- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris...
aktív tag
1. Most kipróbáltam a sima vlc-ben, és nem indul el. Mi a jó formátum, hogy kell megadni a stream link-jét?
Ezt szeretném, élő focimeccs most:
acestream://eab7aeef0218ce8b0752e596e4792b69eda4df5e
se per jel előttivel együtt, se a perjel mögöttivel magában nem fogadja el.
2. Kipróbálnád, hogy neked az AceStream (AcePlayer) a videót is lejátsza ennél a stream-nél, vagy csak a hangot?
-
Andris...
aktív tag
Sosem vettem fel semmit, kizárólag meccsnézésre használom. Eredetileg a meccseket simán böngészőben megnyitható videókban néztem, de az tele van reklámmal. 25-ször kell rákattintani a play-re, ami alatt feldob 25 új ablakot valami fos reklámmal, aztán talán a 26. kattintásra elindul a videó. Aztán találtam rá erre a sokkal letisztultabb, stream-elős megoldásra.
-
Andris...
aktív tag
Nem telefonon használom, hanem asztali számítógépen. És ezek olyan élő sportközvetítések, amiket a sima vlc nem tud kezelni. Olyanok, mint ezek. Annyi ötletem volt, hogy valami kódolás, vagy codec az elavult, azért frissítettem a legújabb verzióra. De nem oldotta meg. Nem tudom, nem értek hozzá. Eddig jó volt. Lehet rossz topikban vagyok...
-
-
tb83
tag
Nagyon köszönöm, azt nem mondom, hogy tudom is mit csinálok, de sikerült megugrani.
Az m3u linket én az Elements fülön találtam meg, a Networknél nem találtam ilyesmit, de lehet, hogy nem jól kerestem.
Két kérdés:
1. A felbontást valahogy be tudom állítani, vagy alapból a legjobb felbontásban tölti? A letöltött valamivel rosszabbnak látszik, mint a stream.
2. Csak .ts kiterjesztésbe lehet a végeredményt menteni? Ha igen, tudsz ajánlani valami szoftvert, amivel át tudom konvertálni mondjuk mp4-be? -
internetezoo
senior tag
The Stream Detector
ez elvégzi helyetted, csak ki kell választani melyik programot használod és command ablabka beszúrva elindítod (természetesen a program mappájában indítod vagy a PATH útvonalat ismeri a Win)
A kódoltra ott a WidevineProxy2 -
urgoz
aktív tag
Én sem értem, hogy közpénzből üzemelő szolgáltatásnál miért nem az az elsődleges szempont, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen. Az összes mtva csatorna drm nélkül elérhető a mediaklikk-ről, az m3-al meg szivatják a népet. Legalább a lineáris adást adhatnák drm nélkül, hogy bármilyen eszközről nézni lehessen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest