Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Sokat nem fogok tudni neked segiteni jelenleg, pont hasonlo cipoben jarok en is.
Virtualbox-bol kene athozi a gepet vmware server 2.0 ala, eddig minden kiserletem szinten kudarcba fulladt ez irant.Most megprobalkozom a favago modeszerrel kinomba aztan megmondom hogy bejott-e.
Virtualboxban futo gepet, lementem acronis tru image-el, majd a tib-et betolom a koverterbe, es varom a csodat
Probaltam, Vboxbol exportalno OVF-be, majd a tool segotsegevel berakni a szerver alad, de nem kott ossze.
Ha a favago modszer nem jon ossze akkor ennek adok meg egy esellyt. Egy 12-14 ora mulva megmondom hogy mukodott-e a modszer

Annyibol szarabb a helyzet a hogy VB-be a pc 100% cpu usage-al porog, barnit probaltam nem sikerul kijavitani.
A full image backup 12 oraja fut es meg kb 8 van vissza, persze a lokal gepen nincs hely ezert csak a halora tudom kirakni a mentest, tehat ha megszakad a halozat agybajt kapok
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest