Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
válasz
Bali27
üzenetére
Na kis kavar van a fejemben
erősíts meg légy szíves, szóval a laptopomon OEM verziós Win7 Pro van? A laptopon lévő címkéről aktiváltam be. Ha ezt át tudom vinni az asztali gépemre és ott felfrissítem Win10-re, lesz egy aktivált OEM WIN10-em? De én ezt rögtön törölném is és csinálnám a tiszta telepítést, szóval felteszek egy MSDN Win10 Pro-t, megadom neki az elején az aktivációs kódot, ami a WIN7-é volt és öröm bódottá?Mivel az asztali gépemet 1 hete raktam össze, minimum 2 évig ez fog maradni, hardvert egyelőre nem tervezek változtatni benne, csak esetleg majd videokártyát, de arra nem vonatkozik az aktivációs kitétel, ha jól tudom. Így engem nem is érintene ez az 1 év utáni mizéria.
Ez így jó, ahogy leírtam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Retro PCI-E videókártyák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
erősíts meg légy szíves, szóval a laptopomon OEM verziós Win7 Pro van? A laptopon lévő címkéről aktiváltam be. Ha ezt át tudom vinni az asztali gépemre és ott felfrissítem Win10-re, lesz egy aktivált OEM WIN10-em? De én ezt rögtön törölném is és csinálnám a tiszta telepítést, szóval felteszek egy MSDN Win10 Pro-t, megadom neki az elején az aktivációs kódot, ami a WIN7-é volt és öröm bódottá?