Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19917) [CS]Blade2 válasza Kernel (#19893) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Nagyon off ez a vírusirtó téma:

Én rég óta nyomom vírusirtó nélkül, és a defendert is kikapcsoltam (kivéve most a 10-esben) eddig, és az ég világon semmi hátrányom nem volt a franc tudja hány év alatt. Szerintem több 10.000 megnyitott oldal, több 100GB letöltés (talán 1-2TB is megvolt). Lehet, hogy ha feltettem volna egy vírusirtót, akkor jelzett volna x veszélyes dolgot, de ez nekem nem probléma addig, amíg nem érint a dolog. Oké, hogy ott van a gépen, lehet, hogy elfoglal 100kb helyet is, de csináljon valami zavarót, mert egyébként elfér. Ha használja az erőforrást, ha elküld valamit a neten, amit észreveszek a net sebességén, ha kikapcsolná a gépet, vagy tönkretenné a windows-t, vagy bejönne egy halálfej, és tönkretenné a gépet, akkor azt mondom, hogy oké, felezze meg a vírusirtó a gép általános sebességét, de nálam nem fordult elő ilyen. Röhögve vállalom, ha ma bejönne a halálfej, és tönkretenné a C2D-s gépet, ami vírusirtó nélkül gyorsabb, mint bármelyik másik gép, amiben nincs a 103SJ-nél gyorsabb HDD vagy SSD, de van vírusirtója, mert már megérte, hogy az előző 8 évben nem lassított.

Nem tudom, hogy értitek-e mi a problémám. Az nekem nem vírus, hogy a vírusirtó kiírja, hogy ez veszélyes, és karanténba teszi, én meg kiveszem, és ugyanúgy működik minden, mint előtte. Valami bosszúságot okozzon, legalább a win-t újra kelljen telepíteni, legyen valami látszatja, mert egy vírusirtó minden nap bosszant, mert megfogja a gép általános sebességét, és panaszkodik állandóan. Frissítsem, ütemezzem a keresést, gyanús fájlt talált, stb. Egy vírus hozzon fel egy bezárhatatlan ablakot valami porszívó reklámmal, vagy valami. A vírusirtó bezzeg felhozz kéretlen ablakot, hogy nem naprakész a motyó.
Küldje el a családi fényképeim, vagy valami. De nagy előnyöm egyébként, hogy nincs semmi fontos a gépemen. Minden pótolható, és nincs olyan info vagy adat, ami gáz lenne, ha kikerülne. De ilyen sem történik, vagy nagyon jól csinálja, mert nem veszem észre. Ha elveszne minden dokumentumom, akkor sem dőlne össze a világ, nulláról kellene kezdeni, aztán kész.

És biztos van, aki azt mondja, hogy neki már bejött a halálfej, és szétment a hardver, de saját magam szeretném megtapasztalni. Lehet, hogy csak mondják, lehet, hogy annak jött be, akik a vírusirtót készítik és árulják. Most végül akkor melyik az ellenségem, a vírus vagy a vírusirtó?

Vagy nagyon szerencsés vagyok, és nekem csak lusta, balbr.ki vírusaim vannak, vagy nem tudom. Egyedül ezt a rendőrségi vírust láttam haver gépén pár éve, ezt is csökkentett módban, ha jól emlékszem le lehetett törölni. :DDD Maximum náthának nevezném. Ami meg nem csinál semmit, csak elfoglal 100kb-ot, az kb vitamin.

Egyébként ilyen a windows gyári védelem:

:C

Ezek a külső súlyos 10.000Ft-okba kerülő irtók meg olyanok, mintha macskák ellen 30 méter magas 3 méter széles tömény beton falat húznának fel. De bakker, nekem nincs bajon a macskákkal.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.