Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
A TC más tészta, egy évtizedes, állandóan frissített szoftverről beszélünk, és nem vonja kétségbe senki a hasznát, egyszerűen csak nem mindenkinek kell. Ismerek olyan embert, aki gyorsabban csinálja a fájlműveleteket intézőben, mint én TC-ben. Ő azt szokta meg.
Pont ez a lényeg, hogy a fájlműveletekre már a 8.1 óta nem is a TC-t használom, én sem, mert az intézővel sokszor tényleg gyorsabb és kényelmesebb. Van viszont elég sok dolog, amit szerintem azzal érdemes, sőt lehet hogy csak azzal lehet megoldani, az intézővel nem, mert nem arra van kitalálva. Aki tényleg csak legfeljebb fájlokat mozgat a saját gépén, annak főleg a jelenlegi intéző teljesen elegendő. De például olyan szintű és részletesen paraméterezhető csoportos átnevezést nem tudom mivel lehetne még megoldani (konkrétan itt akár egy sorozat össze-vissza című epizódjaira gondolok felirattal együtt) vagy FTP kapcsolatra mi más lenne alkalmasabb, vagy akár egy fájl atrributumainak az átírására milyen másik eszköz van? De nem kezdem el sorolni, mert mint írtam, a fájl mozgatási másolási műveletek azok amik az utolsók a sorban nálam amire használom.

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- Silvercrest Rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest