Új hozzászólás Aktív témák

• quailstorm

nagyúr

válasz #51736960 #52770 üzenetére

Majd átviszi a következő gépébe. Szállt már el adatod, géped táp miatt? Nekem igen, Mercury volt a tettes.
    Akyga ugyanolyan fos mint anno a Codegen volt, én még csak Akyga laptoptöltőt vettem, de az se egy életbiztosítás. Semmi anyag nincs benne és forrósodik mint állat, de eladásra kellett mert nem volt töltője a gépnek.

Iszonyatosan sokat eladnak a hulladék tápokból világszerte, tudjuk, nem kell reklámozni. De ha kockáztatni akar, akkor tegye önszántából. Szakmai fórumon szemetet ne ajánljunk ha lehet. Mióta ráfáztam az olcsóbb gépekbe is inkább veszek egy használt FSP-t mint széttárjam a kezem. Haverom is megjárta DL-ATX450W táppal. Asszem még itt is reklámozták csak most nem találom. 3 vinyót pusztított el!
    Megéri? Biztos?

Azt meg tényleg vedd figyelembe, hogy átlagosnál nagyobb étvágyú procija van...

Matrica szerint is 250-es táp, hajjaj :U

350-es FSP 10500Ft. 250-es Akyga pukkantós 5300. Hát, nehéz döntés :U

16-18k-s tápot azért ajánlottam, mert ha neadjisten mellérakna egy GTX480-at (procit gondolom nem dísznek vette az a VGA meg IGP-k közt is sovány lenne ami neki van, ad képet oszt jónapot). Szóval ha belerak egy másik olcsóbb régi kazánt, akkor a 300-350-es tápok elfogynak. 16-18 ezerért olyat kap, hogy az atyaúristent ir ráaggathatja és jó lesz a következő gépbe alsótápos házba.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés