- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
előtte bementem egy elektronikai kis üzletbe a tablettel együtt, kértem egy marék jack dugót, és próbálgattam. így lett meg a pontos méret (akkor még úgy volt hogy veszek általános szivargyújtó töltőt, csak a végén kicserélem a csatit). Aztán ezután rákerestem, és kidobta a google azt amit linkeltem, és rájöttem hogy ennyi pénzért nem fogok hekkelni
még postával együtt is megérte.
-
cidalain
veterán
Annyira hogy én ilyet vettem az Acer Switchhez, és működik.
A dugó külső átmérője 3mm, a belső luk meg 1,1mmSimán lehet ám, hogy csak az egyszerűsítés miatt írtak csak 3×1-et, és ugyanarról van szó. a 0,1 mm eléggé kevés. illetve azt is el tudom képzelni hogy a másik oldalon a pöcök az tényleg csak 1 mm, és a dugó direkt nagyobb hogy ne szoruljanak.
-
cidalain
veterán
elvileg gyorsabban töltődne fel. viszont emiatt melegedhet a tab töltőáramköre. kényes dolog, na.
ha jól van forrasztva akkor nem engedi el magát. én kicsípném a hibás 5 cm-es szakaszt, majd szakszerűen forrasztanám erenként az egészet, erenként zsugorcsővel szigetelve a forrasztásokat, majd az egész javításra rányomnék még egy ragasztós zsugorcsövet. ez így nem fog mozogni-hajlongani a forrasztásnál, így az nem is fog elengedni.
nekem is van kábelcserélt HP töltőm, és semmi gond nincs vele.
-
NGA
addikt
Igen, egyértelmű.
(#1402) CyborGabe
Kipróbáltam neked ezzel: Sony 1080p demo Seaworld és hibátlan volt. Semmi szaggatás, hibátlanul viszi. -
Bogyó bá'
nagyúr
-
Necc
addikt
Erre az egyseges valasz: Intel Atom Z37XX szzerias CPU + 2GB RAM, a tobbi mar csak izles kerdese.
Gondoltam bedobok par webshop linket Acer switch 11-rol vagy Asus T200TA -rol, de most nezem hogy ezek eltuntek a hazai piacrol... igy hirtelen nincs mas otletem igy ejfelkor, mint a fenti altalanos leiras
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest