- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cSuwwi
senior tag
-
Ha erre gondoltál akkor a fekete asztalon van a csiszolt fekete műanyag lap és azért tűnhet átlátszónak vagy világosnak.
Örülök hogy sikerült és hogy hasznos lett a poszt.
Hú ez a pánt borítás elég jampi, lehet majd rendelek én is ilyet.
-
cSuwwi
senior tag
Én is pont így jártam vele, belül elengedte a ragasztás, de a pánt is lehámlott (ahogy látom már nálad is elkezdődött)
Gondoltam már rá hogy cserélni kéne, részben ez a cikk indított el rá, megvettem én is aliról.
A 3. képen azt az átlátszó tartó elem az micsoda? Mert a tekerős részén a műanyag fekete, ahogy nálad a második képen.
Felcsiszoltam róla a ragasztást, egy estét volt könyvek alatt, patent lett, köszi az írást.A pántra utólag jutott eszembe venni valamit, az is jön hamarosan, meglátjuk. [link]
-
-
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Nincs mit.
Sajnos ezek a műbőr párnák nagyon gyenge minőségűek. Volt egy (ha jól emlékszem) pioneer fejhallgatóm az is pár év használat után így járt.
Nálad hogy bírja az ANC? Én úgy érzem, hogy gyengébben műkődik mint az első 1-2 évben, lehet hogy a mikrofonja koszos és azt is ki kéne tisztítani valahogy. -
Köszönöm a leírást! Nekem is van egy ilyen fejhallgatóm, és pontosan ugyanígy jártam, mint te – a párnák idő előtt, meglepően gyorsan elkezdtek foszlani. Anno írtam is itt erről [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 2021 nyarán vettem egy Lamax NoiseComfort ANC vezetéknélküli fejhallgatót, amit elég sokat is használtam. Mára a műbőr...
- ZIDOO médialejátszók
- Okos Otthon / Smart Home
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest