- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- kraftxld: Untappd lista
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Thome: Dune 2000
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz
#51736960 #52770 üzenetére
Majd átviszi a következő gépébe. Szállt már el adatod, géped táp miatt? Nekem igen, Mercury volt a tettes.
Akyga ugyanolyan fos mint anno a Codegen volt, én még csak Akyga laptoptöltőt vettem, de az se egy életbiztosítás. Semmi anyag nincs benne és forrósodik mint állat, de eladásra kellett mert nem volt töltője a gépnek.Iszonyatosan sokat eladnak a hulladék tápokból világszerte, tudjuk, nem kell reklámozni. De ha kockáztatni akar, akkor tegye önszántából. Szakmai fórumon szemetet ne ajánljunk ha lehet. Mióta ráfáztam az olcsóbb gépekbe is inkább veszek egy használt FSP-t mint széttárjam a kezem. Haverom is megjárta DL-ATX450W táppal. Asszem még itt is reklámozták csak most nem találom. 3 vinyót pusztított el!
Megéri? Biztos?Azt meg tényleg vedd figyelembe, hogy átlagosnál nagyobb étvágyú procija van...
Matrica szerint is 250-es táp, hajjaj
350-es FSP 10500Ft. 250-es Akyga pukkantós 5300. Hát, nehéz döntés
16-18k-s tápot azért ajánlottam, mert ha neadjisten mellérakna egy GTX480-at (procit gondolom nem dísznek vette az a VGA meg IGP-k közt is sovány lenne ami neki van, ad képet oszt jónapot). Szóval ha belerak egy másik olcsóbb régi kazánt, akkor a 300-350-es tápok elfogynak. 16-18 ezerért olyat kap, hogy az atyaúristent ir ráaggathatja és jó lesz a következő gépbe alsótápos házba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest