Hirdetés

2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49329) TRob1 válasza tordaitibi (#49326) üzenetére


TRob1
veterán

Szerintem te is félreértettél. Itt most nem a szaron/nemszaron volt a hangsúly, hanem hogy ha utálod OK, ha véded, tuti fizetnek neked. :)

Én elhiszem ha valaki írja hogy ez vagy az nem jól müxik vagy egyáltalán nem müxik. Van ilyen tuti.
Csak azt nem értem, ha vannak ilyen-olyan hibák ennél-annál, de a többségnél meg nincs, akkor biztos a winben van-e a hiba, vagy csak az illetőnél épp adott verziónál/frissítésnél jött elő ki tudja milyen változtatások következtében? Mert ha sokaknál meg oké a dolog, akkor az vmi olyasmit jelent hogy a win tud jól is működni... nem? :F
Példa: hp8440-emnél nem ment az ujjlenyomatolvasó win10 alatt se az általa feltett driverrel, se a próbált 4-5 másikkal.win7 alatt meg oké. Googliztam, egy Lenovo driver lett a megoldás. Akkor ez win10 hiba? Vagy inkább HP és driver? Ezer ilyen van ám, csak egyszerűbb mindig mindent winre kenni, me' hogy eddig jó volt. Közben meg a gyártók baxnak rendes drivereket írni (ha egyáltalán hajlandóak egy újat írni az új rendszerre)

De pl. ha önkényesen fel akar rakni egy nem működő drivert a működő helyett, azt MS-nek rovom fel. . Mondjuk ezt is csak olvastam, mert a fentebb nevezettet pl. szerencsémre nem akarta lecserélni magától sosem (viszont ha nyomnám a frissítést, a nem működőt tenné fel)

Vagy a telefonhoz az MTK driver... AU előtt müxött, utána nem. Persze fel lehetett tenni újra. De ez sem MS hiba, hanem az elbaxott, aláíratlan, fos, lexart MTK driver...

(#49328) Apaxp:
"Az viszont, hogy a win10 ráerőszakolja a felhasználó gépére az általa jónak kikiáltott drivereket és egyszerű user megszabadulni sem tud tőle, mindenképpen rossz tendencia."

Hehe, pont írtam ilyesmit fentebb. Igaz, még nem találkoztam vele személyesen egy gépemen sem, pedig megjelenése óta használom a 10-est. Ezt meg tudom valahol nézni, hogy esetleg tett-e fel magától? Mert ha igen, gondolom mind müxik. De mégis kíváncsi vagyok, miket változtatott. Vagy ez is látszik/látszana a frissítések között?

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.