- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot szeretnék kérni! Előre szólok, hogy nem vagyok profi a virtualizálásba, csak a sors/szükség hozta úgy, hogy összeállítottam még anno 2014-ben egy gépet, amin 5 virtuális gép üzemel jelenleg is. Viszont ezt most szeretném lecserélni, mert már kissé "haldoklik" a vas. A host operációs rendszer egy Windows 2012R2 és Hyper-V környezetben futnak a guest masinák, amik szintén windows-ok, de több félék. Nem igazán nőtt a szívemhez a Hyper-V, ezért arra gondoltam, hogy megpróbálkoznék az ESXi-vel. A kérdéseim:
1. A jelenlegi gépeket "fájdalommentesen" át lehet migrálni az ESXi-re? (Azt láttam, hogy van hozzá program, de azért érdekelnének tapasztalatok)2. Honnan érdemes beszerezni az ESXi licenszet?
3. A Hardver: A jelenlegi vas "mezei" alkatrészekből épül fel, de az újnál elgondolkodnék a szerver vásárláson. Az igények: torony felépítés, 12magos CPU 32GB, de inkább 64GB memória, SSD-ket raknék bele, nincs szükségem raid-re, csak legalább 6SATA portra, 3 LAN port, valamint hangeszköz. Tudtok javasolni a fentebbi felhasználásra gépet?
Köszi előre mindenki segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest