- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
ja igen, ezt nem részleteztem
tehát élesben Win7-et használok, szerencsére ez működik rendesen - igazából be is b@szott volna, ha nem
- a hiba csak a VHD-n lévő Win10 indításakor jött elő. (mely a D:\ partíción, az éles rendszertől viszonylag szeparálva található)
nem tudom, hogy mi nyúlhatott bele abba a VHD fájlba úgy, hogy az egy héttel ezelőtt gond nélkül bootoló rendszer most azt mondja, nincs elég hely rajta.
CJ4567! a dinamikus VHD-re gyanakszom egyébként, korábban szóltatok is, hogy lehetnek vele gondok...szóval lehet, hogy majd este nekiállok újra telepítgetni...ezúttal adok neki fixen 30 GB-ot.ja visszatérve...mindjárt megnézem, hogy újból lefuttatva (legutóbb megszakítottam) mit csinál. most már ugye a Win10 kikerült a buliból, hátha az fájdította meg ennyire a fejét...
szerk: (újraindítás után)
így most már minden rendben volt, szerintem azért akart folyton ellenőrizgetni, mert ott volt az a bejegyzés a boot managerben, ami pedig egy - valamiért - hibás "partícióra" mutatott.
na de mindjárt rákeresek erre a hibára, hátha más is belefutott rajtam kívül hasonlóba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest