- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
ja igen, ezt nem részleteztem
tehát élesben Win7-et használok, szerencsére ez működik rendesen - igazából be is b@szott volna, ha nem
- a hiba csak a VHD-n lévő Win10 indításakor jött elő. (mely a D:\ partíción, az éles rendszertől viszonylag szeparálva található)
nem tudom, hogy mi nyúlhatott bele abba a VHD fájlba úgy, hogy az egy héttel ezelőtt gond nélkül bootoló rendszer most azt mondja, nincs elég hely rajta.
CJ4567! a dinamikus VHD-re gyanakszom egyébként, korábban szóltatok is, hogy lehetnek vele gondok...szóval lehet, hogy majd este nekiállok újra telepítgetni...ezúttal adok neki fixen 30 GB-ot.ja visszatérve...mindjárt megnézem, hogy újból lefuttatva (legutóbb megszakítottam) mit csinál. most már ugye a Win10 kikerült a buliból, hátha az fájdította meg ennyire a fejét...
szerk: (újraindítás után)
így most már minden rendben volt, szerintem azért akart folyton ellenőrizgetni, mert ott volt az a bejegyzés a boot managerben, ami pedig egy - valamiért - hibás "partícióra" mutatott.
na de mindjárt rákeresek erre a hibára, hátha más is belefutott rajtam kívül hasonlóba
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmgyűjtés
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest