Hirdetés
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Miért baj, ha valaki tényleg csak erre akar használni egy tabot?
Leírom a helyzetem:
Nekem pl van egy kijelző nélküli i5 laptopom, ami rá van kötve az 50-os tv-re. Egy Logitech K400-al tökéletesen tudom kezelni. Ezen töltök le filmet, és ez szolgálja ki a tv-t Serviio-n.
Van mellé egy Lark tabletem.
Ezen szoktam reggelente a wc-n híreket olvasni, napközben velem van, ha hirtelen kell valamire, majd este ezen skype-olok anyukámmal, vagy megnézek 1-2 pdf magazint. Esetleg megválaszolom az emileket, vagy képeket nézegetek az engem érdeklő témakörökben, vagy böngészek szintén ezekben a témákban. Youtube videót is itt keresek, majd itt rakom be a listámba, és ez meg is jelenik a tv-n. Másra nem használom.
Erre fel van telepítve
böngészés - ie11
voip - skype
pdf - olvasó
kép - képnézegető
email - levelező
youtube - hyperNekem semmiféle más igényem nincs a tablettel kapcsolatban, mivel nem használom másra. Így van kb 2,5 giga szabad helyem, ami a folyamatos működéshez teljesen elegendő. Ha valakinek ennél nagyobb az igénye, az ne vegyen ilyet. De engedtessék meg nekem, hogy leírjam a véleményemet, még akkor is ha ez neked, meg másnak nem tetszik.
(#5057) r3dsnake:
A nejem használja az RT-s Surface-t. Nemrég akartam venni egy laptopot neki, de közölte, hogy neki ez tökéletes, arra a pár játékra, facebookra teljesen hibátlan. Azt sem tudja, mi az az x86 app, és az áruházból sem telepít semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Újszerű/2027.02.04.Apple Gar./Akku 100%/p4796
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4797
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest