- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
válasz
tejeskifly #4216 üzenetére
Szia, nekem Voyo A1 minim van. Azt tudom mondani róla, hogy jobb a képe (saját megítélésem szerint), mint az Acer vagy a Lenovo 8"-os gépének. A sok kínai cucc között még ez elég jó támogatással rendelkezik, és google-ba beírva elég sok segítséget lehet kapni hozzá. Ha ezen gondolkozol, én támogatom az ötletet. Én is terveztem Core M-es tabletet, de beláttam, hogy azok 60.000 körül startolnak (+vám, áfa, és szállítási díj), mire ide kerül 100-nál vagy.
Jó én 110 euró helyett 82 euró + 7 euró szállítási díj napi akcióban tudtam megvásárolni, akkor épp nem volt kérdés ilyen jó gépért. Most nem tudom mit tennék ha tablet vásárlása előtt állok. Pró és kontra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest