Új hozzászólás Aktív témák

• vesir

tag

Sziasztok! Öcsém gépével szenvedünk egy ideje, a helyzet röviden az alábbi.
    Win 10 Pro futott az asztali gépen, a Media Creation Tool használatával lett anno telepítve. Egyik napról a másikra eltűnt a qBittorrent nevű program és azóta letölteni se engedi az exe-t, több böngészővel is megpróbáltam. Olyan is előfordult, hogy egy korrábbi verziót engedett feltelepíteni de utána ugyanúgy blokkolta és törölte a telepített mappát. Utána gondoltam, hogy kikapcsolom a Windows Defendert, mert biztos az kavar be, de az se működik, legalábbis az alábbi képernyő fogad, amikor megpróbálom megnyitni a 'Vírusok és veszélyforrások elleni védelem' oldalt.

Mivel nem találtam megoldást a problémára, ismét készítettem egy Win 10 telepítőt egy pendrive-ra és újratelepítettem. Pár napig jó is volt, de ma megint előjött a fenti probléma.

Gondoltam, hogy mivel nem "eredeti" termékkulcs lett megadva, talán ez okozhatja a problémát de plusz furcsaság, hogy a laptopján is ugyanez a probléma áll fenn, pedig azon tuti, hogy eredeti Win 10 van, legalábbis eredeti Win 10 Home verzióval együtt lett vásárolva.

Ma azt is megpróbáltuk, hogy visszaállítottuk egy korábbi időpontra - máshol azt olvastuk, hogy a Windows Update kavarhat be - , egyelőre jónak is tűnik, de úgy érzem ez csak átmeneti megoldást jelent.

Mi okothatja ezt az anomáliát és mi a megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés