- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
King Unique #123031 üzenetére
Sosem volt akksiról hajtva a frissítés mint irtam is.
Én csak attól kezdtem el tartani, hogy ha resetelni kell az os-t emiatt, hogy nem fut le a mázsányi frissítés, akkor pláne használhatatlan és lassú lesz a gép, mert mindent elkezd leszedni...
Ez is pl. nem normális, ha vmelyik kolléga haza kell vigye a gépet, az meg munkaidő végén kijelenti, hogy nem hajlandó jelentős ideig kikapcsolni, mert épp frissítgeti magát. Na ilyenkor nem okolható az egyszeri dolgozó, ha lecsukja és megy a dolgára, s nem szobroz egy szar windows kedvéjért éjfélig a gépe mellett.
Mondjuk én saját gépet használok, azon meg elintézi hajnalban itthon magának az updatet hiba nélkül. Nem egyszer "kaptam már rajta" hogy éjszaka mocorog magának, de nem is volt még vele ilyen kerohadási gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Politika
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzol Screenshot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest