Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, mint leendő wintab user

- Mennyire fut jól ezeken a tabokon pl. egy GTA San Andreas/CS:Source? Tudom hogy nem játékra vannak kitalálva ezek a gépek, de játékon kívül minden másban jobb lenne nekem egy tablet mint egy noti, csak ezért nem akarok egy 2 kilós dögöt cipelni...szóval elbírná ezeket?
- Tudok egy ilyen tabon torrentezni úgy, hogy töltőn van a cucc és ki van kapcsolva a kijelző?
- Mennyire alkalmas egy IPS kijelző (pl. Switch 10/12) alap fotószerkesztésre? Nem alulról nézem a kijelzőt, szóval betekintési szög nem számít, csak a színek élethűsége...nem profi melóra gondolok, csak hobbifotós vagyok
- Videóvágásra egy erősebb Atom vagy Core M proci mennyire nagy hülyeség? Heti 1-2 videóról lenne szó, nem éjjel-nappal ez lenne a dolga
- Létezik Magyarországon hivatalosan kapható tablet HDMI-vel, különálló töltőcsatlakozóval (szóval megessen egyszerre töltés és külső vinyó), 4 GB RAM-al és Core M-el? Dokkoló, ilyesmi nem létszükséglet, csak a felsoroltak azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs