Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
fOriginal
üzenetére
60-80k környékén
10"-osból vagy használtat veszel idehaza, ha egyáltalán van (Aspire Switch 10, Asus T100), vagy kínait veszel. Bár utóbbiból csak billentyűzetes tokos lesz ennyiért (mágneses tok, nem BT-s és nem USB-vezetékes a billentyűzete).
8"-osból talán még idehaza is találsz ennyiért alternatívát (Lenovo Miix 2 8), ellenben kínai 8"-osok megállnak 40k körül, viszont azokon nincs Office, max. egy év előfizetést kapsz a 365-re. Úgy láttam itt sok embernek van Voyo A1 minije, jónak tűnik. Viszont a 8"-osokhoz vagy BT-s, vagy microUSB vezetékes billentyűzet lesz. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
fOriginal
üzenetére
Tessék, egy kis olvasgatni való: [link]
1., Az olcsóbbakhoz alapból nem jár billentyűzet(es tok), azt külön kell venned. 8-20k HUF között vannak jó kis BT-s változatok, magyar kiosztással is. Praktikusan használható egy BT-s egér is, én a legolcsóbb A4Tech BT-630-ast használom, nagyon bevált (már a notihoz is ezt használtam: normálnál alig kisebb, egy hónapig el van egy ceruzaelemmel).
2., A 64GB-ra egy windowsos tabletebn egyszerűen szükség van, ne vegyél 32-est semmiképpen sem. Egyébként mindegyik bővíthető microSD-vel.
3., A 8.1-es Windows mindegyikhez, a jogtiszta Office 2013 a legtöbb típushoz alapból jár, benne van az árban.
4., Amiket én láttam, mindegyiknek kitűnő a kijelzője, a saját IPS-paneles Lenovo Miix2 8"-osomé például egészen színhelyes (korábban igen komolyan fotóztam, rááll a szemem az ilyesmire). Az érintőképernyő miatt viszont készülj fel rá, hogy a kijelző fényes, ennek ellenére egy lapon sem lehet említeni a Samsung netbook TN+film kijelzőjével, annyival különb lesz.Én a Miix 2 8"-osat melegen tudom ajánlani, mert GPS is van benne (ingyen letölthető offline térképekkel), ráadásul most nagyon olcsón hozzá lehet jutni akciósan: -10% a kiírt árból a Kuponkóddal. Ingyenes kiszállítás + ajándék tok (nem billentyűs) + stylus (érintő ceruza) is az árban van.
Legfőbb hátrány: nincs micro-HDMI csatija, így külső monitorra kötni egyszerű módon nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest