- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
King Unique #143346 üzenetére
Hát ha nem lenne érdekes, nem írnék ide
De 1x bootolt , és azóta nem a pontos kifejezés. A hiba utólag keletkezhetett, hogy nem bootol be róla.
Nem tudom régen hogy csináltam, de nem okozott neki problémát az egyszerre 2 rendszer SSD megléte. Eddig is így használtam.Értem amit mondasz, de nekem több okból is jobb a klón.
1. a klón SSD-n van más partíció is amit használok
2. pont az ilyen macerától kímélem magam, hogy jajj USB-s program bootot csinálni, meg akkor a külső cuccot rárakni, felismeri- nemismeri, meg tallózzam be meg ez meg az... úgyis 66 másik hiba jön közbe, nehogy sikerüljön vissza tenni a mentést.A klónnal meg csak megfogom magam átrakom a bootolást a másikra és kész is.
Nem értem ezzel a megoldással mi a baj, azon kívül hogy "papíron nem arra való"Köszönöm!
Nemsokára végzek melóban, hazamegyek megnézem azt amire gondolok és jelentkezek
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest