- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
CsabaTompa #7065 üzenetére
Én úgy tettem fel, hogy letöltöttem a Microsoft oldalról a telepítőt.
Az indítás előtt eltávolítottam minden nagyobb terjedelmű telepített programot és még így is közölte, hogy csak úgy végezhető el a frissítés, ha tudomásul veszem, hogy később vagy ha balul sikerül valami nem lehet lesz visszaállítani az eredeti rendszert (a telepítő törölte a recovery partíciót).
A telepítő indítása után megkérdezte, hogy frissíteni akarom e a meglévő rendszert vagy telepítő médiát akarok csinálni. A frissítést választottam. Ezután megkérdezte, hogy a személyes fájlokat meg akarom e tartani én a nemet választottam. A telepítés gond nélkül végig ment és az új rendszer első indítását követően az aktiválás is gond nélkül megtörtént.
A telepítést követően alig pát GB szabad hely maradt, ezért a Lemez karbantartóval töröltettem mindent amit csak lehetett. Így felszabadult egy csomó hely, kiderült kisebb helyen elfér a 10 mint előtte a 8.1.
Egyedül a G-sensorral kellett bajlódni mást mindent felismert és beállított hiba mentsen. A hibamentes elforgatáshoz ezt töltsd le és telepítsd. A telepítést követően lehet, hogy engedélyezni kell az eszközkezelőben. Ezt követően elsőre fejjel lefelé állította be a képet. Ekkor az Intel grafikus vezérlőpultban is és a Vezérlőpult/Képernyő/Képernyőfelbontás-nál is elforgatás 0 fokra átállítottam. Innentől hiba nélkül működik a tabom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nyaralás topik
- Bestbuy játékok
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest