Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
senior tag
Üdv!
A mai w10 frissítés átállította a touchpadom (hogy gebedjen meg!!!) és már nem találom az egér beállítások ablakában (Main.cpl) sem a Synaptics beállításait.
Tudja vki melyik segédprogi, exe stb. rejti ezen beállításokat amire rákereshetnék? Próbáltam a c:\ keresni a "synaptics" szóra is, talált több foldert, exeket is, de egyik sem ez.
-
Aureal
senior tag
Elvileg ezt javasolják még rá amit találtam [Synaptics TouchPad Control Panel] de elmehet a mikrofos a jó anyjába, mert a store meg hibát jelez letöltésnél.
Az előző driverre visszaállást meg egy új frissítés megint felülírja és a múltkor a kollégám szerinti 30-40 perces win update nálam 3 óra alatt jutott el 17%-ig, úgyhogy hagytam is éjszakára.
Elmennek ezek a büdösbe...! -
Aureal
senior tag
Synaptics Touchpad problem megoldva!
Ezt telepítettem: [Synaptics TouchPad Driver 19.2.17.59 for Windows]
A CAB fájlt kibontva tetszőleges helyre, futtatom a DellTouchpad.exe fájlt és ott grafikusan beállítható + menthető és meg is javul a dolog! Lepróbálva. (Most tök mindegy hogy HP laptophoz Dell segédprogram, mert a hardver ua. a dizájn más.A story ettől amúgy jóval bővebb
Microsoft ügyfszolival beszéltem (pesti számot 4x próbálkozva 519 menün át végül 4x kapcsolt vami hindu Hadid nevű csákóhoz...), de 5-jére nagy nehezen egy magyar csajt kaptam ki, aki downgradelte távoli kapcsolattal a touchpad drivert a gépemen, aztán eltávolította az eszközkezelőből is (28x újraindítva közben a gépet), majd keresgélt a neten erre megoldást (távoli kapcsolaton néztem) és kilyukadtunk oda 1 és 1/4 óra után, hogy próbáljam felvenni a HP supporttal a kapcsot, mert utána már hardverváltozás sem találta meg a touchpadot...
Nem folytatom... Inkább "megemelem" előttük a kalapom, hogy még nem szakadt össze az egész vállalat a bug tengerük alatt![ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Nem, ezt saját felelősségre döntöttem el, kiguglizott találtra, hogy bízok a softpedia szakértelmében és lehúzom a Dell gui-s applikációt, oszt azzal majd jó lesz az. És bejött! De mondom, Asus, Dell, Hp... mind Synaptics touchpadet épít be. Lenovoknál olvastam hogy ott Elan van. Szóval a drivereik Synapticson belül is azonosak, csak a Dellre Dell gui lesz csicsa matyósan, az Asusnál Asus stb...
Eredetileg is ezt kerestem volna, hogy a win egér beállítási paneljéről megnyitható touchpad setup ablak hogy érhető el, milyen exe-t futtat az stb, szóval ezt most megkerültem ezzel. Gondolom a registryben ír át vmit, aztán ha azt tudná az ember még ez sem kéne.A Microsoft supportot amúgy csak poénból hívtam fel, mert még sose beszéltem velük, de több dolgot is megtudtam!
- A technikai support alapból fizetős volna, de (és ezt a kollegina mondta el) ha rendszerfrissítés miatt tapasztal a user hibát, akkor INGYENES A SUPPORT! (Ezt persze ellenőrzi is, mert a gépházban rögtön kutatta a legutóbbi frissítéseket...)
- Marhára nem tudják mi van, és milyen hiba mitől van (magyarul sztem semmi érintkezésük nincs a fejlesztéssel, hogy legalább biztos belső infókra támaszkodnának), a szokásos, googlen megtalálható formulákat nyomják, mint bárki más. Még youtube how to videót is néztünk együtt és ez komoly! Vagy ott volt hogy a HP oldalán elindított egy konfiguráció felmérő oldalt Edge-ben, ami behalt és azt mondta ilyet még nem is látott, aztán elindította az iExplorert abban meg nem tudta a cooki-kat elfogadtatni meg stb...
Én csak röhögtem magamban, de egyben hasznos volt látni ha még a support is ilyen, akkor milyen szagemberek gyárthatják nekünk az OS-t, gondolhatod![ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
válasz #86564352 #104960 üzenetére
Hát az van még, hogy a csaj először egyéni problémának hitte, de hogy mondtam neki, hogy a netet túrtam én is ezért délelőtt, utána el is ismerte, hogy ezzel a Synaptics driver gonddal bizony nem 2 ember harcol. Gondolom vmi naplóba most bekerült náluk, hogy ez egy fő gond világ szerte és majd hekkelnek vmit a rendszeren...
Meg kért kontaktot is, hogy majd küld anyagokat a további felderítéshez, ha meg közben találnék megoldást, azt küldjem be nekik.
Ebben csak az az érdekes, hogy ha történetesen nem w10 frissítéstől beálló hiba volna és vki hajlandó fizetni is az amúgy nem ingyenes supportjukért, aztán mégis a userre testálják, hogy keresse ki magának a megoldást, az azért elég finom egy support.Amúgy ezt a driver frissítési tiltást hol tudom megejteni?
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #104981 üzenetére
Ez a c:\Felhasználók alatt is kicseréli a dolgokat vajon a user dokumentumok és egyéb útvonalakon is? Mert a telepített progik elvileg nagy szarban lennének utána nem? Vagy ez registry kulcsokat is átír hibamentesen visszamenőleg annyira profi módszer?
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #104998 üzenetére
Na igen, ezt nem lépem meg a céges gépen, hogy lecsapjon a rendszergazdi mint a taxiórát.
-
Aureal
senior tag
válasz cigam #105001 üzenetére
Ebben igazad lehet, viszont kicsit más oldalról a win alatt én már futottam bele olyan szar telepítésbe, hogy a user névben használt ékezetes karakterekből is krampuszfej, meg egyéb nyalánságok lettek és a Felhasználók mappán belül pl. az "Őszinte Kázmér" mellett lett egy "⁂szinte K℧zm✇r" folder is...
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
w10-ben a bejelentkező háttérképek honnét töltődnek le vagy hol lehetne hozzájuk férni vajon?
-
Aureal
senior tag
Más:
Új Win telepítésnél mi a helyzet a javító csomagokkal? Pl. aki évek óta használja és folyamatosak a frissítései, azzal szemben egy új, szűz rendszer esetén az előző fontos, kritikus updateket is lehúzza a Win, (esetleg manuálisan kell elkövetni) vagy az utolsó frissítés már automatikusan lezár korábbi problémákat is? Csak mert néha gigák töltődnek le...
-
Aureal
senior tag
válasz tomaszka88 #107191 üzenetére
Ezt s Recuveat egyszer én is kipróbáltam egy frissen törölt (véletlenül) fájnál és semmit nem talált mélyvizsgálat során sem, csak sokkal régebben törölt dolgokat...
Tudtok esetleg ajánlani ettől spécibb és valóban hatékony visszaállíttó progit? (Főleg freeware érdekelne ha van ilyen normális, de fizetőst is meghallgatok ha tényleg profi.)
-
Aureal
senior tag
Windowson hogy vagy mit kell kikapcsolni ahhoz, hogy pl. videók stb. fájl szintű lejátszásánál (tehát nem online, de minden egyes fájlnál) mondjuk pendriveról, de akár átmásolva is, ne dobáljon biztonsági figyelmeztető ablakokat a netes kártékony tartalmakra hivatkozva? Nem vírus gond van, csak valami hülye beállítás előjött, nem tudni hogyan... Amúgy bármilyen külső forrású fájlra kiabál.
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Üdv!
Most igazából egy win7-es kérdésem volna ha lehet (w7 home 64b).
Kollégám HP 250 G1, amolyan önkormányzati ajándék laptopot nyúz, de nincs netje, ami azért érdekes, mert így nem is tud frissíteni a gépe.
Na most, általában nincs túlhasználva a gépe, fél évente tol rá képeket a telefonjáról, esetleg megnéz 1-1 dvd-t rajta, ennyi.A gondja az volna, hogy egy ideje nem tud a telóról képet küldeni a laposra, de ma néztem neki, hogy fordítva meg működik!
Anno nekem is volt ilyen szívásom HP laptoppal, de akkor betudtam, hogy vmi frissítés kúrelt el a bluetoothon vmit.
Megnéztem, Railink chipes a BT egysége, még 2013-as driverrel volt fenn a rendszerén, így leszedtem neki a HP supportból a legutolsó 2014-es Railink BT drivert, régit eltávolítottam, de az újjal is ua. a hiba.Mit lehetne ezzel kezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Sziasztok!
Egyik HP céges laptopon többször beleszakadt a win update telepítés, mert mindig kikapcsolgatták a gépet. Most már egy hete telepítgetjük rajta a sok kimaradt frissítést, de az a gond, hogy lerakja magát 1 órán belül alvó állapotba pl. 67%-nál is, és nem bírja lenyomni végig tisztességesen a frissítéseket automatikusan.
Én próbáltam itthonról Teamvieweren is csekkolni hogy áll, de sleep módból netről leakadva az sem tudja felkelteni.
Mit lehetne ezzel kezdeni? Indítsak el egy netrádió adást, hogy sose menjen le alvóba?
Azt hittem ezt a frissítés felül tudja bírálni. Mit javasoltok?
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #123022 üzenetére
220-ba dugva nem is kérdés!
De! Sorban szedegeti le a félbeszakadt frissítéseket! Ez nem vicc. Most pl. vmelyik fő verzió frissítés fut azt mondja a kolléga mert legutóbb februárban volt frissítve normálisan (ipari kameráról rálát) és azt írta ki, hogy a művelet hosszabb időt fog igénybe venni aminek során a gép többször is újraindulhat ne kapcsolja ki...
Már beállították kísérletképp, hogy csak 1 óra után kapcsolhat alvó módba, most mondta kollégám...
Szegény ember vízzel főz alapon kénytelenek vagyunk mi ellátni rendszergazdai feladatokat is. A rendszergazda másért kapja a fizetését (viszi ki a munkásokat dolgozni a céges kocsival) vagy be se jár.
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #123031 üzenetére
Sosem volt akksiról hajtva a frissítés mint irtam is.
Én csak attól kezdtem el tartani, hogy ha resetelni kell az os-t emiatt, hogy nem fut le a mázsányi frissítés, akkor pláne használhatatlan és lassú lesz a gép, mert mindent elkezd leszedni...
Ez is pl. nem normális, ha vmelyik kolléga haza kell vigye a gépet, az meg munkaidő végén kijelenti, hogy nem hajlandó jelentős ideig kikapcsolni, mert épp frissítgeti magát. Na ilyenkor nem okolható az egyszeri dolgozó, ha lecsukja és megy a dolgára, s nem szobroz egy szar windows kedvéjért éjfélig a gépe mellett.
Mondjuk én saját gépet használok, azon meg elintézi hajnalban itthon magának az updatet hiba nélkül. Nem egyszer "kaptam már rajta" hogy éjszaka mocorog magának, de nem is volt még vele ilyen kerohadási gondom. -
Aureal
senior tag
válasz King Unique #123034 üzenetére
Lefutottak a frissítések, azóta magához tért rendesen a gép.
Végül azt találtuk ki, hogy inkább csak altassák el a kollégák nap végén a kijelzőt lecsukva és hétvégére kapcsolják ki teljesen, így éjszakánként talán a frissítéssel sem lesz gond ha felébreszti magát a noti... -
-
Aureal
senior tag
válasz tordaitibi #123086 üzenetére
Nekem is ez van egy régi Canon scannel. Linuxon oké, w7-re meg már a gyártó is figyelmeztet hogy nem támogatott. (Tán letörne a derekuk...)
Én így tartok otthon egy irodai célú gépen amin nyomtató is van, egy Linux Mintet és nincs probléma. (XP-t már nem használnék, kompatibilitási mód meg olyan a programokhoz, hogy 10-ből 9x nem működik. Erre sem.) -
Aureal
senior tag
Üdv!
Szeretnék csinálni egy parancsikont az asztalon a CMD futtatására és felparaméterezni a parancsikont, hogy futtasson is le egy parancsot ott. A gond azzal van, hogy elindul a parancssori ablak de olyan gyorsan ki is lép, hogy azt se látni végrehajtott-e bármit is.Tud ebben valaki segíteni?
Köszi! -
-
Aureal
senior tag
válasz SamSem58 #125530 üzenetére
Anno nekem egy 2 gigás micro sd kártyára másolgattunk át egy Samsung, első androidos okostelókról fotókat. Át lett téve a kártya, majd utána a windows is és a még régi Javas telóm is, 7-8 gigás fájlokat látott rajta mappánként, amikbe bele se lehetett amúgy lépni! Máig nem értem, de az informatika nagyon érdekes dolog. Egyszer a w7 is olyat dobott felugró ablakként, hogy: "Végzeteshiba történt! Nincs mit tenni." Ki tudja mi és hogy kalamajkázik ezeken legbelül, mikor olyanok is voltak anno, hogy az Excelben futott egy repülőgépszimulátor játék titkos kóddal megnyitva...
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #125535 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan: az vajon miért fordul mégis elő, hogy akár 11-et is lehet kattintani alvó módból való felélesztéskor hogy magához térjen és feldobja a beviteli mezőt a jelszó beíráshoz?
-
Aureal
senior tag
Sziasztok!
Egy ASUS laptop került gyári alaphelyzetbe állításra, előtelepített win10 1803 os-el.
Ráeresztettük a 20H2 funkció frissítést, le is töltötte 99%-ig azonban itt megállt már több mint egy órája. A többi összetevőre alatta és azt írja, hogy telepítés függőben de nem nagyon változik semmi. A feladatkezelő szerint: net adatforgalom nullán, disk i/o néha vmit jelez, de semmi nagyobb látható jele nincs hogy gőzerővel dolgozna a telepítésen.Mi lehet így vele? Hagyjuk itt egy napra hátha magához tér?
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #139413 üzenetére
De miért nem akkor a legújabb 21H1-et tolja magának?
Most közben 41% már a telepítési fázis úgyhogy lassan de biztosan... csak épp akkor a következő updatere is ennyit fog szenvedni?[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #139419 üzenetére
Köszi mindenkinek.
A konfiggal nem akartam dicsekedni, mert már újként is szégyen volt 4-5 éve, de hát tesóméknak ez tetszett, csak mert fehér volt.
Celeron 1.6
4G RAM
1T HDDEleve se Celeront, se SSD nélkül nem vettem volna gépet, meg is kérdeztek, de az Euronicses eladó erélyesebb volt.
Az MS supportból iso lemezkép letöltésével meg már máskor is próbálkoztam, előtelepített win laptop esetén (HP), de hiába a legál szoftverkulcs, a weblap azt írta, hogy ilyen rendszerekhez nem elérhető a lemezkép letöltése. (Gondolom vmi HP saját build lehetett a backup partícióra rakva és ez kizáró ok a standard telepítő lehúzásához. A HP support meg beintett, hogy túl régi termék, no support.)
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #139421 üzenetére
Igen, az még w7 volt...
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #139421 üzenetére
A touchpad görgetési irányt vajon hogy kell itt megfordítani?
HP-nél van külön is ez a Synaptic touch applikáció, de a mouse/touchpad fülön is meg lehetett oldani, az Asusnál viszont semmi ilyet nem találok.Másik ide vonatkozó, hogy az Fn funkciógomb működést ugyanígy w10 alatt hogy lehet átállítani?
Most nyomni kell az Fn gombot pl. fényerő, hangerő változtatáshoz az F1 - F12 szekcióban. Azt szeretnék, ha nem kéne hozzá az Fn gomb is...[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
válasz movax #139433 üzenetére
Nincs ilyen menüpont, de még nagyobb szívás az, hogy az utóbbi win update frissítés óta, egy-két percen belül leáll a touchpad a gép bekapcsolása után, az egérkurzort nem mozgatja. Újraindítást követően is!
Driver frissítés nem talál újat és az eszközkezelő szerint minden rendben működik. -
Aureal
senior tag
W10 esetén vírusirtónak rábízható a gép a Defenderre teljesen vagy inkább más ajánlott?
Köszi! -
Aureal
senior tag
Ha w7 termékkulccsal regisztráltam a w10-et (elfogadta), elképzelhető, hogy átírta az aktiválás során új kulcsra? Csak mert nem egyezik a w7-ével, most néztem...
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #140085 üzenetére
Eleve csak a SKP tudta kijelezni, a parancssoros megoldás nem mutatott semmit, ezért kezdtem aggódni.
CMD: wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey
[link] -
Aureal
senior tag
válasz King Unique #140089 üzenetére
Igen arra.
Viszont akkor már totál nem értem ezeket. Most ha van egy legál MIcrosoft termékkulcsom hologram címkén és lekopik vagy leszakad, akkor a büdös életben nem tudom kideríteni, mi a valódi termékkulcs, ha csak ilyen ál termékkulcsok olvashatók ki szoftveresen?
Alapvetően nem értem akkor minek általános meg minden más 100 féle kulcs is?
Ez olyan, mint ha egy autónak is 10 féle kulcsa lehetne amivel használható volna. Illetve más esetben, ha egy gépből a SKP progival olvassák ki, és az általános, akkor hogy tudja a win magát mégis aktiválni vele. Ugyanis kipróbáltuk előtelepített w10-es gépből SKP-al kinyert termékkulcs esetén, a MS storeból letöltött tiszta telepítő, simán aktiválta vele az új rendszert (és a hardver részlegesen ott is cserélve volt előtte, hdd>ssd).
??? -
Aureal
senior tag
Hmmm.
Felhívtuk a HP supportot meg a Mikrofost is.
A HP-s telefonos kisasszony mondta (jól törte a magyart), hogy a google-el ezt a megoldást meg azt a megoldást találta termékkulcs kinyeréshez. (Magyarul nincs hivatalos kész módszerük, ők is a neten bogarásznak. Ez mondjuk nekem meglepő!)
SSD cserét említve, azt mondta, hogy szerinte ez hardverváltozásnak számít és megadta az MS support számát, hogy inkább ott kérdezzem meg, mert windowsban nem ők az illetékesek, hiszen csak továbbértékesítik a gépeikkel azt ...Az MS kollegina (már hallhatóan is magyar volt), azt mondta el, hogy nem csak a cpu és alaplap kicserélése minősül hardverváltozásnak, hanem akár még egy RAM bővítés vagy csere is bizonyos esetekben. Meg hogy vannak olyan licenszek, amihez olyan termékkulcs is tartozhat amit hardverváltozás nélkül is csak egyetlen egyszer lehet felhasználni és aktiválni, ezután később (újratelepítéskor) újra kell igényelni és megvásárolni (csak a kulcsot, tehát nem a full windows árában van). Ezen mégjobban meglepődtem, mert pl. itt is árulnak hasonlót, bagó áron: [link]
Szóval elég összetett ügy ez innentől vagy mit tudom én már mi az igazság... -
Aureal
senior tag
válasz Zotya84 #140094 üzenetére
Ez jogos lehet!
A MS ügyfélszolgálat is mondott ilyet, hogy kulcs biosba is kerülhet manapság eltárolásra.
Persze, aki alapos, felírja a gépet megkapva a termékkulcsot vagy lefotózza a hologram matricát, de mint a nyugdíjas ismerős is, akinek cseréltük a hdd-t ssd-re, hát fingja nem volt/lehetett ilyenekről...
Mondjuk az ő gépe egy újabb, 2018-as HP 255 G5, már w10-el előtelepítve, így a hdd-jén futó windowsban SKP-vel kinyertem a termékkulcsot amivel az új korában aktiválva volt (sztem az önkormányzatnál vki ezt megcsinálta, mert onnét kapta a gépet). Ezután én a MS storeból letőltött friss w10 iso-val felraktam neki a rendszert egy szűz ssd-re és az adott termékkulccsal tudtam aktiválni is, elfogadta. Csak arra gondoltam, hogy későbbi alkalommal nem-e lesz bibi majd nála. (Pl. behal az ssd egyszer és a win mondjuk egy akkori új ssd-re majd hogy lesz aktiválható vagy ilyesmi...)
Szóval a MS kollegina szerint "officiálisan" ilyesmi sem volna lehetséges, mert a HP-nek adnia kellett volna a géphez egy helyreállító boot pendriveot (nincs a gépben dvd meghajtó).
Mondtam hogy van a hdd-n HP recovery partíció, hisz előtelepített laptop, de szerinte mindenképpen járna akkor is külső helyreállító adathordozó eredeti, "fizikai" termékkulcsot felhasználandó vele, mivel már matricát nem ragasztgatnak.Szóval ezeket tudtam meg hivatalos forrásokból.
(Ja, meg azt is, hogy elvileg saját gépem esetén, w7 licensszel már nagyon rég nem volna szabad w10-nek aktiválódnia szerinte, pedig hivatkoztam az informatikai portálok híreire is, hogy dec. 31-ig elvileg a kisegítő lehetőségek használatával még ez elérhetővé van téve. Erről ő nem tudott, ill. konkrétan kijelentette, hogy már régóta nincs w7-ről w10-re váltásnak lehetősége továbblicenszeléssel, régi gépről.[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #140098 üzenetére
Köszi a részletes és mindig kimerítő választ, segítséget, de 100000 hsz felett, azért belátod, hogy a "mit?" meg "hogy?" keresni sem olyan egyszerű téma (kb. mint ha egy új csajtól rögtön azt várnád el, hogy megmondja hol van a lakásod a városban...)
A másik kiindulópont pedig az, hogy most aktuálisan épp mi az érvényes információ. (az idők változnak ugyanis)
Harmadszor pedig, ha emiatt nincs értelme a fórumon kérdezni, akkor be lehet zárni az egész prohardvert, kitenni egy galaxis méretű pdf fájlt minden infóval osztán hajrá mindenki.[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #140102 üzenetére
" + az aktiválással kapcsolatban a téma összefoglalóban "
Ezt pont jó hogy felhozod, mert múltkor vmelyik topikban pl. sorra dead linkek voltak az adott téma összefoglalóban.
Szóval oké, hogy van ahol naprakészen van tartva ez a szekció (is), meg aki otthon van a topikban napi szinten, az biztos vágja a részleteket ahhoz képest, aki csak szökőévente egyszer téved be és még fejtse meg azt is, hogy adott információk épp aktuálisak-e még.
(Na, csak mondtam valamit laikus szemszögből.)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Google Chrome
- DIGI internet
- Építő/felújító topik
- Kés topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest