- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszi123456
aktív tag
Szerintem a Microsoft Surface szép csendben lehagyta az ipadeket. De egyszerűbb Windowsos gépek is nagyon jók.
Egyetemi jegyzet és tanulás progi kerestetik:
Multimédiás módon jegyzetelnék.
1. Szöveg: gépelek fontos dolgokat közben pl. Word fájlba, de lehet más is.
2. Fotó: amit a táblára írnak vagy amit kivetítenek, fotózom. Azt szeretném, ha a fotózás pillantában a kép a Word fájlomba kerülne oda, ahol épp tartottam (de új bekezdésbe), aztán írhassak is tovább. Klassz lenne, ha a fotókat ezen az alkalmazáson belül karikázhatnám, aláhúzhatnék, levághatnám a felét, stb.
3. Hang: fölveszem az előadást. A hangfelvevő szűrje ki a gépelés zaját. Azt szeretném, hogy a felvétel alatt jelezhessek fontos részeket mondjuk egy felkiáltójelre kattintással, amely jelzések láthatóak lesznek pl. a felvétel hosszát jelző csíkon piros pöttyökkel.
Azt szeretném, ha a felkiáltójel lenyomásával fontossá tett hang felvétel részleteket a szoftver értelemszerűen a mondat elejétől értelmezné, vagy esetleg 2 percre visszamenőleg. Így nem pillanatok, hanem mondatok vagy percek lennének a fontos részek. Azt szeretném, ha ezeket külön beszúrná a Word fájlba, oda, ahol a felkiáltójel lenyomásakor tartottam, és később a Word fájl olvasásakor lejátszaná az ott aktuális fontos hangrészt. Szeretném, hogy ezeket könnyen tekerhessem még előrébb, ha korábban kezdődik a részletben hallható gondolat, és mentse el, ahová állítottam. Jó lenne, ha ezeket a fontos kiválasztott részeket beszédfelismerő program szöveggé változtatná bent a Word fájlban, vagy valahol másik fájlban.Így lenne jó tablettel, telefonnal vagy notebookkal tanulni. Visszahallgatni egy teljes előadásnyi hangfelvételt időpazarlás lenne.
Milyen szoftvert használjak ehhez milyen hardverrel? (A masinát kérdezem, nem az usb hdd-t.) 1000 eurót jó lenne nem túllépni. Ha nekem kell manuálisan csinálni bármit, az minimális legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest