Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fOriginal

tag

Sziasztok!

Nem találtam külön topicot neki, szóval hozzátok fordulnék segítségért, hogy milyen tabletet vegyek?
    A tablet egy netbookot (samsung nc 10, 10 col) helyettesítene aminek meghalt az aksija, és 5+ éves. Ajándék lesz, előreláthatólag karácsonyra lesz rá ~60- nagyon max 80k keret.
    1. Billentyűzet kell hozzá. Hozzá járó tokos, normális minőség előny, ha nincs akkor hozzá számolni ~ 8k-t az árhoz, (tudtommal kell annyit szánni rá).
    2. Prioritás, hogy milyen feladatokat kell ellátnia: wifi internetezés(multitab)-filmnézés-dokumentumkezelés (szerkesztés is), gördülékenyen, 64gb tárhely jó lenne vagy bővíthetőség minimum
    3. Window 8/8.1 jogtisztán előny, (ha jól hallottam vannak olyan kis 8' osok amiknek nem dob az árán csak ~5ezret). Ha windows nélkül 20-30 ezerrel olcsóbb ,sokkal jobb hardver (10 colos kijelző, több ram, ssd/gyorsabb/nagyobb tárhely) akkor olyan gép is érdekelne.
    4. Elfogadható kijelző, touch miatt gondolom nagy jelentősége van, és amúgy is egy matt szép kijjelzőjű netbookról lesz a váltás. 10 col szuper lenne, de valsz nem fér bele az árba, szóval 8 col is szuper

Ezek mellett a feltételek mellett tudnátok-e esetleg nekem ajánlani egy jó Windows-os tabletet. Segítségeteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák