Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NGA

addikt

válasz Bogyó bá' #5060 üzenetére

Nekem volt droidos tabletem, ipad-om is, de végül azért lett win-es, mert:
    - a droidos rendesen be tudott laggolni, és nem látta rendesen az otthoni hálózatot
    - az ipad igen gyorsan betelt, és az sem látta rendesen a hálózatot.
    Így vettem egy Lenovo Miix 2-t. Teljesen meg voltam vele elégedve, míg be nem tojt. Ezt a Lark-ot azért vettem, hogy addig legyen valamim. Olcsó volt, mégis win-es, gondoltam majd eladom, ha visszajön a másik. Aztán megszoktam a vele való életet.

"A "normális" windowsos tablet " - hidd el, a többi 37XX-es tablet sem gyorsabb, és normálisabb. Pont ugyanolyan gyors, mint ezek, csak tudsz 20 tabot egyszerre benttartani az ie-n. Az egyedüli előny a Lenovoban az FHD kijelző volt.

Az a windows-os tablet, amire te hivatkozol már rég nincs sehol. Ezek fognak jönni, egyre több jelenik meg. Maga a proci ezekben ugyan az, mint sok másik 2/64-ben. A kijelző is kb azonos, 1280x800-as, ami elég elfogadható felbontás. Egyedül a ram és a háttértár kevés. De ha jól tudom a Win 10 megoldja az sd kártyára telepítést, amit megoldottak a win 8.1-ben is (Addig pont ugyanúgy kellett szenvedi azokkal is, mivel 8 giga hamar betelt a telefonon). Az 1 giga ram meg nekem még nem okozott gondot.

Azt nem értem, hogy olyanok, akik nem használják, miért fikázzák. Rengeteg 512/4-es droidos tabletet is megvesznek még ma is 1024x600-as felbontással, és használják.

De látom sokaknak nehéz megérteni azt, hogy nem mindenki power user. És sok ilyen van.

Új hozzászólás Aktív témák