Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
A TC más tészta, egy évtizedes, állandóan frissített szoftverről beszélünk, és nem vonja kétségbe senki a hasznát, egyszerűen csak nem mindenkinek kell. Ismerek olyan embert, aki gyorsabban csinálja a fájlműveleteket intézőben, mint én TC-ben. Ő azt szokta meg.
Pont ez a lényeg, hogy a fájlműveletekre már a 8.1 óta nem is a TC-t használom, én sem, mert az intézővel sokszor tényleg gyorsabb és kényelmesebb. Van viszont elég sok dolog, amit szerintem azzal érdemes, sőt lehet hogy csak azzal lehet megoldani, az intézővel nem, mert nem arra van kitalálva. Aki tényleg csak legfeljebb fájlokat mozgat a saját gépén, annak főleg a jelenlegi intéző teljesen elegendő. De például olyan szintű és részletesen paraméterezhető csoportos átnevezést nem tudom mivel lehetne még megoldani (konkrétan itt akár egy sorozat össze-vissza című epizódjaira gondolok felirattal együtt) vagy FTP kapcsolatra mi más lenne alkalmasabb, vagy akár egy fájl atrributumainak az átírására milyen másik eszköz van? De nem kezdem el sorolni, mert mint írtam, a fájl mozgatási másolási műveletek azok amik az utolsók a sorban nálam amire használom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest