Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucy
aktív tag
válasz
Fenyo12 #6173 üzenetére
Csak most olvasom a tartó témát.
Én első perctől ilyen tartókarral használom, nagyo masszív. Minden HR tartókar jó hozzá.
Én ezt használtam előtte a PDA-hoz és telefonhoz is, van kerákpáros tartóm is, praktikus, mert mindig azt a tartót pattintom rá, amit használni akarok. -
snowdog
veterán
válasz
Fenyo12 #5038 üzenetére
Igo 8.3-nál hogy lehet megoldani, hogy egy útszakaszt vagy hidat ne tervezzen az útvonalba? (kvázi tiltott szakasz)
Konkrétan, ha nincs TMC-m, de tudom, hogy az adott útszakasz nem használható, akkor megmondani a navinak ezt.Vannak kiváló skinek, amik tudják ezt a funkciót. Pl. diMka, Gurjon és hasonlók.
A funkció neve: "Útszakasz tíltása"Másik kérdés: hogy lehet poi pontot törölni? (nálunk valamiért mutat egy sosem volt benzinkutat, ezt szeretném kiszedni...)
Ha gyári POI akkor sehogy.
-
snowdog
veterán
-
snowdog
veterán
válasz
Fenyo12 #5018 üzenetére
Akkor nem egyről beszélünk.
Amit belinkeltél ott arról írtak, hogy szedd ki a data.zip-et az iGO8-ból, és nyúlj bele. Én legalábbis ezt olvastam. Azért ennek elég nagy kockázata van, ha valaki még soha életében nem csinált ilyent.
Idézet: "A megvalósítás menete a következő:
1. Kinyitjuk az SD\iGo8 könyvtárat, ott megkeressük a Data.zip-et, átmásoljuk a PC-re, Total Commanderrel megnyitjuk, abban pedig ott van az ui_igo8 könyvtár. Amikor ezt is kinyitjuk, találunk benne két könyvtárat, common és icons. Ezeket fogjuk felülírni."Szerintem ez sokkal biztonságosabb:
"iGO8 ikonok
1. Nyissa meg a kártyán levő iGO8 mappát.
2. Másolja be a POIplazáról letöltött branding.zip nevű állományt az iGO8 mappába. Amennyiben ott már található ilyen nevű állomány, és annak tartalmára a későbbiekben igényt tart, készítsen róla egy biztonsági másolatot.
3. Indítsa el a navigációs programot, válassza a Profi módot, majd a Kezelés ikont.
4. A listából válassza ki a POIplazáról letöltött POI-t; majd a Szerkesztés gomb segítségével aktiválja láthatóságát, és válassza ki hozzárendelhető ikonját a bemásolt branding.zip gyűjteményből."
Forrás: http://poiplaza.com/index.php?p=cm_igo8#igo8icons
És ebben nem csak üzemanyagtöltő állomás ikonok vannak!
-
-
Anti666
aktív tag
válasz
Fenyo12 #3953 üzenetére
a KM/H ikon az nagyon tuti
Teljes képernyőn jelzi a sebességet
NAGY számokkal, állítható színben, fekete háttérrel. Mikor lesz felfutó csík?
Olyan Civic-es?
Tommyka: kívülről vannak dolgok amiket nem engted törölni, asszem írásvédett lesz. Activesync-el vagy már egy SI-ből elérhető filekezelőből már lehet.
-
PLaci58
addikt
válasz
Fenyo12 #3895 üzenetére
Ezt Debrecenbe hozzák ennyiért :-)
Elvileg ha hétfőn megrendeltem volna, már szerdán vagy csütörtökön itt lehetne.
Szerintem a nagykerből hozza a srác.A Firstnél nekem nem tetszettek azok az árkiírások. Miért nem bruttó árat írnak ki. Az a kiskereskedelmi ár nem? Ne nekem kelljen már az áfát számolgatni hozzá.
-
PLaci58
addikt
válasz
Fenyo12 #3888 üzenetére
Lejárt az 5 perc a szerkesztésre sajna.
Még csak annyit akarok, hogy az árak a linkelt oldalon (netto utalással):
WAYTEQ N770 GPS 4.3'' navigator 2GB N770 22 672 23 296
WAYTEQ N770 GPS 4.3'',Bluetooth,FM transmiter 2GB N770BT 26 138 26 858Vagyis az X820-é is nettó ár. Nem értem ezt az utalásos árat.
Lehet, hogy gyorsan elavult a BP
-
PLaci58
addikt
válasz
Fenyo12 #3832 üzenetére
Szerintem mindenképpen érdemes várni kicsit, hogy milyen lesz az X820.
Tibi_07!
A sárga az jó. Azt jelenti, hogy látja a GPS vevőt, jönnek az adatok, de még nem tudott poziciót találni. Hagyd bekapcsolva. Első alkalommal lehet, hogy sokáig tart. A mozgás ( autóval, busszal) és a szabadban tartózkodás szokott segíteni
-
PLaci58
addikt
válasz
Fenyo12 #3828 üzenetére
[link]
Jelenleg előrendelhető! Várhatóan 9-től lesz kapható.
WinCE 6.0 van a leírás szerint rajta. Elvileg mennie kéne a CE5-ös programoknak is rajta, de majd a gyakorlatban kiderül.Tibi_1!
A GPS vevő a Com7, 57600 baud-on működik. Meg kéne találnia a navi programoknak.
Semmit nem kell bekapcsolni, csak a készüléket -
Anti666
aktív tag
válasz
Fenyo12 #3776 üzenetére
Akksi: nekem 3 óráig ment gps szimulációval full kontraszton. Kollégámnak 3,5 óráig kb. 70% brightness-en. (Asszem a 810-es wayteq-ben lehet majd cserélni az akksit).
Prg összeállítás: én összeraktam egyet, Placi és Jagada összegyúrva + egyéb, és Flash verzió, de 5 perc alatt SD-síthető. Ide nem tuti hogy kirakhatom a linket, mert megint fejemre koppintanak
Túrista: Russa és Navitel szerintem, ez is működik a fenn említett csomikban.
N800-as ra írta ez egyik bolt, akit kérdeztem, 48-52 + ÁFA lesz, 1-2 héten belül jön, térkép nélkül... Kicsit sok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Projektor topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest