- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Kipróbáltam, működik.
(Még azzal van baj, hogy az időzítő és a hálózat-forgalom figyelő program is lejárt azóta.
Nekem akkor csak pár hétre kellett, addig ment a trial. Na de ezt majd valahogy megoldom.)Viszont a másik partición lévő Windows, amit szintén lementettem, az meg nem megy.
Bármit próbálok (csökkentett mód, stb.) a boot elején kékhalál.
Lehet ezen nem is csinált driver cserét, csak az épp futón (Powered On) ?Most felraktam erre az XP-re is a Convertert, és elkezdtem alóla futtatva.
A biztonság kedvéért mindkét partíciót lementettem most is.Bár az kérdéses, hogy ha a múltkor 180MB szabad helyem maradt; most meg még felraktam a Converter ide is; az biztos többet foglal mint 180MB.
Csak a telepítője valami 110MB.
De szólni nem szólt hogy kevés lenne (kipróbáltam korábban, hogy egy olyan helyet adtam meg neki célnak, amin csak néhány GB szabad hely volt - itt szólt hogy lehet kevés lesz a hely).
Nem lehet, hogy ilyenkor külön beállítás / értesítés nélkül tömörít a program ?
Furcsa ez a pont 180MB. Vagy csak mázlim volt. De akkor most viszont nem lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest