Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Hát ez azért elég tré szerintem
Na mindegy, akkor amíg meg nem jön az új router addig nuku kapcsolat
Az otthoni csoporttal már egyszer meggyűlt a bajom, nincsenek jó emlékeink egymásról...A képernyőforgatós történet pedig továbbra sem működik, pedig már a regeditbe is beleturkáltam, hiába. Igaz ez disable-ről szól, de ugyanígy kell az engedélyezést csak pepitában mégsem működik egyik sem. A felbontás állításánál hiányzik a kipipálható négyzet, képernyő módok között csak fekvőt és állót illetve ezek tükrözött változatai. Regeditben is az érték 1 volt mégsem fordult sehova.
Charmon a fényerő állításnál sincs ott az a kis képernyő ikon. Nem értem.Hmmm, átírva a regeditben nullára, majd újra 1-re és újraindítva újra forog. Kutya legyek ha értem. Lényeg, hogy működik

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na mindegy, akkor amíg meg nem jön az új router addig nuku kapcsolat