- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
Nekem csak FHD van, de szerintem ezt nézd meg:
Gép oldalról a színbeállításokat, azaz, hogy milyen formában küldi ki a jelet a megjelenítőnek.
NVIDIA GPU-s gép van most éppen előttem, ott az NVIDIA Control Panel / Display / Change resolution alsó részén NVIDIA color settings kiválasztása után át tudtam állítani RGB és Full kombinációra, mert tudtam, hogy a (HDMI-re kötött) monitorom így várja. (Full helyett Limited például produkálja a fakó színeket, sekély feketét, stb).
AMD esetén is van hasonló beállítás az AMD Radeon Settings alatt.
TV oldalról ha lehetséges, állítsd az adott forrást PC típusúra, ez minden típusnál máshol szokott lenni (ha van ilyen, eddig amiket láttam TV-k, volt erre lehetőség).
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest