- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
válasz
badbadmirt
üzenetére
én az acer aspire switch 10-et használom már pár hónapja. Főleg munka (programozás, projekt management). Tv-vel, projektorral prímán megy szó nélkül, aktív használattal 5-6 órát elbír aksiról. 720p filmmel még nem volt gondja se a saját, se külső kijelzővel. 1 usb, az is a dokkolón, kártyaolvasóban van kártya, amivel a "helyhiány" is meg van oldva. Elégedett vagyok vele.
cidalain: megvettem MM-ben az egyetlen univerzális töltőt, mert halaszthatatlanná vált a dolog. max 2,5A a töltő, ha be van dugva a gépbe, akkor az teljesen használhatatlan. Képernyőt megérintem, akkor egy teljes függőleges vonalat érzékel, az egér meg szaggat, mint ha le lenne terhelve. Melegedést viszont nem produkál, használat közben ha kézben fogtam és be is volt dugva, akkor hajlamos volt picit melegedni. Kell gyári töltőt rendelnem :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen processzort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Assetto Corsa EVO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest