- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tyuklepes
csendes tag
Sziasztok! Remélem, van olyan aki tud segíteni ... ASUS P5K-E alaplap, E6750 proci, Win7Professional rendszer. Erre telepítettem múltkor VMware Playert (3-as verzió) - gond nélkül használtam. Most újra akarom telepíteni, sem 3-as verziót, sem 4-eset, 5-ös, 6-os ... egyik sem megy. 'A windows nem tudja elérni a megadott fájlt' (telepítőfájl). Annyi változás van, hogy a rendszert újra telepítettem, a BIOS-t frissítettem (asszem).
Mi lehet a hiba, miért nem települ? Win7? Alalplapi BIOS? SEMMILYEN virtualizációs megoldást nem találtam benne ... HELP ME! 3 hét múlva államvizsga, és nagyon kéne a gyakorláshoz! Valami tipp? (Más virtuális program sem települ jegyzem meg ...) Ha valakinek van valami ötlete, kérem ide vagy a viragzs79@gmail.com címre írjon!Köszi, előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- S22 Ultra Dobozában
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest