Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50732) vlevi válasza RetepNyaraB (#50729) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nem hinném, hogy droid probléma.
Inkább az lehet a gond, hogy a windows naptár app egyszerűen nem tud beleírni a google naptárba, és ezért nem jelenik meg. Hogy nálad miért nem tud odaírni, nemtudom, főleg úgy, hogy másnak meg megy.
Nekem más problémám is van a postával/naptárral. Egy idő után gyakorlatilag megszűnik működik. Legutóbb felraktam a windows insider preview-t, zuperül működött, rögtön jelzett, ha levelem jött, még akkor is, ha a program nem volt elindítva. (Az már kérdés, hogy szerintem ronda, igénytelen a felület, de működött). Aztán pár nap múlva már nem jelzett. A csempéje pedig sosem működött igazán. Funkcionalitásban fényévekre van a google-s, androidos email és naptár alkalmazástól.
De, mivel rendszeresen frissítik, adok neki mégegy esélyt, pedig már soxor megfogadtam, hogy sohatöbbéé :)

Nos, felraktam, de már a beállításokban felba...ttt idegileg. Mitől van ez, az UWP felülettől? Az a bajom, hogy ha kimegyek valahonnan, akkor az első egérkattintást nem veszi. Benne vagyok a fiókbeállításokban, megnyomom a vissza nyilat, és a beállítások oldalon, ha rákattintok a gyorsműveletekre, nem történik semmi. Csak, ha mégegyszer rákattintok. Agybajbammeg.
Ugyanez az Edge-el is. Jobbegérrel feljön egy menü, de, ha ott nem találok valamit, akkor kattintanék bele a címsorba, vagy a ... gombra. Semmi. illetve annyi, hogy a jobbegeres popup eltűnik, de a kattintásra nem történt meg az, amit akarok. Valószínűsítem, ez amiatt van, hogy az, aki érintőn használja, az is ki tudjon lépni egy menüből, ahol éppen van (mert ott nincs esc gomb). De banyek, ez desktopon NE működjön így, mert sz*r !

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.