.iNet OFF topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Elektromos cigaretta 🔞
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.