Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot szeretnék kérni! Előre szólok, hogy nem vagyok profi a virtualizálásba, csak a sors/szükség hozta úgy, hogy összeállítottam még anno 2014-ben egy gépet, amin 5 virtuális gép üzemel jelenleg is. Viszont ezt most szeretném lecserélni, mert már kissé "haldoklik" a vas. A host operációs rendszer egy Windows 2012R2 és Hyper-V környezetben futnak a guest masinák, amik szintén windows-ok, de több félék. Nem igazán nőtt a szívemhez a Hyper-V, ezért arra gondoltam, hogy megpróbálkoznék az ESXi-vel. A kérdéseim:
1. A jelenlegi gépeket "fájdalommentesen" át lehet migrálni az ESXi-re? (Azt láttam, hogy van hozzá program, de azért érdekelnének tapasztalatok)2. Honnan érdemes beszerezni az ESXi licenszet?
3. A Hardver: A jelenlegi vas "mezei" alkatrészekből épül fel, de az újnál elgondolkodnék a szerver vásárláson. Az igények: torony felépítés, 12magos CPU 32GB, de inkább 64GB memória, SSD-ket raknék bele, nincs szükségem raid-re, csak legalább 6SATA portra, 3 LAN port, valamint hangeszköz. Tudtok javasolni a fentebbi felhasználásra gépet?
Köszi előre mindenki segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest