Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1401) bepken válasza pzstm (#1396) üzenetére


bepken
veterán

ja igen, ezt nem részleteztem :D

tehát élesben Win7-et használok, szerencsére ez működik rendesen - igazából be is b@szott volna, ha nem :D - a hiba csak a VHD-n lévő Win10 indításakor jött elő. (mely a D:\ partíción, az éles rendszertől viszonylag szeparálva található)

nem tudom, hogy mi nyúlhatott bele abba a VHD fájlba úgy, hogy az egy héttel ezelőtt gond nélkül bootoló rendszer most azt mondja, nincs elég hely rajta.
CJ4567! a dinamikus VHD-re gyanakszom egyébként, korábban szóltatok is, hogy lehetnek vele gondok...szóval lehet, hogy majd este nekiállok újra telepítgetni...ezúttal adok neki fixen 30 GB-ot.

ja visszatérve...mindjárt megnézem, hogy újból lefuttatva (legutóbb megszakítottam) mit csinál. most már ugye a Win10 kikerült a buliból, hátha az fájdította meg ennyire a fejét...

szerk: (újraindítás után)

így most már minden rendben volt, szerintem azért akart folyton ellenőrizgetni, mert ott volt az a bejegyzés a boot managerben, ami pedig egy - valamiért - hibás "partícióra" mutatott.

na de mindjárt rákeresek erre a hibára, hátha más is belefutott rajtam kívül hasonlóba :)

[ Szerkesztve ]

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.