Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Miért baj, ha valaki tényleg csak erre akar használni egy tabot?
Leírom a helyzetem:
Nekem pl van egy kijelző nélküli i5 laptopom, ami rá van kötve az 50-os tv-re. Egy Logitech K400-al tökéletesen tudom kezelni. Ezen töltök le filmet, és ez szolgálja ki a tv-t Serviio-n.
Van mellé egy Lark tabletem.
Ezen szoktam reggelente a wc-n híreket olvasni, napközben velem van, ha hirtelen kell valamire, majd este ezen skype-olok anyukámmal, vagy megnézek 1-2 pdf magazint. Esetleg megválaszolom az emileket, vagy képeket nézegetek az engem érdeklő témakörökben, vagy böngészek szintén ezekben a témákban. Youtube videót is itt keresek, majd itt rakom be a listámba, és ez meg is jelenik a tv-n. Másra nem használom.
Erre fel van telepítve
böngészés - ie11
voip - skype
pdf - olvasó
kép - képnézegető
email - levelező
youtube - hyperNekem semmiféle más igényem nincs a tablettel kapcsolatban, mivel nem használom másra. Így van kb 2,5 giga szabad helyem, ami a folyamatos működéshez teljesen elegendő. Ha valakinek ennél nagyobb az igénye, az ne vegyen ilyet. De engedtessék meg nekem, hogy leírjam a véleményemet, még akkor is ha ez neked, meg másnak nem tetszik.
(#5057) r3dsnake:
A nejem használja az RT-s Surface-t. Nemrég akartam venni egy laptopot neki, de közölte, hogy neki ez tökéletes, arra a pár játékra, facebookra teljesen hibátlan. Azt sem tudja, mi az az x86 app, és az áruházból sem telepít semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest