Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
"Úgy értettem Te vagy a gyenge láncszem ebben az esetben"
A gyenge lancszem a winfos, mivel nem hivja fel ra a figyelmet, hogy: "Hello ezeknek a fileoknak/mappaknak a jogosultsaga mas nevere szol, ha hasznalni akarja, tegye meg ezt es ezt." Igy lenne korrekt, ha mar ilyen retardalt a jogosultsagi rendszer. Erdekes win7-nel nem volt ilyen gond, meg a samba megosztasal sem."exFAT-nak, FAT32-nek, esetleg UDF-nek hívják."
Nyilvan egy 1TB-s volume-t NTFS-re formaztam.
Ujrafogalmazaok. Hol lehet az ntfs-t beallitani globalisan, hogy ne jegyezzen fel kulon felhasznalokat."De lehet egyszerűbb lenne rekurzívan Everyone-ra rakni a tulajt/jogosultságot."
Nah, erre jutottam en is. Viszont ezt hol lehet globalisan minden meghajtora beallitani?Osszehasonlitva a visszaszerzett fileokat:
Amelyek korruptak, eltero jogosultsagokkal:
Hitelesitett felhasznalok
System
Rendszergazdak (admin/xyz)
Felhasznalok (user/xyz)Amelyek mukodnek (es minden mas):
Mindenki
System
Rendszergazdak (admin/xyz)A problemat az jelenti, hogy az alahuzottak hogyan keruletek oda. Illetve mi alapjan jelolte meg.
"Tárterület problémához: ha nem korrupt az fs"
Tobb pass-nyi chkdsk-t csinalt, az event log mar nem ter vissza hibaval, csak a legelso bad index-szel, amit helyreallitott (nagyjabol). Legelsonek jol jelezte a meretet, de a fileokhoz nem lehetett hozzaferni."Javitas" utan meg tobb problemat csinalt.
"nem lehet, hogy valami symlinket/akármit másolsz (nem foglal valódi helyet)?"
Nem. Mezei video fileok. A nem foglal valodi helyet az maskor volt, az is egy kulon tortenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amazon Fire TV stick/box
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest