- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #121197 üzenetére
"Egyébként előzőleg mások is kérdeztek, javasoltak a lassú bootolással kapcsolatban ezt-azt, amikről nem derült ki, hogy mi a helyzet, még mindig a 840-s SSD-ről van szó, vagy már másikról, átklónoztad arra a W10-et, stb."
A melóm most már megengedte, hogy behatóbban foglalkozzak a laptopommal, és ma végre pontot tehettem a 150 mp-es bootolási problémára.
Először is sikerült az Intel Management Engine Interface-t helyre tenni, mert már nagyon régóta sárga felkiáltójeles volt az Eszközkezelőben. Lehet, hogy ennek semmi köze se volt a lassú boothoz.
A másik, amire rájöttem, hogy amikor kihúztam a laptopból az IcyBox Hubot, jóval hamarabb indult be a rendszer. Ezután csináltam egy klónozást a 840 Seriesről a 850 Evo SSD-re, aminek a firmware-ét frissítettem. Azután mértem az időt: 45 mp! (Gyors indítás és hibernálás nélkül.)Köszönöm a türelmeteket és a készséget, hogy igyekeztetek többen is segíteni, különösen neked, King Unique.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OLED TV topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest