Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Sokat nem fogok tudni neked segiteni jelenleg, pont hasonlo cipoben jarok en is.
Virtualbox-bol kene athozi a gepet vmware server 2.0 ala, eddig minden kiserletem szinten kudarcba fulladt ez irant.Most megprobalkozom a favago modeszerrel kinomba aztan megmondom hogy bejott-e.
Virtualboxban futo gepet, lementem acronis tru image-el, majd a tib-et betolom a koverterbe, es varom a csodat
Probaltam, Vboxbol exportalno OVF-be, majd a tool segotsegevel berakni a szerver alad, de nem kott ossze.
Ha a favago modszer nem jon ossze akkor ennek adok meg egy esellyt. Egy 12-14 ora mulva megmondom hogy mukodott-e a modszer

Annyibol szarabb a helyzet a hogy VB-be a pc 100% cpu usage-al porog, barnit probaltam nem sikerul kijavitani.
A full image backup 12 oraja fut es meg kb 8 van vissza, persze a lokal gepen nincs hely ezert csak a halora tudom kirakni a mentest, tehat ha megszakad a halozat agybajt kapok
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest